اسیاتک بدترین خدمات پشتیبانی را دارد.من در مشهد ثبت نام کرئم ولی 25 روز گذشته هنوز راه اندازی نشده.تلفن پشتیبانی هم کسی جوابگو نیست.پول پرداختی را هم پس نمی دهند.واقعا بدرد نخور است
Printable View
اسیاتک بدترین خدمات پشتیبانی را دارد.من در مشهد ثبت نام کرئم ولی 25 روز گذشته هنوز راه اندازی نشده.تلفن پشتیبانی هم کسی جوابگو نیست.پول پرداختی را هم پس نمی دهند.واقعا بدرد نخور است
اسیاتک بدترین خدمات پشتیبانی را دارد.من در مشهد ثبت نام کرئم ولی 25 روز گذشته هنوز راه اندازی نشده.تلفن پشتیبانی هم کسی جوابگو نیست.پول پرداختی را هم پس نمی دهند.واقعا بدرد نخور است.حاضرم اینو به هرکسی که مخالفه ثابت کنم
با این روش های دیگه که میگید، 512 برنزی چقدر میگیره؟ 256 رو تبدی کنم؟
دوست عزیز من خوزستان ثبت نام کردم و 7 روز فیکس تومدن نصب کردن و را اندازهی شد رانژه هم 4 روز طول کشید ببنید احتمالا مخابرات شما شاید مشکلی داشته باشه ؟نقل قول:
هر چی بود و نبود، 1 ماهش رو پرداخت کردم ( میخواستم 1 ساله بدم که تخفیف 24% بخوره ) اما گفتم اول 1 ماهش رو بگیرم و ببینم چجوریه
سرویس 2048 نا محدود نقره ای رو بدون کپی کارت دانشجوئی گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت 72 ساعت بعد (که میشه ظهر جمعه ) وصل میشه. خدا کنه خوب باشه :10:
مبلغ پرداختیشم برای نصب مودم 9500 دادم که خود یارو بیاد وصل کنه که خیالم راحت شه. بعدش گفت که از زمانی که مسئول فروش بیاد مودم رو وصل کنه، شروع استفاده از اینترنت آسیاتکتون میشه
در کل خدا بخیر بگذرونه ...
دوست عزیز وقتی وصل شد بیا یه اطلاعی بده ببینیم سرعتش چجوریهنقل قول:
دوستان اگر از آسیاتک زیاد دانلود شبانه کنید سرعت را پایین میارن ؟؟؟؟؟؟
چشم حتما. فکر کنم حداکثر تا شنبه وصل کنن :n19:نقل قول:
نقل قول:
نه نمیارن پایین.
نامه رانژه به محض پرداخت شما ارسال میشه به mdf مرکز مخابراتنقل قول:
این دیگه به شلوغی اونجاست که چقدر طول بکشه!
خود من دو هفته رانژه مخابراتم طول کشید اما رانژه آسیاتکم کمتر از یک روز! شنبه صبح پرداخت کردم، یک شنبه ساعت 11 وصل شد که خیلی عجیبه!!!!!!!!!!
کسی نظری نداشت؟نقل قول:
دوست من بنده یک مگ برنزی دارم بیشتر از 85 نمی گیره. درباره قندشکن هم منظورت رو متوجه نشدم. الان بنده از Open v p n استفاده می کنم. می تونی از اون استفاده کنینقل قول:
میگن بسته شده! یعنی نشده؟نقل قول:
والا من فکر کنم دیروز صبح بود وصل شدم الان دوباره تست می کنم خبر می دمنقل قول:
سلام من تازه زنگ زدم به آسیاتک
گفتن سرویس 128 طلائی نا محدود اون هدیه سرعت بالا 250 دانلود میکنی بعد از اتمام ترافیک سرعتت عادی میشه.
گفتم سرعت دانلود مثل سرعت حجمی هست گفت سیاسیت های سرویس حجمی فرق میکنه.
من که پرسیدم گفتن یه سرعت بالا ترهنقل قول:
نه یارو کلا برام تعریف کرد که سرویس 128 *2=256 تا سرعت دانلود میدهنقل قول:
اونا برای محدود هستش
اگه اینطور باشه ،خوبه :n01:نقل قول:
وسوسمون میکنی این شرکت بمونم !!!!!!!!!!
ولی من چهار ساله از این شرکت سرویس میگیرم و راضی ام...نقل قول:
طرف اشتباه گفته، یکی از دوستان 512 نقره گرفته بود تو صفحات پیش گفت نهایتش 80 تا میگیره
آی گفتی........نقل قول:
من میخواستم محدود 6 گیگ بگیرم ولی سر دوراهی موندم:n13:
512:n13:محدود
128:n13:نامحدود
فقط طلایی ها هستننقل قول:
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا )
سرعت دانلود چنده؟؟؟
65 کیلوبایت هست؟؟؟
سرعت بالاشون تا 300 شاید بره:n10:نقل قول:
از من میشنوی مخابرات نرو! ممکنه جاهای دیگه خوب باشه اما خودتم میدونی که وضعش تو شهر ما جطورهنقل قول:
باز تا جایی که میدونم این شرکت بهتر از بقیه بوده
اما الان که اینترنت دیگه بدرد نمیخوره
فعلا بچه های مخابرات خیلی راضین ،اگه وضعیت سرویس نامحدود طلایی اینطور که دوستمون میگه باشه شاید بمونمنقل قول:
خدا رو شکر .... فعلاً یه آب باریکه ای هست :n02:نقل قول:
از دست تو میثم :n02:نقل قول:
خواهشن اینطوری تست نگیرید خارجی ها فکر میکنن سرعت ما هم بالا رفتهنقل قول:
موقع تست گرفتن هم سرور تست را خارج انتخاب کنید اکثر سایتها اونجا هاست میشن
:n28:
خوبه اما اگه همین که هست باشه....نقل قول:
دو روز پیش با 512 نامحدودش تو سرور خارجی 1800ms بود... یعنی هیچی دیگه!
بله مخابرات بدرد وب گردی نمیخوره برای اوناییه خوب بود که هی دانلود میکنن ولی الان که سرویس های محدود را هم دادن نمیدونم بهتر شده یا نه
:n28::n04: من تازه دارم میام آسیا تک به خاطر پینگ و قیمت مناسب تر نسبت به جاهای دیگه حالا شما میگی که پینگت انقدر بوده خدا به داد برسه.آخرش شاید مجبور شدیم با در قابلمه و اینجور چیزا بریم اینترنت دوشواری نداریم اینجا مشکلی نیستنقل قول:
نقل قول:اگه 1 روزه وصل کنن که شاهکاره. راستی با این سرعتی که من گرفتم، با پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر بخوام دانلود کنم، افت سرعت خواهم داشت؟ راستی سایت های عادی رو زود باز میکنه یا نه؟ از 128 خودم با دانلود 16 کیلوبایت که بهتره؟ :n02:نقل قول:
نقل قول:
کسی جواب نداد؟؟؟
اون 18گیگ نه...
سرعت نامحدودش چنده؟؟
سرعت نا محدود عادی میشه.میش همون سرت قبلینقل قول:
ظاهرا شبانه ی 2 مگ محدود ( کیمیا 30 GB ) سرعتش نصف شده . دیشب average روی 109kb/s بوده.
برای من هم خیلی کم شده اومده روی 120 امیدوارم فقط همین یه دفعه باشه و گرنه اصلا فایده نداره اینجوری :n03:نقل قول:
نقل قول:واسه من که کلا دیشب ساعت 2 قطع شد !!!نقل قول:
ساعت 7 صبح تست کردم سرعت رو 120 فیکس بود !!!؟!
درسته برا منم قطع شد ساعت دونقل قول:
دوستان دست روی دست نذارند زنگ بزنید همه شاکی باشید من الان زنگ زدم گفت پیگیری میکنم که البته همیشه میگند ولی به هر حال بهتر از ساکت بودنه