چطوری میشه خط افقی کشید توی ورد؟ بدون استفاده از shape .
Printable View
چطوری میشه خط افقی کشید توی ورد؟ بدون استفاده از shape .
سلام دوستان
من یک صفحه متنی همراه با حاشیه در ورد نوشتم که در سایز A5 می باشد . حالا می خواهم که این صفحه را دو بار در کنار هم در یک صفحه A4 داشته باشم . در حقیقت هدف کپی کردن کامل این صفحه A5 بدون تغییر در سایز و حاشیه ها در نصف صفحه A4 می باشد . اگر میشه راهنمایی بفرمایید .
با تشکر
سلام.فایلی که اجرا کردم اول نیاز احتیاج به کانورتر داشت برای نمایش بعد از نصب این مورد از سی دی برنامه،حالا صفحه ای میاد که به نام فایل کانورشن که عربیک یا یونیکد هست در هر صورت فایل به شکل یکسری اعداد و ارقام درهم ریخته نشون داده میشه چاره چیست؟آفیس هم 2003 هست.ممنون
سلام دوستان
من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم ولی با مشکلی مواجه شدم.
تایتل ها رو بر اساس استایل تنظیم کردم و تنظیمات شماره گذاری تایتل ها رو هم انجام دادم که بعدا بتونم بصورت اتومات فهرست تهیه کنم اما وقتی میخوام واسه ی عکس caption بذارم با این مشکل مواجه میشم. فقط هم در پایان نامه ی خودم. وقتی یه صفحه ی خالی ایجاد میکنم و بصورت مثال caption میذارم این مشکل رو نداره اما توی فایل پایان نامم داره. مشکل از کجاست؟ لطفا کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که شماره ی فصل رو نشناخته، در حالی که مطلب در فصل 1 هستش . حتی دستی درستش که میکنم موقع پرینت به همین حالت بر میگرده. :n27:
نقل قول:
توی بخش تکنیکال مایکروسافت چنین جوابی دادند، فقط متوجه نشدم :n02: دوستان میتونن توضیح بدن؟:n13:
The most likely explanation is that you have a blank paragraph formatted in the Heading 1 style and that numbering has been suppressed for that paragraph. Find the paragraph and delete it or at the very least apply an un-numbered style such as Normal to it.
Paragraph marks (¶) are inserted as you press Enter. To see them (as well as other nonprinting marks), use the ¶ button on the Home tab.
سلام.
دوستان چطوری میشه تو ورد یا اکسل یه پاسخنامه چهارگزینه ای (تستی) ساخت.از طریق شکل ها خیلی دردسر داره.میخواستم راه اصولیش چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوستان یه فایل word دارم که توش تعداد زیادی عکس قرار داره چطوری متیونم بصورت اتوماتیک اونها رو شماره گزاری کنم؟
کسی نمی تونه کمکی بکنه ؟؟؟!!!:n28:نقل قول:
سلام.
من بعد از نصب مجدد ویندوز 8.1 نمیتونم هیچ کدوم از فایل های آفیسم رو مثل ورد یا پورپوینت باز کنم.
یا پیغام میده نمیتونه فایل رو باز کنه و یا فونتش به هم ریخته است.
ممنون.
در تب Home در بخش Paragraph گزینه ی Borders این امکان را با شما میدهنقل قول:
سلام، به دنبال شاهکارایی که از صبح انجام دادم ، نمی دونم چیکار کردم تب Add ins ناپدید شد!
بعد رفتم برنامه ی word to pdf رو پاک کردم ( همونی که تو add ins میره) و یه بار دیگه نصبیدم ولی درست نشد!
ورد و اون برنامه تبدیل به پی دی اف رو یه بار دیگه نصب کردم بازم درست نشد، کسی هست مرا یاری کند؟
سلام
جواب سوالتون رو که نمیدونم ولی واسه درست کردن pdf به نظرم نرم افزار dopdf که خیلی کم حجم و رایگانه، فوق العادست / بعد از نصب کافیه برای تبدیل هر چیزی(نه فقط word) مثلا یک صفحه ی اینترنت به pdf / کلید های ctrl+p رو بزنید(همون دکمه ی پرینت گرفتن) و این نرم افزار به جای یه پرینتر واستون نشون داده میشه و فایلتون رو جایی که میخواین save کنین:n06:
اتفاقا خودمم وقتی این خرابکاری رو کردم چند تا برنامه گرفتم همین doppdf از همش بهتر بود ، با همین کارمو راه انداختم ولی باید پرینتر پیش فرضت عوض میشه که خوب نیس ، اون word to pdf converter خیلی خوب بود دوستان اگه راهی می دونن برا برگردوندنش بگن، ممنوننقل قول:
این برنامه رو بگیریدنقل قول:
بعد از تب enterprise که به وردتون اضافه میشه از قسمت multiple captions می تونید اتومات به شکلاتون کپشن بدید
نقل قول:نقل قول:سلام.برای برگردوندن Add-ins مورد نظر پست زیر را مطالغه کنین:نقل قول:
در این پست روش برگردوندن افزونه Quran in Word را توضیح داده ام.شما همین مراحل را برین و بخ جای افزونه شرح داده شده دنبال مورد خودتون باشین.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197734&p=7826204&viewfull=1#post7826204
درست شد ممنون رفته بود جز disable application add-ins ( نمی دونم چرا دیروز اینجا ندیده بودمش!)نقل قول:
سلام دوستان
آیا راهی هست فرمول ها رو تو ورد اتوماتیک شماره بدم؟ منظورم از اتوماتیک جوریه که وقتی شماره ها رو عوض می کنم خودکار بقیشون تغییر کنه مثل عکس ها و جداول
سمت راست گوشه پایین کلیک کنید
تنظیم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفهمیدم چی شد!
سلام
ببخشيد دوستان من مي خوام پايان نامو شماره گذاري كنم نحوه اين كار و از اينترنت سرچ كردم ولي نمي تونم انجام بدم مشكل دارم
1- وقتي مي خوام به صورت عادي از صفحه اول تا آخر رو شماره گذاري كنم فقط در صفحه اول عدد يك مي افته و بقيه بدون شماره صفحه مي شن.ولي وقتي از صفحه دوم به صورت عادي شماره گذاري مي كنم بقيه صفحات هم شماره دار ميشن.چرا صفحه اول اين طوري شده. با تشكر
سلام
من يك سوالي داشتم دوستان ، آيا در تايپ متن فارسي حتما بايد نوشته از سمت چپ با هم همتراز و زير هم باشن ؟؟يعني حتما بايد از justfiy استفاده كرد؟يا نه اين فقط به خاطر ريبايي در متن كتاب يا پايان نامه و... انجام ميشه و جزء بايد ها و استاندارد و قانون چاپ نيست.با تشكر:n13:
سلامنقل قول:
نه اجباری تو justify کردن نیست!
سلامنقل قول:
چون صفحه 1 شما تو سکشن 1 هست و بقیه صفحات تو سکشن 2!
برای پاک کردن سکشن به View>Outline برین
اونجا سکشن ها رو نشون میده و میتونین با کلید Delete سکشن رو پاک کنین
سلام دوستان
اخیرا یک فایل pdf رو به ورد بر گردوندم ولی توش هر چی عدد هست برعکس شده یعنی 198 شده 891 یا 100 شده 001 این رو چطوری میشه بر گردوند؟
یک مشکل دیگه هم که پیش اومده توی پرانتزها هست که اینها رو هم برعکس میاره یعنی اگه توی متن اصلی به شکل ( تست ) هست توی متن تبدیل شده به این شکل دراومده )تست( .
اگه دوستان راه حلی سراغ دارن ممنون میشم سریع جواب بدن. بدجوری لنگ اینا هستم.
سلام
من براي اينكه بعضي جملات بصورت اتو توسط ورد تايپ شوند در قسمت Proofing و بعد Auto Correct Option ميروم اما نميدانم بايد در كدام قسمت جدول جمله ام را وارد كنم بعد از كدام سربرگ چون دو تا هست يكي Auto Correct و يكي Math Auto Correct
ممنمون
سلامنقل قول:
برای اعداد باید مجدد بنویسیشون
برای پرانتز ها هم باید از Replace استفاده کنین
اول "(" رو به "+" تبدیل کنین بعد ")" رو به "(" و "+" رو به ")" تبدیل کنین.
سلام
خیلی ممنون خیلی کمک کردنقل قول:
سلام
برای اعداد باید مجدد بنویسیشون
برای پرانتز ها هم باید از Replace استفاده کنین
اول "(" رو به "+" تبدیل کنین بعد ")" رو به "(" و "+" رو به ")" تبدیل کنین.
سلام. باید چی کار میکردیم تا اعداد فارسی زده بشن بجای انگلیسی؟ (در آفیس 2013)
نقل قول:
File >Options>Advanced و یا با فشار دادن کلیدهای Alt + F و بعد T و سپس برید به قسمت Advanced
زیر عنوان Show document content برید به Numeral .اگه می خواید فارسی تایپ بشه بزارید رو Hindi و اگه می خواید نسبت به متن(En ,Fa) هماهنگ باشه بزارید رو Context.
سلام؛ متنی که 2 تا ستون داشته باشه، توی ستون اول اگه نخوایم کامل تا پایین صفحه تایپ کنیم و مثلاً بعد از تایپ چند خط بریم ستون بعد باید چکار کنیم؟ (البته به جز ENTER زدن)
سلام column break ( شورتکات: ctrl+shift+enter )نقل قول:
سلام
وقتی ورد ورژن های بالا رو در ورژن پایین تر ذخیره میکنی یه سری از فرمول ها تبدیل به عکس میشن ، راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟! یعنی اینکه دوباره فرمول هااز حالت عکس خارج بشن و قابل ویرایش باشن؟!
در ضمن هنگامی که فوت نوت ایجاد میکنی اعداد فورت نوت در پایین صفحه به صورت سوپر اسکریپت هستن، راه حلی برای نوشته شدنشون به حالت عادی و همینطور قرار گرفتم یه خط فاصله بعد از شماره فوت نوت هست ؟!
سلامنقل قول:
دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با سپاس
آقا من مي خوام كاراكتر عكس دوم رو به كاراكتر عكس اول تبديل كنم ( خود حالت نشانگر منظورمه )، نشانگر در حالت دوم انگليسي است ، نشانگر در حالت اول فارسي است ، من مي خوام همه جاهايي كه نشانگر فارسي شده به انگليسي تبديل بشه ، حالا دقيق نمي دونم اين space فارسي و انگليسي هست كه باعث تفاوت شده يا ...
ممنون ميشم كمك كنيد
با ماكرو و ... هر جور كه فكر مي كنيد ميشه
از همون تب autocorrect قسمت replace text as you type .تو کادر replace مثلا می نویسی سل بعد تو کادر سمت راستی روبروش (with )می نویسی سلام بعدم add , ok . بعد هر وقت بنویسی سل یه اسپیس رو بزنی میشه سلام.نقل قول:
سلام اگه فایلی قدیمی که پسوند doc داره رو باز کنید بالا کنار عنوان فایلتون [compatibility mode ] می بینید و فرمولها غیر قابل ویرایش هستند . اگر از دکمه office گزینه convert رو بزنید و ذخیره کنید فایلتون به صورت *.docx درمیاد و درنتیجه فرمولها مثل equation معمولی و قابل ویرایش می شننقل قول:
با سلام، من یه مشکلی دارم که از هرکی پرسیدم نتونسته کمکم کنه. خیلی امیدوارم که اینجا مشکلم حل بشه:n29:
سوال: برای تایپ فارسی در word باید حتما یه اسپیس بزنم یا عددی تایپ کنم که بشه درادامه اش فارسی نوشت. بعداز چند ثانیه مکث، دوباره قفل میکنه و باید دوباره این کارو انجام داد.:n27:
تنظیمات زبان هم درست هستند.
اگه کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو بلده، لطفا کمک کنه.
درضمن من از ویندوز سون 32بیت و مجموعه آفیس 2007 و این مشکل همیشه اتفاق نمیافتاد. ولی به مراتب داره برام پیش میاد.
بطوری که توی اکسل اصلا فارسی تایپ نمیشه.
نمیدونم مشکل از کجاست چون از جای دیگه متن فارسی کپی میکنم توی اکسل نشون داده میشه ولی نمیشه توش تایپ کرد.
:n14::n27::n30:
دوستان من یه فایل ورد دارم ، از اینسرت،پیج نامبر رو میزنم و فقط صفحه اولش شماره میخوره و صفحه ها بدیش شماری نمیگیرن!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n12:
سلام به همگی
میخوام رو برگه a4 که پرینت میگیرم
چند تا کادر مربعی شکل درست کنم
بوسیله ورد !
چه جوری برسونم منظورم رو !
یه متن هست خیلی کوتاه !
میخوام ازش چند تا پرینت بگیرم
مثلا برگه a4 که از دستگاه پرینتر در میاد
داخلش ده تا از همین نوشته کپی شده باشه !
رسوندم منظورم رو ؟!!!:n29:
سلام دوستان
من بیشتر فایلهای وردم این ارور رو میده ! نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه !! با وررد 2010 سیو کردم و فرمت docx
خیلی سرچ کردم ! و راه حلهای زیادی دیدم ولی هیچ کدوم جواب نداد !!! حتی سایت خود ماکروسافت
روی همه آفیس ها تست کردم ! 2003 تا 2013 این عکس روی 2013 هستش !!اول ارور بالا رو میده بعد Ok میکنم و در ارور دوم yes میزنم ارور اول رو میده و ok میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!
و حتی no رو که میزنم هم هیچ اتفاقی نمیفته !
فایل رو براتون میزارم اگر کسی تونست درستکنه بهم بگه ! خیلی در حقم لطف میکنه !
با سپاس ♥