سلام دوستان. من یه ضبط ایندش میخوام که gps دار باشه و tv دیجیتال داشته باشه و بشه دوربین دنده عقب بهش وصل کرد. قیمتشم نهایت تا 550 تومن باشه. چی میتونم بگیرم به نظرتون؟
سلام دوستان. من یه ضبط ایندش میخوام که gps دار باشه و tv دیجیتال داشته باشه و بشه دوربین دنده عقب بهش وصل کرد. قیمتشم نهایت تا 550 تومن باشه. چی میتونم بگیرم به نظرتون؟
دوستان ضبط ایندش بزارم میتونم رو وصل سیستم در آینده روش حساب کنم؟ آمپ و باند و سابه مشتی میشه باهاش مچ کرد؟
سلام
خدمت اقا حمید گل و بقیه دوستان گرامی
سوالم اینه یه بنده خدایی یه امپلی sony explode (نمیدونم اسمو درست نوشتم یا نه) قدیمی و تعمیری داره میگه 50 تومن، دو کاناله هم هست ظاهرا. ارزش خرید داره؟
از اون برند گلیدن ادیو 2 کاناله چی پیشنهاد میدید نه سیخ بسوزه نه کباب (قیمت خوب برام پ-خ کنید لطفا)؟
(dls 1073 & jvcr536)
سلام به همگی من زیاد وارد نیستم
میشه لطف کنید تا حد 300 تومن یه باند خوب برای پراید معرفی کنید
البته من پخشم پایونیر 4350 هست و باند 6963 هم روش نصبه میدونم اصلا مالی نیست اما اگه میدونید با همین هزینه رو همین باندا آمپ بندازم بهتره راهنمایی کنید که دیگه نخوام باند جدید بگیرم :n13:
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون :n01::n12:
سلام دوست عزيز.نقل قول:
بستگي داره چه پخشي نصب كنيد؟تعداد خروجيهاي PRE Amp و ولتا اون خيلي مهمه تو سيستم.بايد 4 ولت به بالا باشه.خروجيها هم بايد سه جفت باشه جلو/عقب/ساب ووفر
در مورد آمپ اگر داره كار ميكنه آره مي ارزه.چند وات هست؟نقل قول:
گليدن آديو دو كانال موجود نيست باز هم سوال ميكنم اگر موردي بود چشم خدممتون عرض ميكنم.
سلام گلم.حضورتون رو در اين تاپيك و p30 خيرمقدم عرض ميكنيم.نقل قول:
به نظر من با همين سيستمتون كنار بيائيد چون اگر بخواهيد هزينه نمائيد بايد كل قطعات رو نو كنيد كه بودجه زيادي رو ميطلبه تو اين موقعيت.
باز اگر سولي داريد خوشحال ميشيم بتونيم كمكتون نمائيم.:n12:
سلام دوست خوبمنقل قول:
شما بايد تو اين تاپيك مشكلتون رو مطرح ميفرموديد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برندهاي چيني و يكبار مصرف ممكنه تو اين رنج قيمت بتونيد تقاضاهتون رو پوشش دهيد.ممكنه:n13:نقل قول:
سلام. بچه ها یه باند خوب حدود 170-80 تومن معرفی میکنین.... میخوام صدای تیزی نداشته باشه... دلنشین باشه.... بدون امپ.... پخشمم3250 هستش...
سلام دوستان.
من یه پراید صبا مدل 89 دارم که ضبط فابریک خودش روش هست و حالا می خوام یه جفت باند 150 الی 250 هزار تومنی روش بندازم تا صداش بهتر بشه؟
ممنون میشم پیشنهاد بدین که چه باندی بگیرم.
ضمنا" فقط کیفیت برام مهم هست نه بلندی صداش.
مرسی
سلام بر دوستان سیستم باز اقا ما رفتیم در یه مغازه سیستمی رفتیم با توجه به بودجمون دیدم باند پایونیر 6984 انگار بدچیزی نیست 180 هزارتومن نظر شما چیه راستی این ظبطا یو اس بی خور 206 ها بدرد میخوره یا عوضش کنم(میخوام بکوبه):n25:
نقل قول:
آقا ممنون از پیشنهادت اما یعنی شما میگی حتی 718 کنوودم نندازم؟! یا به نظر شما بودجه چقدر باید بشه که یه جفت باند و آمپ مناسب بشه تهیه کرد؟ شرمنده اگه سوالام پیش پا افتادس وارد نیستم دیگه باید ببخشید:n13::n27:
سلام دوست عزیزنقل قول:
718 اصلا صدای خوبی نداره.
اگه یه چیز ماندگار بخواهید فقط آمپلیفایر و اسپیکرهاتون حدودا 1200 در میاد.
سلام
آمپ 4 کانال که 4 تا 100 وات بده به جز رفرنس که خیلی بزرگه چی پیشنهاد میشه؟
ممنون
سلام علي جان.گليدن آديو سيستم سري راديان مدل r100.4 هست فروشش 960 تومنه ولي......:n02:قيمت تو pmنقل قول:
علي اگه آمپ خوب ميخواهي شك نكن.زنگ بزن سورنا ببين چند قيمت بهت ميدن.:n04:
آقا حمید ممنون از پیشنهادت من نهایتا تا 500تومن میتونستم هزینه کنم با اوضاع الان به همین باندای موجود اکتفا کنم بهتره در کل ممنون از راهنماییت ایشالا تو یه فرصت مناسب اساسی سیستمو عوض میکنم :n01:نقل قول:
سلام به اساتید محترم من 206 تیپ 2 دارم که ضبط پایونیر مدل 3450ub نصب کردم.باندای داخل در جلو فابریک خودش هست و روش زده ایتالیا(ماشینم مدلش82)کیفیتش خوبه در عقب باند نداره میخواستم برای این مدل ضبط باند بگیرم ک برای در عقب واگر لازم باشه در جلو هم لازم باشه عوض میکنم.آیا لازمه برای طاقچه عقب هم باند بذارم ؟بکیفیت صدا برام مهمه اهل بیسو این حرفا نیستم.لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر از دوستان
سلام دوست عزیز. ورودتون رو به این بخش خیر مقدم عرض میکنم.نقل قول:
شما تا چه میزان میخواهید هزینه بفرمائید.
آیا نیاز به آمپلیفایر هم دارید؟
سلام مرسی آقا حمید نمیدونم نیاز هست یا نه !بیشتر کیفیت صدا برام مهمه و شاید خنده دار باشه ولی دوست ندارم صدا خیلی برون بره!!!:n01:میتونم تا 500تومان هزینه کنم.اگرم کمتر شد چه بهتر مرسی از کمکتون.البته من آنقدر سر رشته ندارم.اگر آمپ بذارم فضای صندوق رو خیلی میگیره؟چون من سفر زیاد میرم؟
اساتید بزرگ مخصوصا آقا حمید سلام :n16:
یه سوالی داشتم میخواستم بدونم اگه امپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Infinity Reference 7541
فعلا بگیرم که رو همین 6963 باشه میتونه یه صدای شفاف بهم بده تا بعدا (یه 3-4 ماه دیگه) باند بهتر بگیرم؟ :n19:
این آمپ رو حدود 250 میتونم از یه بچه ها تهیه کنم به نظرتون خوب داره قیمت میده؟ :n13:
با سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستانم میخواد پخش ماشینش رو با مدل پایونیر 3550 تعویض کنه تو این رنج قیمت مدلی از کنوود یا سونی میشه انتخاب کرد که کیفیت صدای بهتری داشته باشه؟
از راهنمایی عزیزان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام .خواهش ميكنم.نقل قول:
ببين كلا وقتي آمپليفاير مياد تو سيستم هم قدرت و هم كيفيت صدا به مراتب افزايش پيدا ميكنه.بحث بيرون رفتن صدا هم نيست.500 براي داشتن صدا كيفيتي خيلي كمه.
شما الان فرموديد چيا داريد؟
سلام دوست عزيز البته بنده استاد نيستم.نقل قول:
در مورد اين آمپ نه چون 7541 ها كلا فيكه.دست نگه داريد،پولتون رو جمع كنيد و يه سيستم خوب ببنديد تا نياز به تعويض قطعه و پرداخت هزينه اضافي نداشته باشيد.
من قيمت 3550 رو ندارم.ولي كلا صداي پايونير تو رده هاي پائين خسته كننده و گوش ازاره تا آرامش بخش.نقل قول:
من كن وود 7016 رو پيشنهاد ميكنم كه بدجور هم متاسفانه داره قيمتش افزايش پيدا ميكنه.هر كسي قصد خريد پخش خوب داره بخره كه پشيمون نشه.
قابل توجه دوستان:
پخش 8016 كن وود كه فقط يه بلوتوث اضافه داشت نسبت به 7016 ديگه توليد نميشه(به نقل از شنيده ها) جاي اون مدل 8019 آمده (من هنوز زيارتش نكردم) قيمت هم 600 تومن.:n04:
سلام من ضبط پایونیر 3450 دارم باندهای جلم فابریکه روش خورده ساخت ایتالیا کیفیت صداش خوبه اندازه صدا رو تا 30 هم که میبرم کم نمیاره در عقب جاب باند داره ولی خالیه!حتی کنار آینه ها یک جفت تیوتر کوچک هم داره!به نظر شما حداقل هزینه چقدر هست؟
سلام خدمت همه دوستان و بخصوص آقا حميد
من يه 206 خريدم كه يه ضبط خيلي قديمي(حتي ام پي تري) وتنها اسپيكر هاي جلوي فابريكش هست.در كل هيچ چيز نداره.
ميخوام اول از همه با توجه به محدوديت زياد بودجه و اينكه ضبطم حتي يو اس بي و ام پي تري نداره ضبط بخرم.ظاهر و كيفيت صداش واسم مهمه و اينكه بعدا بتونم چهار تا باند خوب روش بذارم.
البته ميدونم كه به نظر اساتيد عزيز 7016 كنوود خوبه ولي من حداكثر 250 ميتونم واسه ضبط هزينه كنم(بهرحال دانشجوييه ديگه.به بزرگي خودتون ببخشيد.)
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون.
دوستان مجددا سلام.
يه كم تاپيك هاي قبلي رو خوندم ديدم ظاهرا با 250 چيزي معرفي نمي كنيد.
گفتم لااقل بگيد از بين sony و jvc و `pioneer و kenwood سراغ كدوم برم شايد يه ارزونش گيرم بياد؟
مرسي
سلام به همگی
اق این مینی امپلی ساند مدل xta220.a
یکی از دوستان گفته داری ورودی hi هست میشه به پخش فابریکی پراید که خروجی آمپلی نداره وصل کرد
واقعا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این آمپلی هم لطف میکنین؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید بزرگ مخصوصا آقا حمید سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی داشتم میخواستم بدونم اگه امپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Infinity Reference 7541
فعلا بگیرم که رو همین 6963 باشه میتونه یه صدای شفاف بهم بده تا بعدا (یه 3-4 ماه دیگه) باند بهتر بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آمپ رو حدود 250 میتونم از یه بچه ها تهیه کنم به نظرتون خوب داره قیمت میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من زیادحالیم نیست 6963 پایونیر مگه 40 واتی نیست؟خب پس آمپ میخوای ببندی بهش که چی بشه تقریبا فکر کنم رو این ببندی زیاد برات دووم نیاره باندت دخلش بیاد ا گه فشار بیاری
باند آمپلی خور بگیر بعد به فکر آمپی باشی که بتونی باهاش مچ کنی فکر کنم بهتر باشه!
نقل قول:سلام دوست خوبم.فکر میکنم فقط تو برندهای چینی مثل مارشال بتونید با این قیمت پیدا کنید ولی با اون پخشی که فرمودی رو ماشینتون هست از نظر صدا فرقی نمیکنه.:n02: بهتره پولتون رو جمع کنید و یه چیزه خوب بگیری که همه چوره مفید باشه.نقل قول:
[QUOTE=hamidR15;7414480]سلام .خواهش ميكنم.
ببين كلا وقتي آمپليفاير مياد تو سيستم هم قدرت و هم كيفيت صدا به مراتب افزايش پيدا ميكنه.بحث بيرون رفتن صدا هم نيست.500 براي داشتن صدا كيفيتي خيلي كمه.
شما الان فرموديد چيا داريد?
سلام من ضبط پایونیر 3450 دارم باندهای جلم فابریکه روش خورده ساخت ایتالیا کیفیت صداش خوبه اندازه صدا رو تا 30 هم که میبرم کم نمیاره در عقب جاب باند داره ولی خالیه!حتی کنار آینه ها یک جفت تیوتر کوچک هم داره!به نظر شما حداقل هزینه چقدر هست؟
[QUOTE=hesam1980;7416224]سلامنقل قول:
براي جاي فابريك ميتوني كن وود 1364 بگيري.حدود 110 ميتونم براتون بگيرم.
سلام دوستان.
آقا درسته ما تازه واردیم ولی لطف کنید جواب مارو بدید.
من یه پراید صبا مدل 89 دارم که ضبط فابریک خودش روش هست و حالا می خوام یه جفت باند 150 الی 250 هزار تومنی روش بندازم تا صداش بهتر بشه؟
ممنون میشم پیشنهاد بدین که چه باندی بگیرم.
ضمنا" فقط کیفیت برام مهم هست نه بلندی صداش.
دوستان بهم 718 کنوود رو پیشنهاد دادن که 240 تومان هست. خوب هست؟
مرسی
[QUOTE=hamidR15;7416283]نقل قول:
برای در عقب و یا طاقچه؟اگر بخوام آمپ ببندم چه قطعاتی پیشنهاد میدین و هزینش ؟یه محاصه بکنم شد مزاحمتون بشم؟بازم از اینکه وقت گذاشتین ممنونم
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
دستت درد نکنه آقا حمید . به دستم رسید
ولی از آپشن هاش خیلی سر در نمیارم
خیلی تنظیمات داره گیج شدم .الان تنظیم نیست صداش خیلی بده
میشه یه توضیحی بم بدی یا بگی چکار کنم؟تنظیماتش رو انجام بدم؟
مرسی
راستی یه سی دی هم توش جا مونده بود به طرف بگو راضی باشه
سلام دوست عزیزم منم چند وقت همین سوال شمارو داشتمنقل قول:
از راهنمایی فهمیدم پخش فابریک پراید 25 وات ماکزیزمم توان خروجیشه دیگه خیلی زور بزنه 10 وات مفید بهت بده
پس به هیچ وج اصلا رو 718 کنوود حساب نکن چون یه باند قوی هست که فقط صداش با آمپ بیرون میاد باند بالای 150 تومن بدون آمپلی یعنی ریختن پول تو سطل زباله
آگه میخوای پخش ماشینتو عوض نکنی دوستان گفتن یه باند 6964 یا 6963(کم یاب شده) به قیمت حدودا ویتنامیش 105 تومن میتونی پیدا کنی که 40 واتی هستن میتونی صدای قابل قبولی بگیری
ولی اگه صدای با کیفیت میخوای باید به فکر تهیه هدیونیت با کیفیت آمپ خور و یه جفت باند خوب باشی
بازم بهت تذکر میدم باند خوب بدون آمپ فکرشو اصلا نکن:n26:
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی بسیار کامل و جامعتون دوست عزیز.:n12:
توانایی و قصد تعویض پخش رو ندارم ولی حالا اگه بخوام آمپ روی 718 بندازم باید چه مدلی باشه و قیمتش چقدر هست؟ لطفا" ارزونترینش رو معرفی کنید.
خیلی صدای آنچنانی برام مهم نیست بیشتر کیفیت خوب می خوام. حداکثر پولم هم 250 هست.
مثلا" 6964 یا پایونری که با آمپ مناسبش جمعا" بشه 250،چی بخرم خوبه؟
باز هم مرسی
[QUOTE=hesam1980;7416342]سلام.نقل قول:
براي در عقب ديگه من استنباطم از فرمايشات شما تهيه اسپيكر براي در عقب بود.
اگر براي روي تاقچه بخواهيد(هاچ بك هست ديگه؟) هم ميتونيد 6*9 ببنديد و هم كامپوننت.
كامپوننتها تفكيك بهتري دارن ولي خب براي تكميل رنج فركانسي پائين نياز به ساب ووفر دارن حتما.6*9 رو ميتونيد بدون ساب هم استفاده كنيد.
چقدر ميتونيد هزينه نمائيد؟
سلام .مباركت باشه.راستش من خودم با 7016 كار نكردم.درسته نسبت به پايونير كه يوزر فرندلي هست كمي مشكله كاركردن باهاش.محمد لينك زير رو برو قسمت سرچش بزن KAC-X8016BT فايل 1220KB يه رو دانلود كن:46:نقل قول:
دوست من دنبال خريد 718 نرو صداي خوبي نميتوني بگيري.چون ارزش نداره هزينه كردن براش اگر خيلي مصر هستي با يه امپ 80 واتي دو كانال درايوش كن.نقل قول:
[QUOTE=hamidR15;7416835][QUOTE=hesam1980;7416342]
سلام.
براي در عقب ديگه من استنباطم از فرمايشات شما تهيه اسپيكر براي در عقب بود.
اگر براي روي تاقچه بخواهيد(هاچ بك هست ديگه؟) هم ميتونيد 6*9 ببنديد و هم كامپوننت.
كامپوننتها تفكيك بهتري دارن ولي خب براي تكميل رنج فركانسي پائين نياز به ساب ووفر دارن حتما.6*9 رو ميتونيد بدون ساب هم استفاده كنيد.
چقدر ميتونيد هزينه نمائيد؟
سلام خوب اگر این مدل که فرمودین فقط برای در عقب کفایت میکنه ؟بله هاچ بک هستش!سوالم اینه که اگر داخل در هارو تغییر بدم کفایت میکنه؟یا نیاز به آمپلی هم هست؟اگر نیاز هست چه مدلی خوبه؟اگر زحمتی نیست تو رنج متوسط برای داخل درها و آمپلی مورد نیازش راهنمایی کنید و رنج قیمت هم بدین انشاا.. بتونم تا 600 هم هزینه میکنم !! اگر یه قیمت بهم بدین بهتر میتونم تصمیم بگیرم بازم ممنون
ممنون حمید جان.
یه آمپ 80واتی دو کاناله الان چه قیمتی هست؟
میشه یه لطف بکنی و خودت یه پیشنهاد 250 تومنی خوب شامل باند و آمپ بهم بدی؟!
وظیفم بودنقل قول:
فقط راهنمایی که دوستان همینجا به من کردن در اختبار شما هم گزاشتم دوست من
بازم میگم آمپ رو در صورتی میتونی بخری که پخشت قابلیت آمپ داشته باشه پخش فابریک پراید قابلیت وصل شدن به آمپ رو نداره دوست من
گفتی 250 داری
خب پخش خود فابریکیتو حداقل 50 ازت بر میدارن بودجت 300 میشه
با این 300 تومن یا میتونی یه پخش خوب در حد راه انداختن کارت ببری که بعد بهش آمپ و باند اضافه کنی یا
200 تومن یه پخش دست دوم پیدا کنی با یه 6963 یا 6964 (دست دو بگیر که بعد آمپ خریدی عوضش کنی)
ولی بازم الان کار شمارو فقط یه 6963 یا 6964 راه میبره که اصلا نیازی به آمپ ندارن دست دومشونو پیدا کنی که چه بهتر وصل کن به همین پخش فابریکت صدا خوب بهت میده
هر وقت بودجت راه افتاد بعد پخش خوب بگیر و آمپ باند خوب
بازم تکرار میکنم 6964 به درد آمپ نمییخوره ها وصل نکنی بسوزه بعد مارو ...
:n30::n28:نقل قول:
یکی جواب ماهم بده
شما لطف دارید. خیلی خیلی ممنون.
کاملا" گرفتم قضیه چی هست. مرسی
6963 یا 6964 چقدر بهتر از باندهای خود ماشین هستن؟ کلا" متوجه تفاوت صدا می شم یا نه؟ که اگه تفاوت قابل توجهی ندارن چند ماه صبر کنم تا بتونم بیشتر هزینه کنم!
سلام به همه ی اساتید گرامی
بنده میخوام به تدریج یه سیستم داشته باشم رو ماشین
برای پخش ، پایونیر
و میخوام بدونم با همون 4 تا اسپیکری که رو خود ِ ماشین هست ، میشه یه امپ 2 کانال بست ؟
برای پخش 300
برای امپ نهایتا 150
می خوام هزینه کنم...
ماشین هم تیباست
مرسی مرسی پیشاپیش