منم همیشه این برام سوال بوده :n02: امیدوارم در آینده تمام سرعت ها رو نامحدود کنن و رقابت ها بره روی قیمت و سرعت های دیگه غیر از سرعت های موجود.نقل قول:
Printable View
منم همیشه این برام سوال بوده :n02: امیدوارم در آینده تمام سرعت ها رو نامحدود کنن و رقابت ها بره روی قیمت و سرعت های دیگه غیر از سرعت های موجود.نقل قول:
عزیز مخابرات چکارست اون ها که فقط خط را رانژه میکنند این فن اوا هست که سرویس 4 مگابیت محدود شده با نرم افزار رو میده به جای 16 مگابیت ....!!!نقل قول:
بعد هم میگه مشکل وجود داره و تا یک ماه نمیتونیم درستش کنیم و سرویس با سرعت پایین تر پیشنهاد میده ..
به هر حال من از فن اوا تو سایت 195 شکایت کردم به خااطر دروغ گویی و فریب گاربران ....
خیلی سادست که فهمید مشکل از کیه! آیا مدیر فن آوا رفیق فابریک من یا اون دوستانی که راضی هستن و سرعت در حد کشش خط بهمون داده، هستش؟ یا آیا دشمن شماهاییه که کمتر از کشش خطتون بهتون داده؟! دوست عزیز مشکل از مراکز مخابراتیه بازم هر جور مایلید. نظر من این بود که از مرکز مخابراتیتون شکایت کنید و توشم بنویسید قبلا پشتیبانی فن آوا بهتون گفته مرکزتون میتونه اون سرعت رو بده. اینجوری با یه تیر، دو نشون میزدیدنقل قول:
مرکز مخابراتی هیچ مشکلی نداره!!!!نقل قول:
مشکل اینه که فناوا پهنای باند نداره!!!خود ادمینش تو DM به من گفت!!!!
گفت فناوا قبلا به شرکتا و سازمان ها نت میداده و کمتر تو کار نت خونگی بوده!!!!!
مخابرات ما عالیه ولی اینا پهنای باند ندارن و باید بخرن که کلی طول میکشه!!!!
پیشگامان حداقل روی 8 مگ هست و راست و حسینی گفت ما فعلا بالای 8 مگ نمیدیم تا بعدا!!!!
دیگه آدمو نپیچوند!!!!!
[QUOTE=OnlyRealMadrid;9032403]آپلود منظورتونه؟ نمیدونم به من گفتن تا 1.2 مگابیت جا داره، رو چند ببندیم؟ گفتم رو 1 ببندید
بله آپلود منظورمه
بهم گفتند بیشتر از این خطتتون نمی کشه
چه معلوم محدودیت سرعت ما توسط فن اوا به خاطر این نبوده که اون شرکت ها یا سازمان های محترم دچار مشکل کمبود پهنای باند نشن !!!نقل قول:
به هر حال شرکتی که مثل تخم مرغ شانسی باشه فایده ای نداره ....:n21:
من به صورت آنلاین ثبت نام کردم و پشتیبانیشون تماس گرفت و بعد از چندتا سوال گفت که هزینه اش اینقدر میشه و شماره کارت میدم تا پول رو واریز کنید . که من گفتم به صورت آنلاین نمیشه پرداخت کرد ؟ گفت نمیدونم! می پرسم ، تماس میگیرم . ولی تماسی هم نگرفت . شما چه طور هزینه اولیه رو واریز کردید ؟
زنگ بزن بگو بهم یوزر و پس بده!!!!!!نقل قول:
بعد میتونی واریز کنی آنلاین!!
از قسمت ثبت نام آنلاین سایت، ثبت نام میکنید و بعد یه کد رهگیری بهتون میده. بعد زنگ بزنید ( اگر عجله دارید وگرنه خودشون زنگ میزنن )، بعد بگید به فلان کد رهگیری روی فلان شماره من ثبت نام کردم. بعد یوزر و پسوورد بهتون میدن و تو پنل فن اوا براتون فاکتور صادر میشه. بعد از اینکه شرکت قبلی تخلیه کرد خطتون رو، شما فاکتور رو آنلاین پرداخت میکنیدنقل قول:
ابنجا جو بسیار عجیب و مضحکی داره. یکی آنچنان از این شرکت تعریف می کنه که آدم شک می کنه که آیا واقعاً این ISP در ایران قرار داره! :n31: و یکی دیگه هم این شرکت رو در حد چیز پایین میاره.
به هر روی، این دنیای مجازیست و در این دنیا، ابداً نباید به حرفهای یک شخص اعتماد کامل کرد و بهتر و عاقلانه است مجموع نظرات ( و نه فقط این انجمن ) را برای تصمیم گیری مد نظر داشت. این روشی است که تا حدودی در این دنیای مجازی کار می کنه ( نه 100 درصد ).
هر مرکز مخابراتی با یکی دیگه فرق دارهنقل قول:
برای همین هست که یکی مثل من به شدت راضی هست ولی یکی به شدت ناراضی هست و تخلیه کرده. نه منی که دارم تعریف میکنم سودی میبرم از این تعریف نه اونی که بد میگه
شما هم سعی کنید یکی رو تو مرکز مخابراتی منطقه پیدا کنید نظر اون رو بپرسید
برای من همه چی خوب بوده جز سرعت اینستاگرام که اونم زیاد برام مهم نیست و پیگیری هم نکردم هنوز و با VPN هم حل میشه
سرعت تک لینک هم برای استریم و... عالیه برای من
پینگ هم خیلی خوبه
برای اینکه گیگی 2 هزار پول بدن حجم بخرن یا اینکه قبل از اتمام زمان سرویس دوباره سرویس بخرن.نقل قول:
خلاصه بخاطر درآمد بیشتر
من آسیاتک بودم و رو اون خط قبلا فن آوا داشتم و چون هنوز از رانژه درش نیورده بودن واسه همین موقتا 1 ماهه 8 مگ سفارش دادم.
آقا به معنای واقعی کلمه افتضاحه.
یعنی آسیاتک رو که به بی کیفیتی میشناسن خیلی بهتر از فن آوا هست برا من.
تک کانکشن افتضاح رو 70 کیلوبایت. تو یو-تیوب ویدیو اتوماتیک میره 240p و بازم توانش نمیرسه لود کنه. رو آسیاتک 720p لود میشد.
پینگ از آسیاتک بد تره و من تو کانتر پینگم شده 180 که قبلا 140 بود.
تو idm نهایت 900 سرعت دانلوده.
اصفهان مرکز شهید رجایی
خط رو 8 مگ بسته شده.
تست ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ماه رو دارم تا آسیاتک رو از اون خط جمع کنم و برم شاتل. ارزونیشون.
اینستاگرام برای من مشکلی نداره، الآنم ساعت 9 شب دارم 1600 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم، فقط vpn ها عذابن. نصفشون که کانکت نمیشن کلا، نصف دیگشون وقتی کانکت میشن خیلی کندن. بعضیاشون سرعتشون خوبه فقط، نمیدونم واقعا چه مشکلی با vpn دارهنقل قول:
تو چند پست قبلی گفته بودم با اکثرشون مشکل داره!!!نقل قول:
اما یه راه حل دارم برات!!!!!
مودم رو روی بریج کانفیگ کن درست میشه اما وای فای رو از دست میدی!!!!!
این هم یک نفر دیگه که از این شرکت ناراضی هست....نقل قول:
نقل قول:
عجیبه:n38:
من که 1080p هم مشکلی ندارم
من هنوزم میگم مشکل از مراکز مخابراتی و کلا از مخابراته، وگرنه هیچ شرکتی دوست نداره کیفیت بد ارائه بده که مشتریش بپره. اگر قرار بود بد باشه، به من و بقیه دوستانی هم که راضی هستن، بد ارائه میکرد. امیدوارم یه روزی مخابرات بترکه، اونوقت شرکت ها بتونن کارشونو انجام بدن. وقتی ارگان های X و Y پشت مخابراته، حرفی نمیمونه ...
کلا بهترین کار اینه که از هر شرکتی که میخواین بگیرید، یکی رو تو مرکز مخابراتی خودتون پیدا کنید وگرنه مثل هندونه دربسته میمونه
مخابرات سالمه، مشکل اینه پهنای باند هر شرکتی در بعضی مراکز میتونه محدود باشه، حالا مشکل فن آوا اینه که پهنای باندش تو اکثر مراکز محدوده. برای همین حتی اگه data rate شما رو هم 16 مگابیت ببندن واسه اینکه پهنای باند کم نیارن با اکانتینگ محدود میکنن روی 4.اینکه وعده ی آینده رو هم میدن احتمالا میخوان پهنای باند بیشتری بخرن. حتی خط من رو 15.5 بسته شده سرعتم اکثر مواقع 1600 هست، مودم رو جابه جا کردم خط رفت روی 14.5 همچنان سرعتم یکسانه. پهنای باند تو مرکز من بیشتر از این نمیشه وگرنه به من باید حداقل 1900،1800 میدادننقل قول:
دوستان در شرکت فن آوا از ADSL2+ Annex M پشتیبانی میشه چون داخل مودم اگه Annex M تنظیم بشه سرعت آپلود تا 3 مگ قابل ارتقاست و کیفیت اینترنت بهتر میشه با سپاس فراوان
سلام .
من چند صفحه آخر رو خوندم.
ما تازه نقل مکان کردیم. تهران هم هستیم. خونه قبلی 256 نامحدود مخابرات داشتیم. الان تصمیم گرفتم یک ماهه اینترنت 2 مگ فن آوا بگیرم. سفارش هم دادم. قسمت خریدش بهم گفت 4 مگ بگیری بهتره. چون الان سرعتتون 256 میشه. یه حرف از ضریب اشتراک هم زد. مگر هنوز ضریب اشتراک 1 به 8 داریم ؟ یعنی از 200 کیلوبایت هم کمتر میشه ؟
اینم به همه دوستان بگم که از قدیم همین جوری بوده . مثل تخم مرغ شانسی بوده اینترنت.فقط منطقه مخابراتیتون و تعداد مشترکین و اون سیم مسی که اومده دم خونه. اوایل یادمه یه خونه دیگه که بودیم اولین اینترنتم صبانت بود. خیلی خوب بود. بعد اسباب کشی همه رو یه دور امتحان کردم. داتک . اسیاتک ، پارس انلاین. همه شون در یه سطح استاندارد بودن دیگه همه شبانه رو که برداشتن آخرش رسیدم به مخابرات. که تو محل ما اون موقع سمت شمس آباد هروی خوب بود. کلا قطعی نداشتم. پشتیبانی نداشتن ولی منم کارم بهشون نمیخورد. :)) الان منطقه مخابراتیمون یه خورده بالاتر سمت پاسداران. حدود 1 کیلومتر و دویست با مرکزش فاصله هست. ببینیم چطور میشه.
یه خوبی که تو سرویس 2 مگ دیدم در صورت اتمام میشه 256 که خیلی بدم نیست.
تو همه اینا استیبل ترینشون tdlte ایرانسل که کلا گرونه بسته هاش. کسی مشکل پول دادن نداره بگیره.
راستی کسی اینترنت ماه--،وار-ه ای استفاده نمیکنه اینجا ؟ قیمت اکانت هاش و فروشش کسی آمار داره ؟
به نظره منم 4 مگ بگیرنقل قول:
اکانتهاش اصلا به صرفه نیست با این اوضاع دلار و سرویسی که میگیری
دوست عزیز اصلا سمت اینترنت م..... نرو. اگه بفهمن، جرم سنگینی داره و زندان و مجازات ... خیلیم گرونه
میشه یه توضیح بدین ؟ مودم من ساپورت میکنه این قابلیت رو و چجوریه داستانش ؟ تنظیمش؟ کلا ...نقل قول:
حالا وصل شه ببینم چطوره. اگر ۲ مگ واقعی باشه کار منو راه میندازه. ۳ مگ هم داشت.نقل قول:
اره متاسفانه برای خودشون ارزون در میاد برای ماها گرون چون پولمون بی ارزشه. شاید نوع افلاینشو گذاشتم ببینم چطوریه. شما مرجع خاصی نمیشناسی که جهت هارو معرفی کرده باشه؟ مدتی پیش داشتم فکر میکردم تو اینترنت سایتی چیزی احیانا جایی باشه که ملت اون سمت آب هرچی بخوان بگیرن باهاش بیان بزنن قبلش یه لیست درست درمونی ازش باشه بقیم بدونن چی دارن میگیرن. :D اینجوری خیلی خوب میشد. ولی چیزی پیدا نکردم یا شایدم باشه ممن ندیدم.
اره ایناشو خوندم و انواعشو در آوردم. به صورت کلی اونی که امکان گرفتن داره ارسال با دی-،ش هست. بازم میخوندم یه سری میگفتن اگر تجهیزاتت خوب باشه اونم قابل پیگیری نیست. مطمئن نیستم.نقل قول:
ولی دو روش دیگه که کاملا افلاینش که قابل ردگیری نیست. روش انلاین ارسال با adsl هم همین طور.
اکانت هاشم گرونه. ولی حتی تو آفلاینم بدونی داری چی میگیری مثلا فلان فیلم بازم از حجم دانلود های حجیمت کم میکنه. اگر اکانت هاش با قیمت خوب گیر میومد ارزش داشت.
قبلا اکانت هک میکردن میفروختن.:n02: فکر هم میکنم تعداد اتصالش میشه چند نفر کانکنت شن ولی پهنای باند طرف نصف میشد. الان نمیدونم هنوز همونجوریه یا نه.
من از فن آوا نام کاربری و رمز رو گرفتم و هزینه رو واریز کردم . حالا تمومه و درخواست رانژه رو میفرستن یا باید دوباره بهشون زنگ بزنم ؟
البته تا اینجای کار پشتیبانیشون من رو یاد پشتیبانی مخابرات کبیر میندازه ! در این مورد حرف دوستان رو تایید میکنم که پشتیبانیشون لنگ میزنه .
سلام.
کمبود پهنای باند توی هر مرکز تا یه حدیش طبیعیه...
این فن آوا فقط مشتری جذب کرده و ول کرده به امان خدا...
یعنی کار از کمبود پهنا گذشته به نبود پهنای باند رسیده...
آخه با تک کانکشن 13 کیلوبایت چه میشه کرد؟ من رسما هیچی نمیتونم استریم کنم. ویدیو ها روی 144p هم لود نمیشن. تلگرام و اینستا برای لود کردن هر چیزی کلی زمان میبره. سایت ها لود شدنشون کلی طول میکشه. قابل تحمل نیست.
دیروز جمعه تا حدی قابل تحمل بود ولی امروز که تعطیل نیست و اول هفته س به معنی واقعی کلمه افتضاحه.
اصفهان - مرکز شهید رجایی - سرویس 8 مگ.
آقا از هر جا میگیرید از فن آوا نگیرید. گول حجمشو نخورید. چون اصلا نمیتونید ترافکیشو مصرف کنید.
سرعت بسیار بالای فن آوا در تک کانکشن...
حتما قبل از سرویس گرفتن ازین شرکت از کیفیتش تو شهرتون مطمئن شین
شیراز - مرکز ولی عصر
لظفا تست سرعت با 16 کانکشن هم بذاریدنقل قول:
ممنون
شما مشکل کیفیت خط ندارید؟ منظورم snr هست؟ رو مودم چند مگ ست کردن؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
من خودم سرعت تک کانکشن برام خیلی مهمه و تو این مورد فن آوا خوب بوده تو مرکز من. شما هم حتما پیگیری و شکایت بکن. با این سرعت شما واقعا نمیشه استریم کرد. من که معمولا 720پی /1080پی استریم می کنم و مشکلی هم ندارم. اگه نمی تونستم که 1 روز هم فن آوا نمی موندم.
ولی واقعا شانسی شده :-l قبلش باید ببینی تو مرکزت چطوره یا ریسک کنی مثل من.
خدا رو شکر برای من که خوب بوده
/نقل قول:
از این کلکها مثل annexM یا bridge رو مودم امتحان کردی؟
با ١٦ كانكشن همون ٣-٤ مگي كه خطم ميكشه رو ميدهنقل قول:
ولي وقتي تك كانكشن وضعش اينه يعني سرعت وب گردي و استريم تعطيل و سرعت ١٦ كانكشن جز دانلود اونم توسط idm به معنيه
سلام.نقل قول:
نه خطم مشکلی نداره. سیم کشی خونه تازه عوض شده و ظرفیت خط الان با رانژه فن آوا رو ۱۲ مگ هست خط رو روی ۸ مگ بستن. قبلا با رانژه پارس آنلاین روی همین خط روی ۱۶ مگ بدونی قطعی بسته بودن.سلام.نقل قول:
کانکشن bridge که اصلا به کار من نمیاد. در مورد annex m هم اطلاعی ندارم و فکر نکنم هم تاثیری داشته باشه چون در مورد سرعت آپلود دوستان در این مورد صحبت میکردن.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
من خیلی وقته پیش داشتم اون موقع که دلار 1400 بود الان خبر ندارم امنیت درست حسابی هم که ندارهنقل قول:
همین adsl رو استفاده کن ضرر نمیکنی اگه خیلی دانلود نداری 2مگ بسه که میشه 40 گیگ بین الملل اگه مثله منی شبانه روز دانلود 16مگ بگیر :n02:
بهبود فوق العاده پینگ فن آوا بدون پروفایل گیمینگ در سرویس 16 مگابیت امروز 9 دی ساعت 10:11 شب: :n19:
منم بتل 1 میزنم پی اس 4نقل قول:
پینگ 220!!!!!!
سرعت تک کانکشن 180 کیلو :n13:
عزیز اینترنت فن آوای شما قطع نیست؟ مال من از ساعت تقریبا 12 امشب قطع شده. (تبریز)نقل قول:
پشتیبانی تلفن کن بپرس چه خبرهنقل قول:
بله زنگ زدم گفت برا آذربایجان شرقی بعضی مراکزش قطعه تا صبح انشالله درست میشهنقل قول: