فكر نميكردم اين ارور جهاني باشه !! چند نفر ديگه همين مشكل رو داشتن كه بعد از سرچ كردن تو گوگل و تو سايت گيم اسپات فهميدم كه مشكل چيه ؟ وصل بودن گيم پد ! آخه چه ربطي داره ؟ اينم شد واسه ما Dead Space :13:وصل بودن گيم پد چه ربطي به C++ داره ؟نقل قول:
Printable View
فكر نميكردم اين ارور جهاني باشه !! چند نفر ديگه همين مشكل رو داشتن كه بعد از سرچ كردن تو گوگل و تو سايت گيم اسپات فهميدم كه مشكل چيه ؟ وصل بودن گيم پد ! آخه چه ربطي داره ؟ اينم شد واسه ما Dead Space :13:وصل بودن گيم پد چه ربطي به C++ داره ؟نقل قول:
دوستان سوال این رفیقمونم جواب بدین گناه داره.نقل قول:
سلام دوستان . توی بازی Grand Ages Rome به مشکل برخوردم ، توی بازی هر چند ثانیه یک بار برای چند ثانیه صدای بازی هنگ می کنه ! یعنی یه هی دفعه تکرار میشه ، در حالی که ماوس رو میشه تکون داد . نمی دونم متوجه منظورم میشین یا نه .
چیکار میشه کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یک مشکل دارم و اون اینه که بازی کاملا نصب میشه حتی بدون مشکل اجرا میشه ولی بعد از این که دمو رو نشون میده یک صفحه ی خط خطی و نیزی میاد نمیدونم چرا فکنم مشکل گرافیکی باشه ولی گرافیکم رو امسال آپگرید کردم و کلان سیستممو از همه لحاظ آپگرید کردم
شما میتونید کمکم کنید هر چه سریع تر؟
با تشکر
حیف که من بازی rome رو ندارم وگرنه حتما کمکت میکردم
اگه یه سرچی کرده بودید من این سوال رو توی دو تا پست پشت سر هم جواب داده بودم و اینم بگم که تنها راه حل این مشکل برای خطاهایی به این شکل(چندتا خطا به اینصورتی که شما گفتید ولی توی جزئیات اختلافات بسیار کمی با هم دارند)همینه و چیز دیگه ای نه جایی خوندم نه شنیدم...نقل قول:
شما درایور گرافیکت و درایور صدات رو آپگرید کن...نقل قول:
به شما هم پیشنهاد میکنم که حتما درایور گرافیکتون رو آپگرید کنید...نقل قول:
سرچ كردم يه نفر پرسيده بود ولي جواب نداده بودن ، حالا شما به بزرگي خودت بخش!!نقل قول:
اگه یه سرچی کرده بودید من این سوال رو توی دو تا پست پشت سر هم جواب داده بودم و اینم بگم که تنها راه حل این مشکل برای خطاهایی به این شکل(چندتا خطا به اینصورتی که شما گفتید ولی توی جزئیات اختلافات بسیار کمی با هم دارند)همینه و چیز دیگه ای نه جایی خوندم نه شنیدم...
سلام.خوش حالم که انجمن دوباره راه افتاد.من با بازی brothers in arms road to hill 30 v1.0 بازی رو به طور کامل نصب کردم و وارد بازی هم می شود ولی menu رو نشون نمیده.البته با بالا و پایین بردن موس میشه فهمید menu بالا اومده ولی نشون نمیده.حتی وقتی از روی صدا گزینه ی play رو می زنی بازی لود میشه و صفحه رو هم نشون می ده ولی وقتی لود تموم می شه صدای بازی میاد ولی چیزی نشون نمیده.مشکل از چیه؟آیا گرافیک کم میاره؟سیستم من اینه:
Operating System: Windows XP* Professional, Service Pack 3 (5.1.2600)
Default Language: Farsi
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 96 MB
Graphics Memory in Use: 6 MB
Processor: x86
Processor Speed: 2793 MHZ
Accelerator in Use: Intel(R) 82865G Graphics Controller
Current Graphics Mode: 1024 by 768 True Color (85 Hz)
* Monitor *
Monitor Name: Dell D1025HE
Display Type: Analog
Gamma Value: 2.90
DDC2 Protocol: Supported
Maximum Image Size: Horizontal: 11.8 inches
Vertical: 9.0 inches
Monitor Supported Modes:
640 by 480 (60 Hz)
640 by 480 (75 Hz)
720 by 350 (70 Hz)
800 by 600 (75 Hz)
1024 by 768 (75 Hz)
1280 by 1024 (75 Hz)
1600 by 1200 (70 Hz)
Display Power Management Support:
Standby Mode: Supported
Suspend Mode: Supported
:18::31: Active Off Mode: Supported
سلام یه مشکل اساسی پیدا کردم با بازی ها یکی دو روزه که تو هر بازی میرم گرافیک بازی ها یه جوری میشه انگار پرش های ریز
ریز داره یعنی انگار گیر میکنه سریع رفع میشه و یه جوریه کلا !! نمیدونم چرا اینجوری شده در صورتی که من قبلا gta iv رو بدون
مشکل بازی میکردم !! ولی الان انگار میپره !! یا NecrovisioN مشکل داره ولی بقیه بازی خوب هستن !
سیستم من:
win: xp sp3
Ram: 2 giga
VGA : 1gb 9500 gtx - overclock
CPU: 5000+2.61 GHz
Diretx 9.0c
Plzz Help Me
لطفا من رو کمک کنید ! گرافیکم هم اپدیت شده هست !
با تشکر ، خشایار
سلام ببخشید میتونید بگید که چطوری میتونم درایور گرافیکمو آپگرید کنم
با تشکر:40:
دوستان یه مشکلی با H.A.W.X دارم . صدای بازی به قل دوستمون هنگ میکنه ! مثه اینه CD خش داره !!! مورد از کرک و خود بازی نیست ؟
سلام
میشه بگید این بازی h a w x شما مال چه شرکتیه ؟ و این بازی رو کی خریدید ؟ آیا قبلا این بازی کردید ؟ اگر کردید آیا مشکلی داشت؟
با تشکر
من پچ 1.2 هیتمن که برای گرافیک های پایین هست را دانلود کردم.خوب اجرا میشه.بعدش یگک دفعه میاد بیرون!!!!!
قبل از این پچ نمیومد بیرون وقتی که درون notepad یک چیزی مینویسی میاد بیرون!همون Shaderquality Medium
چی کار کنم؟
سلام.خوش حالم که انجمن دوباره راه افتاد.من با بازی brothers in arms road to hill 30 v1.0 بازی رو به طور کامل نصب کردم و وارد بازی هم می شود ولی menu رو نشون نمیده.البته با بالا و پایین بردن موس میشه فهمید menu بالا اومده ولی نشون نمیده.حتی وقتی از روی صدا گزینه ی play رو می زنی بازی لود میشه و صفحه رو هم نشون می ده ولی وقتی لود تموم می شه صدای بازی میاد ولی چیزی نشون نمیده.مشکل از چیه؟آیا گرافیک کم میاره؟سیستم من اینه:
Operating System: Windows XP* Professional, Service Pack 3 (5.1.2600)
Default Language: Farsi
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 96 MB
Graphics Memory in Use: 6 MB
Processor: x86
Processor Speed: 2793 MHZ
Accelerator in Use: Intel(R) 82865G Graphics Controller
Current Graphics Mode: 1024 by 768 True Color (85 Hz)
* Monitor *
Monitor Name: Dell D1025HE
Display Type: Analog
Gamma Value: 2.90
DDC2 Protocol: Supported
Maximum Image Size: Horizontal: 11.8 inches
Vertical: 9.0 inches
Monitor Supported Modes:
640 by 480 (60 Hz)
640 by 480 (75 Hz)
720 by 350 (70 Hz)
800 by 600 (75 Hz)
1024 by 768 (75 Hz)
1280 by 1024 (75 Hz)
1600 by 1200 (70 Hz)
Display Power Management Support:
Standby Mode: Supported
Suspend Mode: Supported
:18::31: Active Off Mode: Supported
دلیل ضعف شدید گرافیکت هست خلاصه بگم طبق چیزی که توی این سایت گفته چیپستهای لپ تاپ این بازی رو ساپورت نمیکنه:نقل قول:
کد:http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=1066
من نفهمیدم گرافیک به صورت پیش فرض اورکلاکه یا اور کردی اگه خودت کلاک رو بالا بردی حتما بزار روی حالت پیش فرض یا حتی کمی پایینتر اگر هم defualt اور هست بازم کلاک رو بده پایین ببین درست میشه...نقل قول:
شما نوع گرافیکت رو بگو ...نقل قول:
ممنوننقل قول:
من نفهمیدم گرافیک به صورت پیش فرض اورکلاکه یا اور کردی اگه خودت کلاک رو بالا بردی حتما بزار روی حالت پیش فرض یا حتی کمی پایینتر اگر هم defualt اور هست بازم کلاک رو بده پایین ببین درست میشه...
اینای که گفتی باید کجا انجام بدم تو بازی ؟!
نه خودش کلا اور کلاک بود من دست کاریش نکردم! مرسی گرافیک و گذاشتم رو نرمال درست شد ولی چر انقد گیر میکرد ؟!! مگه
یه بازی با گرافیک 256 انقد گیر میکنه رو این سیستم ؟؟! من که گیج شدم ؟!
با تشکر ، خشایار
سلام
آقای mehdy.z
من کارت گرافیکم ATI هست و گرافیکمم 512 mb هست
helppppp
سلام دوستان .
من اين بازي sim city 4 رو ريختم ولي وقتي دابل كليك مي كنم رو فايل بازي اصلا هيچ چيز باز نميشه (يعني حتي ارور هم نمي ده) انگار كه داري رو هوا كليك مي كني
حالا مي خواستم بدونم مشكل چيه؟
سلام
شما کرک رو یکبار دیگه به فایلی که بازی رو ریختید کپی کنید و روی آن دابل کلیک کنید ببینید باز میشه یانه؟
512 بودنش مهم نیست ، شما باید مدل دقیق کارت گرافیکتون رو بدونین . می تونین از روی جعبه اش نگاه کنین یا اینکه روی صفحه ی دسکتاپ کلیک راست کنین ، Properties رو بزنین ، سپس به تب Settings برین ، اونجا زیر عکس مانیتور نوشته : Display ، در اونجا مدل دقیق کارت گرافیکتون رو می بینین.نقل قول:
سپس به صفحه ی زیر برین و کارتتون رو پیدا کنید تا درایورش رو دریافت کنید.:46:
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
من که خودم این بازی رو انجام ندادم ولی اینجوری که خودش گفته همچین سیستم سبکی هم نمیخواد:نقل قول:
Recommended system requirements:
- Operating System: Microsoft? Windows? XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest patches)
- Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
- Memory: 1 GB RAM (Microsoft? Windows? XP) / 1.5GB (Microsoft? Windows? Vista)
- Graphic Card: 256 MB Video RAM or greater with DirectX9 Pixel Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1600 or better)
- Disk Space: 8.0 GB available hard drive space
- Sound Card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
- DVD-ROM
- Operating System: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date and include the latest fixes)
- Processor: Intel Core 2 Duo 1.80 GHz or AMD X2 5000+ or better
- Memory: 2 GB RAM or more
- Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 series or ATI Radeon HD 38xx series or better
- DVD-ROM
خوب شما می تونی از اینجا catalyst و driver گرافیکت رو دانلود کنی کاری هم نداره درست عین وقتی که میخوای گرافیک رو به ویندوز بشناسونی نصب میشه (یعنی در اصل همون برنامه است که به روز شده...):نقل قول:
کد:http://ati.amd.com/support/driver.html
شما بعد از کلیک ببین که برنامه توی task manager فعال هست یا اینکه هیچ کدوم از هسته های سی پی یوت مشغول می مونه...نقل قول:
دست شما درد نکنه
در ضمن مدل کارت گرافیکمم ATI Redeon HD 2600 PRO بود
فقط متوجه نشدم که چطوری می تونم گرافیکمو آپگرید کنم آیا منظورتون این بود که اول توی همون صفحه روی advanced کلیک کنم و بعد روی monitor سپس روی Properties و بعد روی درایور کلیک کنم و از اونجا روی آپگرید درایور کلیک کنم تا آپگرید بشه؟
نه دوست من اصلا اینکارها لازم نیست برو توی همین سایتی که گفتم مدل ویندوز وگرافیکت رو که مشخص کردی برو به صفحه دانلود و درایور و کاتالیست رو که دانلود کردی مستقیم نصبش کن همین...نقل قول:
ببخشید آقا مهدی من باید کدام یکی رو دانلود کنم package رو که شامل :
Display Driver
ATI WDM Integrated Driver
Catalyst Control Center (English Language Only)
هست یا فقط display driver ؟
شما درست میگی ولی خوب سیستم از Recommended system requirements قوی تره پس چرا روی high نباید بکشه ؟! مشکلنقل قول:
من که خودم این بازی رو انجام ندادم ولی اینجوری که خودش گفته همچین سیستم سبکی هم نمیخواد:
- Operating System: Microsoft? Windows? XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest patches)
- Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
- Memory: 1 GB RAM (Microsoft? Windows? XP) / 1.5GB (Microsoft? Windows? Vista)
- Graphic Card: 256 MB Video RAM or greater with DirectX9 Pixel Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1600 or better)
- DVD-ROM
Recommended system requirements:
- Operating System: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date and include the latest fixes)
- Processor: Intel Core 2 Duo 1.80 GHz or AMD X2 5000+ or better
- Memory: 2 GB RAM or more
- Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 series or ATI Radeon HD 38xx series or better
از کجاست؟!
راستی من رو Windows XP Service Pack 3 دارم بازی میکنم ؟! میتونه از این باشه ؟!
با تشکر ، خشایار
سلام ۲تا مشکل تو اجرای ۲ تا بازی دارم:
۱.بازی المپیک۲۰۰۸ که وقتی اجراش میکنم ارور دونت سند سند ارور میده.
۲.بازی همسایه جهنمی ۲ که وقتی میزنمش هیچ اروری نمیده ولی نه میره تو بازی نه اتفاقی می افته.
سیستمم:
رام۵۱۲
گرافیک۵۱۲
من پچ 1.2 هیتمن که برای گرافیک های پایین هست را دانلود کردم.خوب اجرا میشه.بعدش یگک دفعه میاد بیرون!!!!!
قبل از این پچ نمیومد بیرون وقتی که درون notepad یک چیزی مینویسی میاد بیرون!همون Shaderquality Medium
چی کار کنم؟
می شه بفرمایید چه جوری می شه کارت گرافیک
جی فورس 7100GS رو اپدیت کرد
انتظار نداشته باشین که با کارت گرافیکتون (9500) بتونین بازی رو رو High اجرا کنین.نقل قول:
کارت گرافیک 8800 (کارت Recommended) نسبت به 9500 حدودا 3 برابر قویتر حساب میشه.
البته برای رفع مشکلات اجرای بازی و باگ های اون پچ 1.1 منتشر شده که نصب اونو کاملا توصیه می کنم:
NecroVisioN v1.1 Patch | Size 24.0MB
NecroVisioN v1.1 Patch Crack | Size 69KBکد:ftp://ftp.1cpublishing.eu/Patches/Necrovision/NecroVisioN%20patch%201.1.exe
همین حالا که این مطالب رو مینونیسم پچ ورژن 1.2 هم منتشر شد و باید منتظر کرکش باشیم.کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=NecroVisioNv1.1NoDVDFixedexeEng.rar
رم سیستمتون که برای Beijing 2008 کمه. حداقل باید 1 گیگ باشه.نقل قول:
متاسفانه مدل کارت گرافیک رو هم کامل عنوان نکردین.
با این وضع حدس میزنم سی پی یو تون هم ضعیف باشه.
اما در مورد Neighbors from Hell 2... این بازی فقط بر روی ویندوز XP سرویس پک 1 اجرا میشه...
ولی برای اجرای این بازی در سرویس پک 2 و بالاتر از اون باید پچ سازگاری نصب بشه که از آدرس زیر میتونن پچ و هم کرک رو دریافت کنن:
Neighbors from Hell 2 v1.1 Patch | Size: 7.3MB
Neighbors from Hell 2 v1.1 Patch Crack | Size: 166 KBکد:http://www.mediafire.com/?g13u4jyj0zc
کد:http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_neighbours_from_hell_2.shtml#Neighbours%20From%20Hell%202%20SP2%20[MULTI2]%20No-CD/Fixed%20EXE
وقتی که پچ رو نصب میکنین (بدون دستکاری فایلهای بازی) بازی اجرا میشه ولی بعضی وقت ها مشاهده شده که بازی بعد از اجرا فوری خارج میشه. هنوز هم راهی برای رفع این مورد پیدا نشده...نقل قول:
درایور کارت گرافیکتون ور از آدرس زیر دریافت میکنین و به راحتی نصب میکنین: :eh:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
GEFORCE 8500GT رو چه جوری آپدیت کنم؟
شما به همون لینکی که هومان جان دادن مراجعه کنین و مشخصات کارت گرافیکتون رو بزنین و فایل رو از اینترنت دان کنید و بعدش هم اجرا کنید و بعد صبر کنید تا نصب بشه و بعد هم سیستم رو ریست کنین و تمام.نقل قول:
این هم لینک
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
سلام دوستان تو بازی battleField Herroes این ارور رو میده :
We Are Unable To login to your soldierلطفا کمک کنید D:
please try again later
بنده هم همین مشکلو دارم اساتید لطفا راهنمایی کنییدنقل قول:
سلام دوستان تو بازی battleField Herroes این ارور رو میده :
We Are Unable To login to your soldier
please try again later
سلام
من چند روز پیش بازی gta iv رو خریدم. در 4 دی وی دی بود. توی راهنماش نوشته بود اول باید با برنامه winrar بازی رو به صورت unzip در یه درایو بریزم. که این کارو کردم و حدود 14 گیگابایت رو در یکی از درایوها unzip کردم. بعدش نوشته بود که باید برنامه deamon tools رو نصب کنم و با اون یه درایو مجازی بسازم و بازی رو در اون درایو مجازی بریزم و بعد اجراش کنم. اما من نمی دونم چطوری باید اونو توی درایو مجازی بریزم، اگه ممکنه راهنمایی کنید و بگید که باید چی کار کنم.
شما برنامه daemon tools رو که نصب کنی برات 1 درایو مجازی میسازهنقل قول:
مثل درایوی که برای Dvd rom داری.
من خودم زیاد با daemon کار نکردم و گزینه های دقیقش یادم نمیاد.
شما روی اون icon برنامه daemon که توی system tray اجرا میشه right click کن و برو قسمت mount بعدش برات 1 صفحه باز میکنه که باید فایل Image رو بهش بشناسونی. وقتی این صفحه باز شد شما برو توی همون پوشه ای که بازی رو un zip کردی. ببین فایلی پیدا میکنه؟؟؟
اگه پیدا کرد open کن و تمام. بازی رو برات نصب میکنه.
نقل قول:نمیدونم آیا شما این بازی رو به قصد تک نفره بودن گرفتین یا چند نفره بودن.نقل قول:
اگه برای تکنفره بودن گرفتین باید گفت که بازی فقط به صورت چند نفره اجرا میشه و برای اجرای بازی هم احتیاج به اکانت دارین.
با اجازه مجید جان!نقل قول:
به ترتیب Virtual CD/DVD-ROM و بعد Device 0: [X:] No media رو انتخاب و در اخر روی Mount Image کلیک کنین.
نقل قول:از راهنمایی های هر دوتون بسیار ممنونم. با راهنمایی شما بازی با موفقیت نصب شد. خیلی کمکم کردید و بسیار ممنون.:11:نقل قول:
با اجازه مجید جان!
به ترتیب Virtual CD/DVD-ROM و بعد Device 0: [X:] No media رو انتخاب و در اخر روی Mount Image کلیک کنین.
عکس گذاشتم.
ولی توضیح هم میدم.
بازی رو نصب کردم ؛ اکانت هم ساختم .
وقتی که راکستار سوشیال کلاب رو باز میکنم و دکمه پلی رو میزنم وارد بازی نمیشه و یک ارور میده.
Application Failed to launch
The application you are attempting to Launch no longer exists. please reinstall the application, or contact support at:
Application Failed to launch وقتی مییاد چند دلیل داره
یوزر ویندوزت باید ادمین باشه کرکت هم باید رازور باشه
مشکل بیشتر از یوزر ویندوزت هست که فکر کنم ادمین نباشه اون رو درست کنی حل میشه !!!