آقا مجید اگه لطف کنی و کمری وزانتیا رو بزاری خیلی ممنون میشم راستی تاکسی پیکان هم نیاز شدید دارم مرسینقل قول:
منتظرم
آقا مجید اگه لطف کنی و کمری وزانتیا رو بزاری خیلی ممنون میشم راستی تاکسی پیکان هم نیاز شدید دارم مرسینقل قول:
منتظرم
من امتحان کردم شدنقل قول:
نوشته شده توسط majid_sd2009
در صورت لزوم بگویید تا فایل مربوط به موبایل هم ساخته شود
دوستان عزیز خواست شما بر اورده شد و تابیک مخصوص به سوالات نصب ماشین در بازی زده شد.:46:(در بخش بازی هایه کامبیوتری)
اگر دوست عزیزم مجید اجازه بده لینک اون اموزش رو در اون تابیک هم بزارم.:10:
درسته .نقل قول:
من كل تا ميتونستم اينترنتو واسه آموزش گشتم . دلتو به آموزش خوش نكن . بايد خودت دست بكار بشي . عكسايي كه من ديدم نشون ميده كه بايد طراحي هاي اوليه ماشينا رو بايد داشته باشي . يعني يه جورايي طراحيتم خوب باشه يه حد اقل عكساي خوبي از فضا يا ماشين مورد نظر داشته باشي .
بهتر بود تريدي مكس رو با آموزش ميخردي . همين پي سي ورلد داره .
غير از تاكسي سمند كسي اينجا تاكسي ايراني نداره ؟
ببينم كسي سيو سي دي بجاي فلاپي براي بازي رو ميخواد ؟
اينم يه مود باحال . نياز به توضيح نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.9 مگکد:http://www.gtainside.com/download.php?do=download&id=14735
کمری دارم مدل همینی هست که تو ایران هست اما خیلی بد درست کردنش من تو بازی گذاشتمش بعد از چند مدت عوضش کردم الان عکسی ازش ندارم اگر می خوای بزات بزارم دانلود کنی در مورد اون آموزش هم شما صاحب اختیاری چون اونو من خودم ننوشتم قبلا از همینجا گرفتمشنقل قول:
حدود 5ماه پیش
بله اون عکس های که لازم هست اسمش بلوپرینتر هست که خود شرکت سازنده اونا رو با مقیاس درست در آوردهنقل قول:
در مورد تری دی مکس دیر گفتی قبلا خریده بودم اما من دیروز رفتم کتاب خونه تو بانک نرم افزاریش آموزش 3دی مکس داشت اما بد شانسی برده بودندحال چند روز دیگه میرم میگیرم.
من تو یک سایت یک یک ماشین شبیه 405 دیده بودمکه تاکسی بود اما نتونستم دانلودش کنم حالا اسم سایتش رو هم فراموش کردم
راستی اون سیو سیی رو بزاری ممنون میشم
دارم با فلش میسازم شاید کیفیتش بیشتر بشهنقل قول:
راستی من منتظر آموزش زدمودلر هستم
سيو سي دي به جاي فلاپي كه بسيار زيبا تر از نسخه فلاپي اون توي بازي هست .
اين رو قبلا يكي گذاشته بود اما حيف صفحشو يادم نيست . اگه دوباره دارم ميزارم به بزرگي خودتون ببخشيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 87.70 كيلوبايت
کد:http://amodarya.110mb.com/Games/GTA/CD_Save.zip
قبليه هم خيلي كيفيتش خوب بود . فقط خدا كنه حجمش زياد نشه يا آموزشش بيشتر بشه .نقل قول:
دارم با فلش میسازم شاید کیفیتش بیشتر بشه
این بیشتره کیفیتشنقل قول:
قبليه هم خيلي كيفيتش خوب بود
حجمش هم کمترهنقل قول:
فقط خدا كنه حجمش زياد نش
قضاوتش با شمانقل قول:
يا آموزشش بيشتر بشه .
سلام دوستان
اینم قسمت دوم اموزش زد مودلر نشد با فلش درست کنم حجمش شد 4 مگ
اگه میشد چی میشد
خلاصه
حجمش شد 900 کیلو باید تا جا داشت فشرده کردم دیگه !
فقط بگم اگه در این قسمت سوالی داشتید بپرسید
یا حق
نقل قول:
persianprogramming.ypu.com/L/zmodeler 2.rar
ممنون رضا . مثل اينكه zmodeler اونقدر هام كه فكر ميكنيم سخت نيست .
اما انشاالله كم كم آموزش هاي بيشتري ميدي . بنظر من خوب بود . اما كم . خوب حق هم داري اگه زياد درست كني حجمشم زياد ميشه . ماهام كه بيشترمون اينترنت ذغالي هستيم نميتونيم دانلود كنيم .
{ نظر شخصي }
خدا از اون کی بوردت بشنوهنقل قول:
اما انشاالله كم كم آموزش هاي بيشتري ميدي . بنظر من خوب بود . اما كم . خوب حق هم داري اگه زياد درست كني حجمشم زياد ميشه . ماهام كه بيشترمون اينترنت ذغالي هستيم نميتونيم دانلود كنيم .