بیاین دیگه
ببخشید من تو یه سرور دیگه داشتم بازی می کردم حواسم نبود می تونید الان بیاین
Printable View
بیاین دیگه
ببخشید من تو یه سرور دیگه داشتم بازی می کردم حواسم نبود می تونید الان بیاین
مامولک جان سرعت اینترنت شما چیه ؟ خیلی سرعت پایینه !
adsl:64 چه طور مگه
بچه ها هروقت می خواین بایین یه پیغام بزارید
ID yahoo: arian00777
یا این که تو همین سایت بگید دارید میاین
سلام مي خواستم بگم آقا يكي بياد كلي در مورد اين آنتي چيت توضيح بده .بابا اين آنتي چيت كه دانلود ميكنيم و اونو اجرا ميكنيم و برنامه رو باز ميكنيم چرا وقتي مي خوايم كانترو باز كنيم ارور مي ده؟اصلا اين آنتي چيت كار ميكنه يا ما ديگه نمي تونيم تو گيم زون بريم؟ مرسي خدانگهدار
عزیزم درسته ADSL داری ولی واسه سرور ساختن خیلی پایینه ! برای سرور ساختن کمه کم باید ADSL 512 داشته باشی . تازه اون هم کمه ! پس بیخیال بشی بهتره .نقل قول:
adsl:64 چه طور مگه
دوست من والا منم همین مشکل رو دارم ! اعصابمو خورد کرده . هرکاریش میکنم نمیزاره . توی سایت خودش اینطوری گفته :نقل قول:
سلام مي خواستم بگم آقا يكي بياد كلي در مورد اين آنتي چيت توضيح بده .بابا اين آنتي چيت كه دانلود ميكنيم و اونو اجرا ميكنيم و برنامه رو باز ميكنيم چرا وقتي مي خوايم كانترو باز كنيم ارور مي ده؟اصلا اين آنتي چيت كار ميكنه يا ما ديگه نمي تونيم تو گيم زون بريم؟ مرسي خدانگهدار
اولا برنامه آنتی چیت رو اجرا کنید .
بعد بازی رو اجرا کنید و داخل سرور بشید !
منم همینکارو میکنم ولی باز وسط بازی کیک میکنه و میگه آنتی چیت نداری !
ما که سرور ساختیمو بازی هم کردیم
با کدوم سرور ؟ مارمولک ؟نقل قول:
ما که سرور ساختیمو بازی هم کردیم
عزیزم مگه نمی دونی adsl محدودیت داره بیشتر از 128 نمی شه گرفت مگه این که برای شرکت بخوایننقل قول:
هیچ کس الان تو ایران adsl: 512 نداره به جز شرکتا
بله oracle عزیز درست می گین adsl من سرعتش پایینه، خوب نمی دونستم برای سرور شدن باید 512 داشته باشی