bebakhshid
title bare panjereha to vista mamolie !
chijoory taghir mikonan ?
Printable View
bebakhshid
title bare panjereha to vista mamolie !
chijoory taghir mikonan ?
کاش مشخصات سخت افزار خودتون رو هم می نوشتید. در اکثر مواقع فعال نبودن افکت آئرو گلس به خاطر پایین بودن امتیاز سخت افزاری سیستم توسط ویندوز ویستا است. برای اینکه مطمئن شوید روی Computer کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید تا کمترین امتیاز سیستم خودتونو مشاهده کنید. برای دیدن جزئیات روی لینک جلوی عبارت Rating کلیک کنید.نقل قول:
اگر امتیاز سیستم مناسب باشه، باید بعد از کلیک راست روی دسکتاپ و انتخاب Personalize، روی Windows Color and Appearance کلیک کنید. اگر امتیاز کافی باشه، صفحه ای برای انتخاب رنگ و شفافیت باز می شه، وگرنه صفحه ای باز می شه که توی اون باید تم ویندوزتونو انتخاب کنید. اگر توی این صفحه Windows Aero وجود داشت، اونو فعال کنید.
اگر می خواهید هرجور شده روی یک کامپیوتر با سخت افزار پایین آئرو گلس رو اجرا کنید، باید سیستم Rating رو هک کنید (با نرم افزار Winbubble ) یا اینکه با استفاده از نرم افزار Vista Visual Master اونو به زور روی سیستم فعال کنید.
شرمنده طولانی شد.
دستت درد نکنه . توضیحات خیلی کاملی بودنقل قول:
نمی دونستم .
به برنامه هایی که میریزی فکر کنم ربط داره !
چون تو ویندوز قبلیم هم بعد از نصب ، تیتل بار معمولی بود ولی بعد از اینکه چند تا برنامه با یکی دو تا بازی ریختم خودش فعال شد . من فکر می کردم آپدیت خود ویندوزه :blush:
الان که دوباره ویندوز عوض کردم همون آئرو گلسی که می گین تو لیست انتخاب اصلا نیستش !
با سلام
احتمال ایجاد اختلال در عملکرد درست محصولات ZONEALARM و BITDEFENDER بعد از نصب ویستا سرویس پک 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://support.microsoft.com/kb/935796
نقل قول:
شاید یک نکته رو دقت نکرده باشید، نسخه ای که در اینجا برای بیت دفندر مشخص شده است، نسخه 10 که قبل از ارائه ویستا بیرون آمده بود و اصلاً روی سیستمهای 64 بیت کار نمی کرد. اما نسخه 11 بیت دفندر که خیلی وقته ارائه شده، خیلی خوب روی ویستا کار می کنه.
نقل قول:
اینو هم امتحان کنید، برید توی خط فرمان، بعد دستور winsat -formal رو اجرا کنید تا ویستا به صورت دقیق سیستم رو برای امتیاز سخت افزار چک کنه. وقتی تموم شد، سیستم رو رستارت کنید. اگه مشکل به خاطر خود ویندوز باشه با این کار باید مشکل رو حل کنه. مگر اینکه یک برنامه ناسازگار روی سیستم نصب باشه.
البته اگر عجله دارید، می تونید winsat -dwm را مورد استفاده قرار بدید. این دستور وضعیت گرافیکی ویندوز رو از اول تعریف می کنه و Desktop Window Manager رو رستارت می کنه.
سلام
من powerdvd نسخه 7 به بعدش رو که نصب می کنم هر cd-key که موقع اجرا وارد می کنم قبول نمی کنه در صورتی که تو xp راحت قبول می کنه و برنامه اجرا می شه. خواهش می کنم کمکم کنید.
با سلامنقل قول:
نه منظور سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی نیست
منظور اینه کسانی که از بیت دیفندر 10 رو ویستا استفاده می کنند (32 بیتی ) در صورت نصب سرویس پک 1 ویستا با مشکل مواجه می شوند
راه حلش هم ار تقاء به نسخه 2008 این محصول ذکر شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از دستوراتی که گفتین عمل نکرد .نقل قول:
من رفتم قسمت ریتینگ ریفرش و زدم حالا ریتینگ و زده 1 در حالی که قبلا 2 بود . :13:
نقل قول:
پس مجبورید ریتینگ رو هک کنید (با استفاده از Winbubble) یا به زور آئرو رو اجرا کنید (با استفاده از Vista Visual Master)
مثل اینکه سخت افزار خیلی پایینی برای اجرای ویستا دارید، اگر هم آئرو اجرا بشه، سرعت سیستم خیلی کند می شه.