سلام دوستان . من بیشتر از یک سال هست td دارم . یک سال کامل ایرانسل و یک ماه هست مبین چون خونمون خط تلفن برای adsl نداره . شاید تجربه من به درد دوستان بخوره . این تجربه شخصی من که شیراز منطقه شهرک ولی عصر زندگی میکنم . شاید تجربه شخص دیگه فرق میکنه .
اول میرم سر وقت پینگ
هم پینگ ایرانسل هم مبین نت کلا تایم اوت ندارن . اما پینگ مبین نت برای من حدود ۲۰ تا ۳۰ تا کمتر از ایرانسل بود . ایرانسل با اروپا حدود ۱۳۰ ۱۴۰ اما مبین نت ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ این حدود
در مورد سرعت دانلود ایرانسل با سینر حدود ۷ تا ۹ سرعت دانلود ۳ مگابایت که میشه ۲۴ مگابیت . سرعت دانلود مبین نت با سینر ۱۴ ۱۵ حدودا همین مقدار . اما آپلود ایرانسل خیلی بهتر از مبین نت هست .
در مورد قطعی تا حالا مبین نت توو این یک ماه قطعی نداشتم . ایرانسل قطعی داشتم چند روز یک بار که با ری استرات مودم حل میشد
در مورد بازی آنلاین ایرانسل اصلا اذییتم نکرد فقط مشکل نت تایپ ۳ بود که توی پارتی و پیدا کردن حریف مشکل داشت . مبین نت بخاطر نت تایپ دو بهتر هست اما حدود یک هفته هست شدیدا برای وصل شدن به psn و سرور بازی ها اذییت داره میکنه . بعضی از آیپی آدرس های مبین نت در این مورد مشکل دارن .
اما در سرعت دانلود شبانه مبین نت دقیقا روو ۵۰۰ کیلو بایت هست جز اونایی که نوشته شبانه با سرعت بالا اما سرعت شبانه ایرانسل دقیقا مثل روزانس . البته الان بسته های ایرانس خیلی خوب شدن برای پر مصرفاا