کیفیت خط اجازه بیشتر از این رو نمیده وگرنه پارس تا 16 میبندهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
کیفیت خط اجازه بیشتر از این رو نمیده وگرنه پارس تا 16 میبندهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان برای دانلود طرحی نیست هزینه کمتر دربیاد؟ اینطوری اصلا صرف نداره هر یکی دوشب 20 تومن ادم بده من چند وقت دانلود لازمم و نیازدارم ممنون
پارسآنلاین هیچ طرح خاصی برای دانلودرها نداره. کف هزینهای که بابت دانلود هر گیگ باید بدین 670 تومنه. پایینتر از این اصلن راه نداره با پارسآنلاین.نقل قول:
والا من الان 3800 با مالیات گیگ میخرم شبا میشه تقریبا 1300 چطوری باید گیگ 670 بگیرم داداش؟نقل قول:
راهش مال مایهداراست. اگه 100 گیگ ترافیک یکجا بخری میشه حدود 200 هزارتومن. باهاش میشه 300 گیگ شبانه دانلود کرد که در میآد حدود 670 تومن. البته یه مقداری هم ارزش افزوده روش میره میشه 700 تومن گیگی.نقل قول:
سلام. اگر ایرانسل دارید و میتونید از 3G-4G استفاده کنید. بسته ی شبانه 10 گیگ رو پیشنهاد میکنم. از ساعت 2 تا 6 ، 10 گیگابایت هزار تومن. بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هم داره هزار تومن. همراه اول هم بسته شبانه 22 گیگ داره از 2 تا 7 ، 9000 تومن. یه سر به سایتاشون بزنید.
سلام. اگر ایرانسل دارید و میتونید از 3G-4G استفاده کنید. بسته ی شبانه 10 گیگ رو پیشنهاد میکنم. از ساعت 2 تا 6 ، 10 گیگابایت هزار تومن. بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هم داره هزار تومن. همراه اول هم بسته شبانه 22 گیگ داره از 2 تا 7 ، 9000 تومن. یه سر به سایتاشون بزنید.نقل قول:
از دیشب هر ده دقیقه یه بار مارو قطع و وصل میکنند مخصوصا وقتی از فیلشکن استفاده میکنم وضعیت خط چطوره؟
SNR margin Upstream 23 db Line Attenuation Upstream 20 db SNR margin Downstream 31.5 db Line Attenuation Downstream 31 db
ما من هم چند هفته است اینجوری. خاک برسرش کنند. فقط سایتهای داخلی را باز میکنه. پینگ هم نگو. ابروی اینترنت رو هم بردند.نقل قول:
از دیروز گیت وی رو تغییر دادن, پینگ و تک کانشکنو خراب کردن.