بازی امشب ساعت 1:30 هست (( نخوابید به امید اینکه بازی فردا هست :n02: ))
شبکه ورزش قراره پخش کنه خیر سرش :n23:
بازی امشب ساعت 1:30 هست (( نخوابید به امید اینکه بازی فردا هست :n02: ))
شبکه ورزش قراره پخش کنه خیر سرش :n23:
خب بارسا یکی از بازی های سختشو [حذف شد] برد و همینطور اتلتیکو دقایقی پیش بازیش با بیلبائو با نتیجه 2-1 به پیروزی رسید.
ما حتی حق نداریم 1 دونه از این بازیای باقی مونده رو مساوی کنیم چه برسه ببازیم.
بازی بارسا و اتلتیکو حتی مساویم بشه باز ما 1 امتیاز عقبیم از اتلتیکو ، و باید امیدوار باشیم غیر اون بازی که مساوی بشه یک بازی دیگه رو هم هر کدوم مساوی کنن!
ویرایش :
بازی رو 5-0 بردیم و با یه روحیه نسبتا خوب میریم به مصاف با دورتموند و پروژه انتقام :دی
کریم بنزما ازش تعریف میکنی بازی بعدی بد بازی میکنه......ازش انتقاد میکنی خوب بازی میکنه.......چیکار کنیم با این؟
بیچاره بیل چه استرسی داشت....
لوپزم کار خاصی نکرد چون توپی نیومد رو دروازه.
بهترین بازیکن زمین همون رونالدو به نظرم از همه بهتر بود با اون مصدومیت هنوزم بهترینه!
به نظرم کریس میتونست استراحت کنه تا مصدومیتش شدید نشه.... معلومه به زحمت داره ادامه میده....
بنزما کلا خیلی خوب نیست چه تو پاس کنترل کردن چه پاس دادن و....
بیل هم خیلی استرس داره کاملا" معلومه.... هر چند درست نیست خیلی تحت فشار باشه به خاطر اتفاقات بازی قبل ولی هنوز هم استرس شدید تو بازیش موج میزنه...
دی ماریا هم خوب بود....
نمیدونم چرا اون رئال آماده و آرمانی رو نمیبینم....
گل بود و به سبزه نیز آراسته شد !! :n27:
رونالدو یه مصدومیت جزئی پیدا کرد !! (( الان فکر کنم یه ملتی خوشحالا ))
در مورد بازی
آخر فصل حتما باید به فکر خرید یه مهاجم تمام کننده فرصت طلب و خوب باشیم
به بنزما اصلا نمیشه اعتماد کرد
دروازه خالی به جای اینکه شوت بزنه استوپ میکنه !!!:n29:
یه مهاجم نوک خوب باید به تیم اضافه بشه
ژابی هم زیاد رو فرم نیست
در صورتی که گزینه بهتری پیدا بشه میشه به جایگزینیش فکر کرد
البته مودریچ نبود و فشار روی ژابی زیاده ولی آنچنان هم مثل یه جوون تازه نفس نیست (( در صورت لزوم میشه به خرید پوگبا فکر کرد - پست دقیقش نمیدونم جای آلونسو هست یا نه ! :n13: ))
بازی هم زیاد خوب نبود
بازیکن ها رو فرم نبودن !!!
یه مهاجم و هافبک به خصوص مهاجم نوک باید به تیم اضافه بشه
گند زدن های بنزما بازم شروع شده !!!
چه گلی زد موراتا :دی
برد شیرینی بود.
موقعیتی که کریم خراب کرد من اولش فکر کردم خودش بیخیال شد قصدا گل نزد :دی بعد اهسته که نشون داد دیدم اصلا نتونسته استوپ کنه.
یدونه از این موقعیت ها جلو دورتموند خراب کنه فاتحمون خوندست.
بیل هم اون موقعیت تک به تک رو به شکل خیلی مبتدیانه ای خراب کرد، یک جورایی معلوم بود که اصلا هیچ برنامه ای تو ذهنش در این که چطوری اون توپ رو گل کنه نداشت و تا نزدیک شدن به دروازه فقط تو ذهنش داشت فکر می کرد چطوری به توپ ضربه بزنه که اخرش پای خودش به خودش پیچید.
در کل برد شیرینی بود و تبریک.
دیشب چیزی که کاملاً برام روشن شد برتـری کوئنتراو نسبت به مارسلو بود . فابیو هم توی کارهای دفاعی و هم هجومی خیلی خوب کارکرد . تاجایی که من یادمه توپی ازش رد نشد حتی :دی
ضمنِ اینکه تیم مهاجم نیاز داره و البته دفاع راست ! الان برای سمت راست کارواخال و آربـلوا رو داریم . به نظرِ خودم کارواخال آنچنان مطمئن نیست مخصوصاً توی نفوذها مشکل داره و خیلی هم با استرس بازی میکنه . دقیقاً وقتی صاحب توپ میشه کلاً تبدیل میشه به استرس . توی بازی الکلاسیکو هم کاملاً ضعف ـش رو با اون فضایی که تقدیمِ اینیستا کرد مشخـص کرد .
ضمنِ اینکه گل سرسبدِ بازی دیشب برای من فقط گل مـوراتا بود . این پسر چندبازی بود که خودش رو به یک نحوی میخواست نشون بده که دیشب تونست بخوبی اینکارو با کمکِ خودش بکنه . یک گل خیلی خوب زد .
درآخـر هم باید بگـم که واقعاً تصمیماتِ بدی برای تیم در گذشته صورت گرفته . خیلی هارو از دست دادیم خیلی ها رو هم تا مرضِ از دست دادن رفتیم . خوشحـالم که هنوز دیماریا لباسِ رئال رو میپوشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تولد 28 سالگی سرجیو راموس کاپیتان دوم تیمه.
به خاطر همه جنگندگی هات ازت ممنونیم. تولدت مبارک :n12:
دیشب بازی اصلا قشنگ نبود و تنها چیزی که داشت خوشحالم کرد 5 تا گل بود
البته این نظره منه و به نظرم شرایط جوی باعث این بازی شد
گل موراتا خیلی قشنگ بود ، راحت میتونستیم بیشتر گل بزنیم ولی اشتباهات فردی باعث شد نزنیم
رونالدو هم استراحت میکرد بهتر بود ، چون تو بازی cl بیشتر بهش نیاز داریم