فعلا نیازی نیست! صبر کن نتایج بیاد بعد تصمیم بگیرنقل قول:
دوست من 3 سال پشت کنکور موند آخرش هم رشته ای که می خواست را نیاورد!
شما اگه تمایل داشتی شرایطت را برام پ.خ کن تا اگه تونستم راهنماییت کنم :n01:
Printable View
فعلا نیازی نیست! صبر کن نتایج بیاد بعد تصمیم بگیرنقل قول:
دوست من 3 سال پشت کنکور موند آخرش هم رشته ای که می خواست را نیاورد!
شما اگه تمایل داشتی شرایطت را برام پ.خ کن تا اگه تونستم راهنماییت کنم :n01:
حالا در کل باید صبر کنی تا نتایج بیاد! من خودم درصدهام را حساب کرده بودم اما بعد که نتایج اومد شاخ درآورده بودم که این کارنامه من هست!نقل قول:
چه رشته ای می خوای بخونی؟
اگه خدا بخواد کامپیوترنقل قول:
البته فیزیک اتمی هم میخواستم ولی به هرکی می گم می گه نرو دیگه ماهم بیخیالش شدیم
یعنی خوب شدی یا بد؟
با من بودی عایا؟ :n02:نقل قول:
کارنامه را که دیدم اصلا یه وضعیا! درصدهایی که خودم حساب کرده بودم خیلی بهتر از درصدهای کارنامه بود!
خیلی هم خوب! جون علاقه بهش داری و در زمینش کار کردی هوش سفید خوبی خواهی شد!!(هوش ساه نشیا! :دی)نقل قول:
من خودم با اینکه مهندسی هستم اما از رشته ای علوم پایه خیلی خوشم میاد! مثل همین فیزیک که رشته ی خیلی خوبیه. بعدش میشه رفت اختر فیزیک(به به) اما خوب خیلی سخته!
بقیه کشورها! برخلاف ما رشته های علوم پایه هم سطح یا حتی بالاتر از رشته های مهندسی قرار دارند... رشته های مهندسی هم باید بیشتر عملی باشه تا تئوری اما خوب ما اینجا بجای اینکه مثلا درس استاتیک یا مقاومت مصالح را بیشتر در عمل یاد بگیریم، دو تا کتاب 500 صفحه ای میخونیم! بعد هم امیدمون به خدا هست و دست استاد که حداقل یه 10 بیاریم!! بعدش هم مثل فنر که انرژی داشته باشه مطالب از حافظه مبارک در صورت عدم مرور مداوم.... پر! درصورتیکه اگه مطالب در عمل یاد کرفته بشه، با بازده بالا مطالب در حافظه ثبت میشه! ای خدا!!!
شما از کجا میدونید بهش علاقه دارم و در زمینش کار کردم؟ :n02::n02:نقل قول:
1300 و اندی پست برا چیه خوب؟؟!! نکنه فقط تو تاپیک بازی ها فعالیت داری؟ :n04: (:n22:)نقل قول:
نه سنمون دیگه کمه که بریم کلاس تابستونه نه دیگه درس داریم .
خدا شاهده 2-3 روزه دارم مولکولای سقف رو میشمارم:n02:
خییییلی حوصلم سر میره:n17:
ایشالا از مرداد شروع میکنیم واسه کنکور 93:n26:
هه هه
من حدود 2 ساله دیگه به این انجمن سر نمیزدم
بخاطر همین تاپیک یکم فعالیتم زیاد شد
اگه قبول شدم که دوباره میرم
اگر هم نه که بازم هستم در خدمتتون :n16: