IE8 تقلبیش خیلی زیاده و تشخیصش خیلی سخته حتی اگه کنار هم بزاری.
من میگم همون سونیه رو بگیر به قیمتش نگاه نکن.
Printable View
IE8 تقلبیش خیلی زیاده و تشخیصش خیلی سخته حتی اگه کنار هم بزاری.
من میگم همون سونیه رو بگیر به قیمتش نگاه نکن.
xba-1 رو میگی؟
آره همون رو میگم
shure se530 مشکل سیم داره. سیمش خیلی زود خراب میشه و قابل تعویض نیست.
ie8 اینائیش که گارانتی دارن اصل نیستن؟
x10i قیمتش 450 هست یا 800؟
آخه این دوستمون که برا فروش گذاشته ( دست دو میده 260 ) میگه نوش 800 هست ولی خب خوب تمیز به نظر میاد
حالا نمیدونم چون مدل i هست رو نوت 2 جواب بده یا نه میگن جز آیفون بخوای استفاده کنی خش خش می کنه و حتما باید دکمه پلی رو نگه داری
در ضمن شور هم یه مقدار از لحاظ ظاهری داستان داره
البته فروشندش گفت که مشکل سیم و کیفیت نداره
اینم وضعیت گوشی سمت راستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^^^^^^
من به جات بودم شور رو نمي گرفتم
اون هدفون چندين و چند سال كار كرده و سيمش مستهلك شده
اون ايرادي كه تو عكس هست چطور پيش اومده؟ x10 هم يادمه تقلبي داشت و ببين طرف از نمايندگي خريده باشه
البته در مودر قيمتش بايد بگم كه تا اونجا كه يادمه تا همين ٣ ماه پيش ٣٠٠ يا ٣٥٠ تومن يكي از دوستان از يكي از نمايندگي هاش خريده بود
هم شور و هم x10 و هم ie8 تستشون توي تاپيك ljokerl توي هدفاي هستش
سلام برادر.خوبی؟نقل قول:
اقا شما که دیگه اعتبارتون برای ما بیشتر از joker هست.با صلاح دید خودتون و سلیقه و نیاز دوستان هدفون بهتر از بین چند تایی که اعلام میشه معرفی کنین .
راستی عید همه دوستان مبارک براتون ارزوی بهترین ها رو دارم.
توضیح کاملی در مورد علت قضیه ندادن فقط گفتن در اومده
با این شرایط نهایت چن بیارزه؟
یه سری عکس از x10:
میگه اصله و گارانتی امرتان داره
اما من خودم دلم یه هدفون حرفه ای تر میخواد
بودجمم طوریه که منحصربه دست دوم ها میشه
تا حالا هم ایرفون حرفه ای رو تجربه نکردم نمیدونم از صدای کدوم مدلبیشتر خوشم بیاد!
پس ترجيحا فعلا از خريد هدفون گرون قيمت صرفنظر كنين و بجاش چند هدفون ارزون ولي با كيفيت از انواع سبكهاي هدفونها تهيه كنين تا هم با صداي مورد علاقتون بيشتر اشنا بشين و اينكه نقاط ضعف و قوت هدفونها رو تشخيص بدين و با توجه به اون هدفون حرفه اي.مورد نظر و نهايي خودتون رو تهيه كنين.
حاجی شما همیشه لطف داشتی به ما (و نه فقط در حرف، مثل قضیۀ قرض دادن هدفون ها که خیلی لطف کردی :n16:)نقل قول:
ولی خب من هم که صدای x10, se530 رو نشنیدم، برای همین دوستان رو به کسایی ارجاع می دن که منبع الهام بنده و خیلی های دیگه هستن و به اصطلاح خبرۀ کار
راستش اینکه چند میارزه؟ جواب دادن بهش سخته، چونکه اگر سیمش سالم باشه کامل و سالم بمونه، 400 مناسبه، ولی اگر سیمش 6 ماه دیگه خراب بشه، 100 تومن و اگر 1 سال دیگه خراب بشه 200 و اگر 2 سال دیگه 350 و ... :n02:نقل قول:
خواستم بهت بگم که یک چنین محاسبه ایی توی ذهنت داشته باشی
یک نگاهی به تاپیک ljokerl کردم، به نظرم x10 و se530 از لحاظ سبک صدا خیلی به هم شبیه هستن، اختلاف نمره ایی هم که جوکر بهشون داده خیلی کمه؛ هرچند براساس چیزی که من خوندم، x10 رو انتخاب مناسب تری دیدم.
از اونطرف x10 کاملاً نو تر و استهلاک خیلی کمتری داره، در عین حال قیمتشم کمتره
این واژۀ "هدفون حرفه ایی" هم بیخیال؛ اصلاً حرفه ایی توی اونور خیلی معنایی نداره. ما به جنس گرون می گیم حرفه ایی؟ ما به هدفونی که پاسخ فرکانسی فلتی داره می گیم حرفه ایی؟ آئودیوفیل یعنی چی واقعاً؟ آئودیوفیل همون حرفه ایی هستش؟ فرق بین یک آئودیوفیل با یک عاشق صدا و کلکسیونر هدفون چیه؟
پس کلاً بیخیال واژه هایی مثل همین "حرفه ایی" و ... بشی بهتره به نظرم.
در ضمن اختلاف کیفیت صدا واقعاً خیلی کمه؛ نگاه نکن طرف میاد احساسی میشه و از کاهی کوهی میسازه، من شخصاً قدیم ها هم گفتم؛ توی دنیای هدفون های داخل گوشی امروز، کسی که واقعاً بدونه از صدا چی می خواد (سلیقۀ صداییش مشخص و ثابت شده باشه) با هزینۀ 200 تا 250 دلاری، میتونه بیش از 90 درصد چیزی رو که هدفون های بالای 1000 دلاری بهش میدن رو بدست بیاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه کسی میگه فلان هدفون "بهترین" هست، ازش بپرسید "در مقام مقایسه با کدوم هدفونها؟"... یا آمپها... یا هرچی. این خوبه که مردم تجهیزاتی که میپسندن رو پیشنهاد بدن، حتی اگه اولین و تنها هدفونشون باشه، ولی کاملا منطقیه که بخواید بدونید چرا فکر میکنن خوبه و بدونید که خوب از نظر اونها یعنی چی. هرکسی حق داره نظرش رو بگه، ولی حقیقت همواره اینطور ایجاب میکنه که بعضی نظرها از بقیه آگاهانه تر هستن و همه نظرها برابر نیستن.
نقل قول:
حالا نمیدونم چون مدل i هست رو نوت 2 جواب بده یا نه میگن جز آیفون بخوای استفاده کنی خش خش می کنه و حتما باید دکمه پلی رو نگه داری
مثل اينكه مشكلي نداره براي آهنگ گوش دادن
يك نرم افزار هم هست كه مثل اينكه كمك مي كنه كاراي ديگه هم بكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]