دلم واسه ازبسکتان سوخت ... بیچاره یه گل میخواست
. در ضمن ساخت و پاخت نبود ازبکستان واقعا بازیشو کرد و میخواست ببره قطر هم کم اورده بود
Printable View
دلم واسه ازبسکتان سوخت ... بیچاره یه گل میخواست
. در ضمن ساخت و پاخت نبود ازبکستان واقعا بازیشو کرد و میخواست ببره قطر هم کم اورده بود
اول از هر چیز صعود مقتدرانه تیم ملی کشورم رو به همه ی ایرانی ها تبریک میگم!!!:n20::n20::n20::n20::n20:
دوم از همه یه سلام علیک باید خدمت اون دوستانی که تو روزایی که تیم ملی ایران اوضاع خوبی نداشته و بدجور شمشیر رو از روو بسته بودن و چپ و راست سرمربی و تیم ملی کشورم رو میکوبندن عرض کنم از همین جا....و بگم یکم غیرت هم بد چیزی نیس دوست عزیز...!!!!!! :n19::n19::n19::n19::n19:
سوم باید تشکر کنم از یه مرد بزرگ...
کارلوس کیروش....
که حالا در فوتبال ایران جاودانه شد....!!!!
خوشا به غیرتت مرد....
بعد از صعود پایان بازی؛بیشتر از اینکه از پیروزی تیم ملی کشورم؛با اوضاع به وجود اومده؛در خاک کره ی جنوبی؛خوش حال باشم و بهم حال بده؛اون حرکت غیرتمندانه ی کارلوس کیروش بهم چسبید!!وقتی رفت و اون حرکت رو جلوی مربی کره ی جنوبی انجام داد....
این مرد تا همیشه در دل من جا خواهد داشت....
مرسی غیرت مرد...
دست همه ی بازیکن ها هم درد نکنه.....
تو این 3 بازی شاهکار خلق کردن.....
:n16::n16::n16::n16:
:n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20::n20:
خوب همه ی جوابهای کره ای ها رو دادن :n25:
تبریک صعود خوبی بود........
تبریک به همه دوستان بابت صعود .... عجب بازی نفس گیری شد !!!
گوچی با سماجت خودش تک و تنها , تک موقعیت ایران رو ساخت و خودش همون رو به گل تبدیل کرد و نشان داد که سطح بازی و بازیکنان اروپایی چقدر متفاوته .
واقعا لذت داشت بعد از 8 سال دوباره به جام جهانی رفتیم . مرسی همه بچه ها و مرسی کیروش که آرزوی خیلی ها رو برآورده کرد .
بریم جشن بگیریم :n20:
موقعی که قوچی استارت زد کسی دید خلعتبری هم داشت استارت می زد همراه قوچان نژاد لب خط کمک بدبخت داشت لب خط می دوید نمی دونست بدوه یا خلعتبری رو هل بده بیرون
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
منم تبریک میگم... خوب حالشونو گرفتیم... بخصوص حال سرمربیشونو... حرکت آخر کیروش خیلی قشنگ بود... دلم خنک شد...
تبریک فراوان به همه بابت این برد واقعا شیرین:n12:..لحظه گل واقعا مو به تنم سیخ شد :n02: همچنین اون لحظه ای که رحمان توپارو عالی گرفت.
قوچان نژاد هم یه s4 گرفت...حقش بود دمش گرم:biggrin:
حرکت آخر کیروش هم جالب بود:laughing:
جا داره عزیزانی که رحمان احمدی رو به شدت میکوبیدن و میگفتن نصف رحمتی هم نیست و فشار زیادی بهش وارد کرده بودن الان برن یک دوری بزنن بیرون!!:n09: واقعا تو یک صحنه فوق العاده نجات داد دروازه رو با دبل سیو!!:n19:
تبریک :n20::n19:
دم کیروش گرم خوب حال مربی کره گرفت واقعا حال کردم :n02:
شوخی :
یکی از پیج های فیسبوک نوشته بود که قلعه نوعی با دفاع کره تماس گرفته و گفته اگه گل به خودی بزنه فصل بعد میارش تو تیمش :n02:
همین هم شد