تام كروز از اولين حضور خود در تركيب آرسنال خشنود است
بازیکن جوان توپچی ها به اولین حضورش در لیگ قهرمانان افتخار می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - تام كروز، بازيكن جوان آرسنال از اولين حضور خود در تركيب آرسنال در ديدار چهارشنبه شب با المپياكوس راضي است و به حضور خود در ليگ قهرمانان افتخار مي كند.
توپچي ها با تيمي بسيار جوان به يونان سفر كرده بودند و با وجود باخت يك بر صفر مقابل حريف ،آرسن ونگر گفت كه به بازيكنان جوان خود افتخار مي كند.
كروز بعد از بازي گفت: "مربي گفت فقط سعي كن از بازي لذت ببري و من هم فكر مي كنم به خوبي از پس اين كار برآمدم. بد نيست كه اولين حضورت در تيم را در ليگ قهرمانان تجربه كنی ."
كروز هم چنين گفت تمركز رسانه ها روي او در چند روز اخير به علت تشابه اسمي او با سوپراستار هاليوود تشديد شده بود.
"مادرم به من زنگ زد و گفت اسمت در همه روزنامه ها هست. من براي سال ها آرزوي چنين لحظه اي را داشتم ."
کد:
http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2009/12/11/1680630/%D8%AA%D8%A7%D9%85-%D9%83%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%8A%D9%86-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1
2009/12/11
نستا: ترجیح می دهم با بارسلونا و چلسی برخورد نکنیم
بازیکن سی و سه ساله میلان علاقه ای به رویارویی با آبی و اناری ها و آبی های لندن در رقابت های حساس لیگ قهرمانان ندارد.
سایت گل - جدول نهایی تیم های صعود کننده به مرحله ی بعد رقابت های لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب کامل شد و قرار است هجدهم دسامبر قرعه کشی مرحله ی حذفی صورت بگیرد.
میلان بعد از رئال مادرید، به عنوان تیم دوم از گروه خود صعود کرد و در این مرحله باید با شماری از قوی ترین تیم ها روبرو شود.
الساندرو نستا مدافع میلان بدون نام بردن از تیم های مورد علاقه اش برای رویارویی در مرحله ی بعد از امیدهایش برای روبرو نشدن با برخی تیم ها سخن گفت.
او به سایت calciomercato گفت: "بارسلونا و چلسی از قوی ترین تیم ها یی هستند و من ترجیح می دهم در مرحله بعد با آنها روبرو نشوم." "با کمال میل با دیگر تیم ها بازی خواهیم کرد حتی اگر آن تیم ، تیم همیشه قدرتمند منچستر یونایتد باشد."
رویارویی با چلسی بازیکنان میلان را برابر مربی سابقشان کارلو آنجلوتی قرار خواهد داد ، کسی که پس از هشت سال مربی گری در میلان تابستان امسال این تیم را به مقصد استمفورد بریج ترک کرد.
سویا ، آرسنال ، المپیک لیون و بوردو شانس های دیگر میلان برای رویارویی در مرحله ی بعدی رقابت ها هستند.
کد:
http://goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF/2009/12/11/1680346/%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D8%AD-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%88-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C
2009/12/11
ینس لمن و رازی پشت تابلوهای تبلیغاتی
دروازه بان آلمانی عکس العملی به گزارش هایی که در مورد حرکت عجیبش در بازی آخر لیگ قهرمانان منتشر شده بود، نشان نداد.
سایت گل - گفته می شود ینس لمن، دروازه بان تیم اشتوتگارت، در بازی آخراین تیم در لیگ قهرمانان اروپا که دو روز پیش در مقابل انیری ارزیچنی انجام شد، برای لحظه ای به پشت تابلوهای تبلیغاتی پرید و ادرار کرد اما این دروازه بان باتجربه ترجیح داد در مورد کاری که انجام داد، صحبت نکند.
وقتی خبرنگار نشریه Bild در این مورد از او سوال کرد، لمن گفت:" این راز من است. خیلی خوب است که بعضی اتفاقات در فوتبال توسط دوربین ها شکار نمی شود." وقتی از او سوال شد که چه کار دیگری ممکن است انجام داده باشد، جواب داد: "کارهای زیادی ممکن است. کمی قوه تخیلتان را به کار بیندازید."
هورس هلدت، مدیر باشگاه اشتوتگارت، نیز در این مورد گفت:" ینس مشکلش را خیلی با مهارت حل کرد. کار او من را به یاد تور دو فرانس انداخت. وقتی که دوچرخه سواران از راه حل مشابهی برای خلاص کردن خودشان استفاده می کنند."
فرانس بکن باوئر نیز در گفتگو با Sat 1، چنین اظهار نظر کرد: "لمان پس از آن صحنه، بسیار سرحال تر به نظر می رسید!"
اشتوتگارت در بازی روز چهار شنبه به یک پیروزی در مقابل تیم رومانیایی نیاز داشت تا به دور بعدی لیگ قهرمانان راه پیدا کند. کریستین گروس، سرمربی جدید اشتوتگارت، تنها 3 روز قبل جانشین مارکوس بابل شده بود و در اولین مسابقه ای که روز نیمکت اشتوتگارت نشست، به یک پیروزی شیرین 3-1 دست پیدا کرد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2009/12/11/1680697/%DB%8C%D9%86%D8%B3-%D9%84%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C
2009/12/11
کریس رونالدو سریع ترین فوتبالیست دنیا
کريستيانو رونالدوي پرتغالي موفق شده تا با پشت سرگذاشتن رکورد آرين روبن که 9 / 32 کيلومتر بر ساعت است، اين عنوان را به خود اختصاص دهد. اين در حالي است که آرين روبن در دوران نوجواني اش، به ورزش دووميداني مشغول بوده و در مسابقات دوي 100 متر شرکت مي کرده است. در رده هاي بعدي و پس از ستاره هلندي، نام تئو والکات ( با سرعت 32/7 کيلومتر برساعت) و وين روني (با سرعت 32/6 کيلومتر برساعت) ديده مي شود و پس از آنها روبين فان پرسي قرار دارد که با سرعتي معادل /1 23 کيلومتر بر ساعت در زمين چمن مي دود.
سایت گل - 33/6 کيلومتر در ساعت. اين سرعت پرواز يک پرنده يا يک هواپيما نيست. بلکه سرعت يک سوپر ستاره است؛ کريستيانو رونالدو. بدين ترتيب مي توان کريس رونالدو را يک بازيکن سرعتي دانست.
يک ستاره با سرعت بسيار بالا که در حقيقت از سرعتش به عنوان بهترين سلاح براي پيشي گرفتن از بازيکنان حريف استفاده مي کند. ستاره جوان پرتغالي با بهره گيري از سرعت بالايش از بازيکنان حريف عبور کرده و خود را به دروازه تيم مقابل مي رساند و گلهايي را براي تيم مادريدي به ثمر مي رساند.
اين اعداد و ارقام به لطف مطالعه اي که در اين زمينه صورت گرفته است، منتشر گرديده.طبق اين گزارش که در نشريه آلماني اشپيگل منتشر شده است، ستاره پرتغالي رئال مادريد، به عنوان سريعترين بازيکن دنيا شناخته شده که مي تواند با کفشهاي فوتبالش و در حالي که در ميان مدافعان تيم حريف احاطه شده، با سرعتي معادل 33/6 کيلومتر بر ساعت بدود.
اين بررسي بر روي بازيکنان برترين تيمهاي قاره اروپا صورت گرفته و سريعترين لحظه حرکت آنها با توپ در جريان ديدارها را مورد بررسي قرار داده است. 5 بازيکني که در فهرست رده بندي،بالاتر از سايرين قرار گرفته اند، همگي مهاجم هستند. در اين ميان کريستيانو رونالدوي پرتغالي موفق شده تا با پشت سرگذاشتن رکورد آرين روبن که 9 / 32 کيلومتر بر ساعت است، اين عنوان را به خود اختصاص دهد.
اين در حالي است که آرين روبن در دوران نوجواني اش، به ورزش دووميداني مشغول بوده و در مسابقات دوي 100 متر شرکت مي کرده است. در رده هاي بعدي و پس از ستاره هلندي، نام تئو والکات ( با سرعت 32/7 کيلومتر برساعت) و وين روني (با سرعت 32/6 کيلومتر برساعت) ديده مي شود و پس از آنها روبين فان پرسي قرار دارد که با سرعتي معادل /1 23 کيلومتر بر ساعت در زمين چمن مي دود.
نکته جالب توجه اينجاست که در حالي که ليونل مسي، توانست جايزه توپ طلايي امسال را مال خود کند و کانديداي شماره يک کسب ساير عناوين فردي نيز به شمار مي رود، کريس رونالدو، رقيب پرو پا قرص ستاره آرژانتيني در حالي عنوان پر سرعت ترين بازيکن دنيا را به خود اختصاص داده که نامي از مسي در اين فهرست و در جمع 5 بازيکن سريع دنيا به چشم نمي خورد و بدين ترتيب ستاره پرتغالي توانسته در يک رقابت، گوي سبقت را از رقيبش بربايد.
تعدادي از کارشناسان در يک بررسي که در ليگ برتر انگلستان صورت گرفته نيز به اين نتيجه رسيده اند که ستاره کنوني تيم مادريدي، اين توانايي را دارد که حتي به مراتب سريعتر از اين بدود و آن زماني است که توپ بلندي براي کريس ارسال مي شود و او مي بايست به سرعت خود را به توپ رسانده تا نصيب مدافع تيم حريف نشود. در اين زمان، کريس قادر است حتي سريعتر از آنچه مي بينيم بدود.
توپ تاثير مهمي در تعيين سرعت کريس دارد و به همين دليل نيز سر الکس فرگوسن مربي سابق رونالدو در صحبتهايي زبان به تمجيد از ستاره سابقش گشوده و گفته:« مطمئنم که کريس در زمانهايي که توپ را در اختيار ندارد، سريعتر از وقتي که پا به توپ است مي دود و اين سرعت بالاي او کاملا محسوس است.»
البته در صورتي که رونالدو به تمرينات خود در کنار دوستش، اوسين بولت، دونده نام آشناي دنيا ادامه دهد، قطعا شاهد بهبود اين رکورد او خواهيم بود. بولت، دارنده مدالهاي متعدد جهاني، به رونالدو توصيه هايي مي کند تا بتواند با شيوه بهتري دويده و سرعتش را افزايش دهد. بولت در مورد رونالدو مي گويد:« مرکز ثقل بدن را مي بايست تغيير داد.اين نکته اي است که من دائما به کريس ياد آوري مي کنم.»
*بررسي پزشکي ماجرا
اين طور به نظر مي رسد که کريس چه از نظر داخلي و چه خارجي سفيد است. از بعد خارجي، به اين دليل که اين ستاره پرتغالي با پيراهن سفيد تيم مادريدي افتخار آفريني هاي زيادي را کسب کرده و از نظر دروني نيز مي بايست به اين نکته اشاره کرد که فيبرهاي عضلاني اين ستاره که نقش موثري در سرعت و توانايي حرکت سريع دارند، سفيد رنگ است. اين در حالي است که اکثريت افراد داراي فيبرهاي عضلاني قرمز رنگ هستند. آنهايي که فيبرهاي عضلاني قرمز دارند، در حرکات ورزشي طولاني مدت بسيار موفق تر عمل مي کنند که اين فيبرها داراي مقاومت به مراتب بيشتري هستند ولي قابليت ارتجاعي و الاستيک کمتري دارند.ماهيچه هايي با فيبرهاي قرمز با سرعت کمتري حرکت مي کنند ولي مي توانند براي مدتي طولاني تر به تلاش ادامه دهند و سختي را تحمل کنند. بايد به اين نکته اشاره کرد که فيبرهاي عضلاني کريس، مشابه فيبرهاي دوستش اوسین بولت است.
غزال زیاری
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/12/12/1681986/%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86
2009/12/12
رسوایی اخلاقی در باشگاه فنرباغچه
این مسئله در ترکیه جنجال های زیادی ایجاد کرده است.
سایت گل - کریستوف دام، سرمربی آلمانی فنر باغچه، حضور بعضی از بازیکنان تیم اول باشگاه در یک رسوایی اخلاقی که موجب جنجال در فوتبال ترکیه شده است را تایید کرد.
گزارش ها حاکی از ان است که کالین کاظم ریچاردز، ودرسون، فابیو بیلیکا و سانتوس، بازیکنانی هستند که در این رسوایی نقش داشته اند.
سرمربی آلمانی فنرباغچه در مصاحبه با نشریه Bild گفت:" متاسفانه، باید شایعات را تایید کنم. من از اینکه فهمیدم چنین اتفاقاتی رخ داده، واقعا شوکه شدم. من هرگز انتظار نداشتم که بازیکنان فنرباغچه در اتفاقی مانند این نقش داشته باشند."
این اتفاق در یکی از هتل های استانبول رخ داد و دام برای اطمینان از اینکه بازیکنانش در این رسوایی نقش داشته اند، شخصا با کارکنان هتل صحبت کرد.
باشگاه فنرباغچه این چهار بازیکن را در لیست فروش قرار داده و انتظار می رود که آنها در ژانویه باشگاه را ترک کنند.
کد:
http://goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2009/12/12/1682035/%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87
2009/12/12
خطوط هوايي تركيه اسپانسر بارسلونا شد
اقدامي كه خشم مردم را برانگيخته خواهد كرد
خبرگزاري فارس: خطوط هوايي تركيه با پرداخت اوليه 9 ميليون يورو به باشگاه بارسلونا خود را به پيراهن جنجالي اين تيم نزديك كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، وكيل اول سازمان هواپيمايي تركيش ايرلاينز در جلسه روز گذشته خود با خوان لاپورتا، مديرعامل باشگاه بارسلونا موافقت طرف اسپانيايي را براي حضور آرم اين كمپاني روي پيراهن تيم فوتبال اين باشگاه به دست آورد اما مقرر شد در ابتدا تبليغات اين سازمان هواپيمايي در تابلوهاي اطراف ورزشگاه، پيراهن تمرين تيم و اخبار منتشر شده در سايت رسمي صورت بگيرد.
مردم كاتالونيا طبق يك باور قديمي اعتقادي به حك شدن آرم تبليغاتي روي پيراهن تيمشان نداشته و آرم يونيسف سازمان ملل متحد را به خاطر انسان دوستانه بودن آن قبول كردهاند، هر چند باشگاه بارسلونا به خاطر تبليغ براي يونيسف از پرداخت ماليات به دولت معاف است.
رونالدینیو: من اکنون نسبت به زمان حضور دربارسلونا، بازیکن بهتری هستم
ستاره برزیلی می خواهد در دو جام جهانی آینده حضور داشته باشد.
سایت گل - رونالدینیو، مهاجم تیم میلان، ادعا کرد که او در حال حاضر نسبت به زمان حضورش در تیم بارسلونا، بازیکن بهتری است.
به نظر می رسد این بازیکن برزیل این فصل بار دیگر احیا شده است و جادوی پاهایش را بار دیگر بازیافته است به همین دلیل اعتقاد دارد که در مقایسه با زمان حضورش در بارسلونا بسیار بهتر بازی می کند.
او در مصاحبه با Il Corriere Dello Sport گفت:" من به روزهای خوبم برگشتم. من حتی فکر می کنم که اکنون بازیکن قوی تری هستم. همه چیز در حال حاضر بهتر به نظر می رسد."
رونالدینیو تاکید می کند که سیستمی که لئوناردو برای تیم در نظر گرفته، تاثیر زیادی در بهتر شدن او داشته است. " لئوناردو واقعا دوست خوب من است. ما همیشه به همدیگر صحبت می کنیم. من تاکنون با هیچ مربی ای چنین روابط خوبی نداشتم."
ستاره سابق بارسلونا اعتقاد دارد که با این فرم خوب و آمادگی بالا، کارلوس دونگا، سرمذبی تیم ملی برزیل، نمی تواند به راحتی از او چشم پوشی کند و او را به جام جهانی 2010 نبرد. " من می خواهم در دوجام جهانی آینده بازی کنم. چطور دونگا می تواند من را انتخاب نکند وقتی من به این خوبی بازی می کنم؟ من می خواهم یکی از مسافران آفریقای جنوبی باشم."
کد:
http://goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2009/12/12/1682465/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%85%D9%86-%D8%A7%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87
2009/12/12