ببنید وقتی که از پستی نقل قول گرفته میشه دلیل نداره که همه مطالب راجع به پست نقل قول گرفته باشه، اون قسمت حرفهای من درباره لیگ یک مستقل بود و ربطی به پست شما نداشت کما اینکه بطور کامل هم جداش کرده بودم.
حالا در بحث کریمی:
. نوع اتکای که پرسپولیس به کریمی داره یا هرتیمی با این شرایط براش رخ بده یک اتکای مریضه...یک تیم خراب به این وضع میرسه..که تمام کارشناسها و سرمربیان بزرگ دنیا اینطور تکیه رو رد میکنند...نتیجه اش هم این میشه اگر اون بازیکن آماده نباشه یا دلش نباشه این بشه که در این دو بازی دیدیم..اتکای که من گفتم محوریت سالم یک بازیکن بود، که خیلی کم پیش میاد مثل همون مورد ماردونا86-90 که گفتم....هر تیمی چند بازیکن مهم و کلیدی داره که نباشن با اشکال پیش میره، ولی اون نوع اتکا بدرد هیچ کس نمیخوره...
هیچ کس علی الخصوص هوادار پرسپولیس عرق ریختن های کریمی رو فراموش نمیکنه...وقتی که همین بازی با سایپا تعویضی آمد و آبرو ریزی رو جمع کرد و بازی 4-0 رو به 4-2 تبدیل کرد...ولی اصلا چرا باید یک بازیکن جور همه رو بکشه که بعد بحق شاکی بشه؟ و به ناحق کم کار و ضد سرمربی.
این اگرها هم که شما پیش میکشید بهیچ وجه قابل بررسی نیست...منم میتونم بگم اگر رویانیان در کنار تمام کارهای بی نظیری که کرد یک مربی توانمند و با تجربه مثل همین دنیزلی از ابتدا گرفته بود، اگر 7-8 جذب خوب و 1-2 بازیکن کلیدی آماده وارد تیم کرده بود، اگر تیم درست بسته شده بود...اگر و اگر و اگر...تیم ما الان با هر لیست خوب بازیکنانی که شما بگید تو رتبه های بالا بود.
و از سویی دیگر نمیشه که فقط یک عملگر دلبخواه رو از معادله حذف کنیم بگیم حالا چی میشد، باید کلیه شرایط پیش آمده بعدش رو بررسی کرد...
موضوع دیگر اینکه این سوالی که در یکسری رسانه ها مطرح شده اصلش ایراد داره: ستاره تیمتون بمونه یا سرمربی ؟ اصلا نباید کار به اونجاها بکشه! مثل اینکه بگیم در خونتون رو بکنیم یا سقفش رو خراب کنیم؟ این که تیم داری نیست.