لطفا کسانی که دارن استفاده می کنن جواب بدن
آیا توی بانکداری اینترنتی بانک دی امکان انتقال وجه به شکل حواله پایا و کارت به کارت (سحابی) امکان داره؟
Printable View
لطفا کسانی که دارن استفاده می کنن جواب بدن
آیا توی بانکداری اینترنتی بانک دی امکان انتقال وجه به شکل حواله پایا و کارت به کارت (سحابی) امکان داره؟
موسسه کوثر به صورت فوری 4 برابر سپردتونو با یک ضامن وام میده با نرخ 26 فکر کنم .نقل قول:
بانک دی هم با نرخ درصد وام میده روی سند منزل . بازپرداخت هم در سررسید یکساله هست به صورت یکجا.
مورد مصرفتون چی هست؟
شما کارت دی داری؟نقل قول:
واسه فعال کردن اینترنت بانک چیکار کردی؟
خدا خیرت بده اگر اینترنت بانکم که فعال بود که سوال نمی کردم.نقل قول:
بله کارت دی دارم و فقط از همراه بانکش استفاده می کنم اگر بخواهی اینترنت بانکش رو فعال کنی باید رمز یاب بگیری هزینشم اینطوریه:
لذا از اين پس براي ورود به سيستم و يا در زمان درخواست فعال سازي شناسه کاربري مي بايست از رمز عبور توليد شده توسط دستگاه رمزيابي که از شعبه دريافت ميداريد استفاده نمائيد .ضمنا سقف هزينه استفاده از اين دستگاه 440000ريال است که در زمان تحويل در شعبه از شما دريافت مي گردد. لازم به ذکر است، هزینه توکن با توجه به میانگین مانده دو ماهه حساب(ريال) شما به شرح زیر متغیر خواهد بود: (زیر 10000000 ، 440000) ، (از 10000000 تا 20000000 ، 176000) ، (از 20000001 تا 50000000 ، 110000) ، (از 50000001 تا 100000000 ، 66000) ، (از 100000001 به بالا ، بدون هزینه) می باشد.
درخواست دستگاه رمزياب جديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تقریبا حدود 40 تومن ماهی میتونم قسط بدم... چقدر میتونم وام بگیرم و از کجا ؟ کجا سریع وام میدن ؟
سلام دوستان . . . میگم این سپرده نوید پاسارگاد . . . مثلا اگه من ۲۵ ماهه رو انتخاب کنم یعنی بعد از ۲۵ ماه سودش رو میتونم دریافت کنم؟ . . . اگه میشه یکی بگه سود ۲۵ میلیون با سود ۲۴/۲۲ درصد چقد میشه . . . یه سوال دیگه . . . سود این دو سالو نیم رو یه جا پرداحت میکنن؟ . . . یه سوال مهم دیگه . . . مثلا من حیاب رو باز میکنم. بعد از این دو سال و نیم که سود رو گرفتم، میتونم حساب رو ببندم و اصل پول رو بردارم؟ چون اینجوری در واقع میشه سپرده دو سال و نیمه با ۲۴/۲۲ درصد سود! مشکلی پیش نمیاد؟ . . . با توجه به اینکه شعب بانک پاسارگاد کم هستن اگه جای بهتری رو میشناسید بفرمایید. باید فردا برم واسه افتتاح حساب . . . مرسی
خرید خانه!نقل قول:
باز پرداختش چه طوریه ؟ چن ماهه ؟نقل قول:
در مورد باشگاه مشتری های بانک ملت
این تعداد روزهای باقی مانده برای کسب امتیاز طلایی چی هست ؟ باید سر اون فرصت چقدر پوینت جمع کنی ؟
و اینکه
امتیاز طلاییی من الان 17/3 هست این یعنی چی ؟ و اینکه به چه مقدار باید برسه ؟ 100 تا ؟
17 رو میدونم ولی 3 چی هست ؟
امتیاز نقره ای به چه دردی می خوره ؟
امتیاز شما 17.3 هست برای استفاده از هدایا باید حداقل 100 امتیاز داشته باشهنقل قول:
امتیاز طلایی رو هم میشه وام گرفت هم میتونی به بانک بفروشیش ولی امتیاز نقره ای رو نمیشه به بانک فروخت تو خود سایت همه رو توضیح داده
من خودم هر ماه بین 20 تا 30 امتیاز میگیرم بیشتر هم میتونم ولی حوصله اش رو ندارم