ممنون از پاسختون
پودر بچه جانسون خوبه ؟ پودر بچه برای پوست که ضرر نداره ؟
پس یعنی دیگه کف ریش یا خمیر ریش نمیخاد ؟
ممنون
Printable View
ممنون از پاسختون
پودر بچه جانسون خوبه ؟ پودر بچه برای پوست که ضرر نداره ؟
پس یعنی دیگه کف ریش یا خمیر ریش نمیخاد ؟
ممنون
من از فیروز استفاده میکنم درکل فرقی نداره . خطری هم برای پوست نداره و دیگه احتیاجی به کف ریش هم نداری .
چندبار امتحان کن ببین چطور جواب میده
دوستان من یک ریش تراش سه تیغه فیلیپس دارم . که وقتی صورتمو میزنم از صورتم بعضی جاهاش خون میاد . و خیلی کهیر میزنه صورتم .
میخواستم ریش تراشی رو معرفی کنید که این مشکل برام ایجاد نشه و قیمتش حدود 300 باشه . :n12:
سلام.
نمایندگی موزر در اصفهان کجاست؟ یدونه آلمانی پنج دنده میخواستم. اگر تبلیغ میشه و خلاف قوانین سایته پاسخم را در پیغام خصوصی بدید.
با سپاس
سلام عزیزنقل قول:
من فقط جهت رویش ریش هام رو فهمیدم و در خلاف جهت رویششون ریش تراش رو حرکت میدم و کمی هم فشار بیشتری رو اعمال میکنم و بعد از دست کشیدن دوباره هیچ ریشی زیر دستم نمیاد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوسته عزیز اگر درست بزنید باز هم یکسری جاها میشه که صورت خون میاد کلا طبیعیهنقل قول:
بعد اصلاح حتما افتر شیو یا از اتانول استفاده کنید و بعد برید حموم یا با شامپو صورتتون رو بشورید !
سلامنقل قول:
بنده از این فیلیپسهایی که از ته میزنن استفاده میکردم صورتم مدام جوش داشت و زخم میشد.
اما حدود ده ساله که از موزر مدل 1400 استفاده میکنم تا حالا زخم که چه عرض کنم یک خراش سطحی هم ایجاد نشده و هیچگونه خارشی هم احساس نمیکنم.
اخیراً یک عدد آلمانی اصلش رو خریدم 74 تومن. ریش رو تا اندازهی یک دهم میلیمتر کوتاه میکنه که در حد و اندازهی تیغ هست.
من نمیدونم چرا ملت میرن چهار برابر این موزر پول میدن و خودشون رو اذیت میکنن. تازه یکی اومده بود یدونه از این ماشین اصلاحهای گرون خریده بود میگفت ریش بلند رو کوتاه نمیکنه مجبورم اول با موزر کوتاه کنم بعد با اون!!!!!!!!!!!!!!
بنده موزر دارم از همین آلمانی هانقل قول:
ریش تراش پاناسونیک ال وی65 هم گرفتم 1.100
که تقریبن 15 برابر قیمتشه
اصلن موزره در حدی نیست که اصلن بشه با اون مقایسه ش کرد . مثه ژیان در برابر بی ام و هست
هر دو سواری میدن اما .........
دوست عزیز موزر به شرطی خوب هست که شما همین طور سر سری بزنی بره ولی اگر بخوای خوب بزنی به مرور زمان خراب می کنه صورت رونقل قول:
یکی از اون کسایی که موزر کوتاه میکنه بعد با فیلیپس میزنه من هستم :n02:
ماشین اصلاح با قیمت بالای یک میلیون تومان از بحث این تاپیک خارج است چون حداکثر یک درصد مردم بتونن همچین چیزی رو تهیه کنن.نقل قول:
قیمت BMW هم تقریباً 15 برابر یک 206 است اما آیا امکاناتش هم 15 برابر بیشتر از 206 است؟
موزر و LV65 هم همینطور هست.
تازه موزر به پودر بچه و کف ریش و خمیر ریش هم نیازی نداره!