۱۰۰ درصد تایید میشه !نقل قول:
شما حس میکنی که متفاوت هستی ، متفاوت زندگی میکنی و متفاوت می اندیشی ! :46:
Printable View
۱۰۰ درصد تایید میشه !نقل قول:
شما حس میکنی که متفاوت هستی ، متفاوت زندگی میکنی و متفاوت می اندیشی ! :46:
توروخدا انقدر بچه بازی در نیارین یعنی واقعا بین سامسونگ گالکسی و اپل دارین بحث میکنین این کسانیکه میگن سامسونگ و یا اچ ی سی گوش کنند.
من 3 هفته تقریبا تحقیق کردم با جزییات و تجربه های دیگران بعد رفتم بخرم
اولا چند تا از این دوستای سامسونگ و اچ تی سی دارم رو دیدم که وقتی اومدم تحقیق کنم گفتن اپل نگیریا گفتم چرا ؟ میگفتن خوب نیست!!!!!!بعدش با یه قیمت خوب پیشنهاد میدادن که گوشی خودشون رو بر دارم چرا فکر میکنین 2 تا شون در اخر کامل لو دادندکه میخوان اپل بگیرند و اشتباه کردند
حالا این رو گوش کن تبلیغ گوشی اچ تی سی :وقتی زنگ میزنه کسی بهت بر داری اینوریش کنی گوشی زنگش قطع میشه:)))))
از نظر زیبایی و کیفیت شما اپل و اون 2 تای دیگه رو بذار جلوی کسی که گوشی باز نیست مثلا مادری پدری کسی بیبین کدوم رو بر میداره
بحث تخصصی نکنین که گوشمون پره من به عنوان یه مصرف کننده گوشی ساسونگ دوستمو 10 دقیقه هم نتونستم دستم بگیرمولی با اپل 5 ساعت بی وقفه کار کردم و لذت بردم
خدا شاهده همشون پشیمون میشن و میخوان اپل گیرن
پس خواهشا اپل رو حتی 3gs رو با هیچی مقایسه نکنید
حالا اندروید فلان رو داره ویا اینش بهتره تو مخ من یکی نرفت و هیچ چیزه لذت بخشی توش ندیدم
حالا اگه کسی سامسونگ و اچ تی سی دست دوم 2 هفته کار کرده میخواد بگه
بحث تاپیک از موضوع اصلی خارج شده است. به احترام دوستان پست ها رو فعلا پاک نمیکنم...لطف بفرمائید بحث های حاشیه ای را ادامه ندهید...با تشکر فراوان از همراهان همیشگی انجمن
من یه چیزو نمیدونم اونم اینه که آیفون 4 از آیفون 3gs کلفت تره؟:31:
نه نازک تره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به قیافش نمیومد:31:نقل قول:
ممنون
بچه بازی ؟! به چه دلیلی بی احترامی میکنین ؟ تاپیک اپل هست و بحث هم سر اپل و آیفون 4 و قابلیت هاشنقل قول:
کسی نگفت سامسونگ خوبه یا اپل بده و فلان ، نقد و بررسی یه برند و یه گجت میشه بچه بازی ؟
خداوکیلی هیچ دلیل قانع کننده جز حس و درک و دوست داشتن و تعصب و این حرف ها برای گفتن ندارید .
کسی نگفت اپل بده ولی انصافا یکم سطح اطلاعات رو بالا ببرید بتونید بحث کنید ! اینجور لحن حرف زدن ها هیچ اعتبار علمی نداره .
من دیگه اینجا بحث نمیکنم به امید اینکه 2-3 نفر پیدا بشن منطقی اهل بحث و تبادل نظر باشن .
نقل قول:
خب عزيزم كسي حرفي نزده كه!
شما معلوم نيس كدوم طرفييد؟!
اگه طرف iPhone هستيد خب بحثي نداريم،
مشكلي داريد بفرماييد تا حل شه،
تاپيكهاي مختلف هست يراي مسائل iPhone ..
اگه سامسونگي هستيد خب بياد درست و تخصصي به قول خوتون از اپل ايراد بگيريد، ما هم تخصصي ( خيليا هستن ) باتون بحث ميكنيم..
بي احترامي نبوده،..
من اطلاعات ندارم گفتم که مثل شماها مخ نیستم (جدی میگم ) و اصلا نمیخواستم بی احترامی به تو بکنم و منظورم کلی بود وقتی میای تو کلوپ اپل میگی سامسونگ بهتره باید انتظار این جواب ها رو هم داشته باشی من رو حرفم هستم و کاملا عملی ثابت کردم اپل یه دنیای دیگست ولی علمیش رو خودتون بیشتر واردین سامسونگ در حدی نیست که بخواد با اپل رقابت بکنه و صد البته همه جا دارن این مقایسه رو میکنن من دارم میگم همه دوستان از خرید گوشی 800 به بالا پشیمونن که چرا اپل نگرفتیم این به نظرت بی احترامیه تو که استاد مایی چرا ؟؟در مورد بخش علمی بله علمی بخوای حساب کنه ماشینی با موتور 2000 ماشینی با موتور 1800 رو باید بگیره ولی در عمل همچین چیزی تکذیب میشه؟ لذت استفاده کردن ، زیبایی ، قدرت عالی صدا (کیفیت)،کیفیت تاچ ،کیفیت صفحه نمایش، کدوم از اینها در سامسونگ گالکسی میبینینقل قول:
شما بهت بر نخوره ولی واقعیت همینه
از شما دعوت به عمل می آید ، بشتابید :دی
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1294