سلام
ایرانسل ساعات رایگان هم واسه دانلود داره؟ ممنون
Printable View
سلام
ایرانسل ساعات رایگان هم واسه دانلود داره؟ ممنون
خير نداره تمام ساعاتش پولي هستنقل قول:
درسته شاید EDGE ظاهرا به صرفه تر باشه نامحدود ماهی ده هزار تومن، اما باید توجه داشته باشی که توی اون سیستم اولویت با صدا هست یعنی اگر روی یک آنتن ترافیک صوتی زیاد باشه از پهنای باند EDGE کم می کنه و به صوتش سرویس میده، در نتیجه اینترنت با ثبات و پایداری نداری.نقل قول:
درود..نقل قول:
من هم این مشکل اسپیکر رو داشتم البته نه با WiMAX بلکه با تلفن های بیسیم SENAO چندین سال پیش..
البته من با جابجایی بیس تلفن مشکلم حل شد..
ولی علت اصلیش نا مرغوب بودن اسپیکر و عدم ایزولاسیون و فلیتر گذاری در مدار PRE-APM
خود اسپیکر..
پیشنهاد میکنم با یک اسپیکر دیگه تست کن..
شما به ایشون گوشزد کرده بودین که پیش ثبت نام اعتبار زمانی داره؟؟؟؟ و در صورت واریز نکردن به موقع پول باطل میشه؟؟؟نقل قول:
از طریق اینترنت متاسفانه تا زمانی که شناسه و پسورد به شما ندن هیچ کاری نمیشه کرد..:13:
البته منم در یک مورد مشابه بوده که اومدم ثواب کنم کباب شدم اما طرف منطقی بود و مشکل حل شد..
البته مشکل خاصی نیست به ایشون بگین اگه خودش اقدام نکنه دیگه کلا پولش میپره شاید جواب بده..:20:
سلام دوستان ...
اونایی که وایمکس تعرفه های تشویقی با مودم رایگان و یا هر تعرفه دیگش رو گرفتن میشه یه توضیح مجاب کننده از عملکرد اینترنتشون بدن...
مثلا" سرعت دقیق دانلود در شب و روز و سرعت دقیق وبگردی (با توجه به سرعت تعرفه مثل 128)
و اینکه آیا دیسکانکت میشه یا سرعتش فجیه پایین میاد یا نه؟
ممنون میشم اگر کسایی که هم اکنون دارن و استفاده می کنن یه توضیحی بدن ... .
سلامنقل قول:
اونایی که میدونم جواب میدم
این سرعت هایی که میده بر حسب بیت هست مثلا 128 بیت
هر 8 بیت یک بایته پس 128 بیت 16 بایته
یعنی سرعت دانلود یا آپلود شما نهایتا 16 کیلو بایته
اما این در حالت ایده آل هست که به ندرت بهش میرسی
یعنی در حالت رایج بین 13 تا 15 نوسان داره
دیسکانکت و افت سرعت بعضی اوقات میشه اما خیلی کم پیش میاد
من الان 128 دایمی با مودم outdoor دارم و کاملا راضی هستم
من یک ماهه دارم از سرویس 128 استفاده می کنم
سرعت دانلود نوسان داره اما واسه من تا 22 کیلو بایت هم میرسه و حداقلش به 13 میرسه که این حداقل تنها واسه یک لحظس و سریع خوب میشه
در کل من خیلی راضیم فقط اگه شبارو رایگان می کرد ایرانسل دیگه محشر بود...:31:
من نمیخوام از ایرانسل جانب داری کنم..نقل قول:
خودمم تا ده روز پیش اصلا دل خوشی نداشتم.. شاکی شاکی بودم چون از ADSL پناه آورده بودم به WiMAX ولی خدا رو شکر مشکلم کامل حل شده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وکاملا مربوط به مدل BM635 بود و با BM632W کلی حال کردم..
ولی ایرانسل دقیقا همان مقداری رو که قرارداد میبنده میده..
2Mb/S-->256KB/S
1Mb/S-->128KB/S
512Kb/S-->64KB/S
256Kb/S-->32KB/S
128Kb/S-->16KB/S
البته بدلیل ترافیک شبکه و ... یمقدار بالا پایین میشه که حداکثر در حد 2 تا 3 کیلو بایت هست "برای بنده اینطور بوده"
سرویس های ADSL هم استفاده میکردم...
ذات پلیدشون اونوقتی پیدا میشه که معمولا در دوره های سه ماه شارژ میکنن و باز هم معمولا ترافیک اضافه نمیفروشن یا اگه هم بفروشن قیمت خیلی بالا..
در روز تا چند برابر سرعت سرویس رو آزاد میکنن بعد از ظهر ها تا حد زیادی سرعتشون میاد پایین..
قربونشون برم شبها هم که رایگان یوزر و پسورد میدن اونم از 3 صبح به بعد با سرعت دانلود 6 تا 7 کیلو بایت.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکته..
شما تو روز بدلیل سرعت بالا اشتیاقتون برای دانلود کردن بالا میره مخصوصا اگه چند کاربر داشته باشین تو خونه که دیگه هیچی..
بعد از یک ماه و خورده ای یا مثلا دو ماه میبینین ترافیک رو تموم کردین...
و دو باره باید برای یک دوره سه ماهه شارژ کنید البته اگه ترافیک اضافه بفروشه هم 100% نمی صرفه و خیلی گرون هست..
نتیجه اخلاقی:
سرویس دهندگان اینترنت برای رضای خدا و مشترکان بینواشون تا چند برابر سرعت سرویس رو ارائه نمیدن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مودم BM632W دارم واقعا راضیم