چه صبری داشتی شما ، پس خوب شد من طرح بهمن ثبت نام نکردم ، یعنی میخواستم برای تحویل اردیبهشت ثبت نام کنم که ظرفیت پر شد و نتونستم ثبت نام کنم .نقل قول:
Printable View
چه صبری داشتی شما ، پس خوب شد من طرح بهمن ثبت نام نکردم ، یعنی میخواستم برای تحویل اردیبهشت ثبت نام کنم که ظرفیت پر شد و نتونستم ثبت نام کنم .نقل قول:
خب این تغییراتی که گفتید انجام شده یعنی اختلاف قیمت 3 - 4 میلیون داره؟نقل قول:
آخه از ما حدود 30تومن گرفتن و وقتی گفتن یورو 2 میدیم و قیمت نهایی ماشین 25ونیم شد و مابقی رو قراره چند روز دیگه پس بدن
ما یه سمند 89 هم داریم که از لحاظ کیفیت وسایلش از این یکی که تحویل گرفتیم خیلی بهتره! باتری که روی اون بود اتمی بود
سال به سال قربون پارسال:n15:
همش امروز و فردا میکردن و نمیدادننقل قول:
وقتی رقابتی در کار نباشه اوضاع همینه دیگه!
اگه ماشین های خارجی بازارشون داخل ایران باز میذاشتن اونوقت باید میدیدیم ایران خودرو باز اینطوری ماشین تحویل میده یا نه:n23:
شما شانس آورديدنقل قول:
اين اختلاف قيمتي فقط يه پول بيخوده كه گرفته ميشه
سلام
سمند LX EF7 یورو4 بنزینی 92.10
از فول باک تا روشن شدن چراغ بنزین (حدود 65 لیتر) در ترافیک تهران 850 تا رفت که البته بنزین سوپر یورو 4 بود. (صدی 7.65) که راضی ام ازش
لطفا راهنمایی بفرمایید:
1)شمعی استاندارد این ماشین:Bosch FR8DE+ اما اگه بخوایم شمع پلاتینیوم ایریدیوم بگیریم چه مارکی و چه مدلی مخصوص این موتور می شه ؟ (یه مدل آپکو می فروشه که یکی دو نفر گفته بودند اصلا به درد این موتور نمی خوره)
2)گریبکس این ماشین Peugeot BE3 هست که طبق خود سایت پژو 75W80 رو نوشته بود اما بچه ها تو فروم می گفتند 75W90 بریزید که باعث می شه تابستان کمی سفت تر بشه اما در عوض کم صدا تر بشه و زوزه نکشه ! این موضوع درسته و من درست متوجه شدم ؟اگه بله چقدر سفت تر می شه ؟
3) چقدر روغن می خواد گریبکس ؟ و تعویض روغن اون مثل روغن موتور خیلی ساده انجام می شه ؟
4)دوستانی که برای این ماشین نمایندگی مرکزی شماره 5 رفتن (که گفته می شه تخصصی کارش سمند و EF7 هست) از کار این نمایندگی راضی بودند؟
5)کروز کنترل برای سمند EF7 آپکو دو مدل معرفی کرده که مدل 112902 برای پدال سیمی و مدل 308101 هم برای مدل پدال برقی که ماشین من پدال سیمی هست.
هر کدوم از نمایندگی های آپکو که زنگ می زدم که ببینم مدل مخصوص سیمی رو موجود دارند و نصب می کنند، انگار من داشتم یه زبان دیگه حرف می زدم و آخر سر یا می گفتند: هان ؟ نداریم !! یا می گفتند: باید بیاری خودم ببینم !!!!(چی رو ببینه) شما جایی رو می شناسید که داشته باشه و نصب کنه و کار درست باشه ؟
6)باتری ای که روی ماشین بود آشغال بود برای همین سریع عوض کردم یه 74 سیلد انداختم، دنبال قفل باتری می گردم ، کسی جایی سراغ داره یا ایده ای برای ساختش داره ؟
ممنون (باورتون می شه کل تاپیک رو تا این جا خونده باشم ؟)
یکی هم وقتی سربالا میرم اصلا کشش نداره هی میگیره ول میکنه.
قیمت کاتالیست جنده؟و وقتی خراب بشه باعص ریب زدن میشه؟یا از کجا بدونم خرابه؟ماشین من سربالا که میرم و موقع ماکوس مصل اینکه بلاتین خرابه.دقیقا این مشکلو دارم لتفا راهنمایی کنید از کجاست مشکل.البته روی بنرین خیلی بیشتر ریب میزنه:n28::n28::n28::n28::n28::n28::sq_3::sq_ 3::sq_3::sq_3::sq_3::sq_3::sq_3::sq_3:
يعني اينقدر فاصله بين موتور هاي قبلي و اين موتور هست؟بعيده واقعانقل قول:
اگه اين مصرفي كه شما ميگي واقعا درست باشه و همش تو شهر و دنده دو و سه رفته باشي بايد گفت ايرانخودرو معجزه كرده و من همين الان ميرم ميفروشم يه دونه ثبت نام ميكنم!
نقل قول:
سلام
ربط به ماشین ها نداره تفاوت بنزین ها خیلی زیاده ، شما هم بیا همین پمپی که من بنزین می زنم بنزین بزن و مثل من رانندگی کن شما هم همین قدر مصرف خواهی کرد. از این به بعد توی یه دفترچه کیلومتر بنزین زدن ، میزان بنزین ، و نام پمپ بنزین رو ثبت می کنم ...
فعلا که ماشین یه سری مشکلات ریپ زدن و اینا پیدا کرده و موقع دنده عوض کردن هم یا دور موتور نمی آد پایین یا یه هو خیلی میاد پایین که یکی راهنمایی کرد استپر باید عوض بشه و سنسور کلاج هم تنظیم ... شنبه صبح (پس فردا) ببرم نمایندگی مرکزی شماره 5 ببینم چی می شه
لطفا یه نفر جواب سوال های منو بده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
1- در مورد شمع الان چون ماشین صفره همون شمع های خودش باشه بهتره بعد یه مدت کارکرد با نوع سوزنی عوضش کنید . شمع های که آپکو میده هم خوبه اما گرونه می تونید با قیمت کمتر بخرید . در مورد مارک شمع اطلاع زیادی ندارم . اما شمع های اوتولایت ایریدیوم سوزنی خوبه . البته تفاوت شمع های سوزنی و معمولی زیاد محسوس نیست ممکنه تو شتاب اولیه و مصرف سوخت تاثیر محسوسی بزاره ولی در بقیه ی موارد نامحسوسه .
2- کاملا درسته روغن 80-75 چون روان تر هستش ممکنه زوزه ی گیربکس را در بیاره اما در عوض عوض دنه ها بهتر جا میره و 90 -75 در دمای بالا روغن یکم سفت تر میشه و باعث میشه دنده ها یکم سفت تر جا بره . البته همین سفت شدن روغن می تونه تو زوزه ی گیربکس تاثیر بزاره برای همین افرادی که مشکل زوز ی گیربکس را دارند توصیه میشه که از واسگازین 95 -80 استفاده بشه چون سفتره باعث میشه زوزه کم تر بشه یا جتی از بین بره اگه گیربکستون زوزه نداره و مشکلی با جا رفتن دنده ها ندارید توصیه می کنم به فکر تعویض واسکازین نباشید .
3- حدود 2 لیتر روغن می خواد بله تعویض روغنش تقریبا مثل تعویض روغن موتور می مونه با یک سری تفاوت های کوچیک . به دیدن ترتیب که پیج تخله ی روغن روی پوسته ی گیربکس را باز می کنند و بعد روغن را از قسمت تهویه گیربکس می ریزند داخلش .
4- در مورد نمایندگی اطلاعی ندارم البته تعمیرگاه مرکزی شماره 1 یادگار امام تجهیزاتش کامل تره.
5- ماشین شما چون بنزینی هست و دریچه گازش سیمی باید از مدل 112902 استفاده بشه و مدل دیگه برای سمند EF7 دو گانه هست که دریچه گازش برقیه توصیه می کنم برای نصبش خود آپکو تشریف ببرید
6- باتری های فابریک یا برنا باتری هستش یا سپاهان باتری و از نوع تر که کیفیت چندان جالبی نداره کار خوبی کردید عوضش کردید . در مورد قفل باتر یاطلاعی ندارم .