درسته....نقل قول:
فقط باید فریمور عوض کنی
البته مربع ندارهنقل قول:
Full reset :*#2767*3855#
Full reset :*2767*3855#
Printable View
درسته....نقل قول:
فقط باید فریمور عوض کنی
البته مربع ندارهنقل قول:
Full reset :*#2767*3855#
Full reset :*2767*3855#
سلام..............
اینباکس گوشی جت چقدر جا داره؟من یه سری از اس هارو میخوام تو گوشیم نگه دارم فولدر ساختم توی قسمت my foldeحالا که میرم بخش memory status میزنه
از 500 مموری گوشیم 243 تا اس .............
از 15 سیم کارتم 15 تاش اس............
inbox 46
drafts 23
send 0
my folder 163
حالا مشکل اینه گوشیم ارورو میده که بخش اینباکس من پر و باید خالی بشه؟در صورتی که من گوشیم هنوز فضای خالی داره میخواستم بدونم دلیلش چیه؟من نمیخوام اس ها از گوشیم خالی یا پاک بشه راهی برای افزایش حافظه اینباکس هست؟:20:
هر نوع حافظه رو میشه ریکاوری کرد.نرم افزار ریکاوری هست که میتونه همه حافظه رو حتی تا چندین ماه قبل رو با وجود چندین بار فرمت رم برگردونه اونم به صورت دسته بندی با نوع فرمت...........یعنی عکسا جدا، فیلمها جدا، txtها جدا و .......نقل قول:
یه سوال..هارد کامپیوتر رو دیدم میتونن اطلاعاتی که ازش پاک شده رو برگردونن...میخواستم ببینم توی رم های اس دی هم اینکار رو میشه کرد...
کد *#0#* رو بزن برو تو قسمت Touch test بعد مربع های کوچیک و با لمس به رنگ سبز در بیار ببین مشکل داری باهاش یا نه؟باید تمام مربع ها سبز بشه.وقتی سبز بشه خودکار از اون قسمت خارج میشی یعنی تاچ گوشیت مشکل نداره و مشکل از جای دیگه هست.نقل قول:
سـلام...
آقا این گوشی من چند روزیه تاچش قاط زده...یعنی شروع قاطی کردنشه.....بعضی وقتا به چپ میزنه.....
نمیخوام فریورشو عوض کنم...یعنی هم میترسم..هم حالشو ندارم.....
منم تو نت گشتم همه اینjpjb2 فریور رو معرفی کرده بودن.....خوبه...بده...؟؟آخریه.. �طوریه..؟؟
راستی یه کد هست که گوشی رو ری استارت میکنه فکر کنم مخصوص همین گوشی باشه.....اونو بزنم متنایی که توی نوت نوشتم یپره..؟؟خودم فکر میکنم که بپره..؟؟
بعد راهی هست که من با این تاچ کنار بیام..؟؟غیر از ری استارت و تغییر فریور.....همیشه نیستا بعضی وقتا اینطوری میشه...
اره میدونم....این تست lcd هست....و اینکه مشکل سخت افزاری نداره......مشکل برای فریمور هست که باید عوض بشه...نقل قول:
کد *#0#* رو بزن برو تو قسمت Touch test بعد مربع های کوچیک و با لمس به رنگ سبز در بیار ببین مشکل داری باهاش یا نه؟باید تمام مربع ها سبز بشه.وقتی سبز بشه خودکار از اون قسمت خارج میشی یعنی تاچ گوشیت مشکل نداره و مشکل از جای دیگه هست.
آقا كمك.كمك.كمك گوشيم ديروز تا حالا تاچ گوشيم اصلا عمل نميكنه فقط كليداش كار ميكنن.بگيد چي كارش كنم.كممممممممممممممك
عزيز اين گوشي 500 پارت مسيج نگه ميداره يعني مثلا ميتونه 50 تا پيامك 10پارتي ذخيره كنه و پر بشه:5:
کلا تاچش خراب شده یا بعضی وقتا ...آخه گوشی منم تاچش به چش میزنه بعضی وقتا درست میشه خود به خود...بعد یه کدی هست که گوشی شما رو فول ریست میکنه من با اون امتحان کردم دیدم مشکل از سخت افزارش نیست و باید فریمور رو عوض کنم......حالا ببینید اگه تاچشش درست شد با اون کد میتونید متوجه بشید که مشکل سخت افزاری داره یا نرم افزارینقل قول:
آقا كمك.كمك.كمك گوشيم ديروز تا حالا تاچ گوشيم اصلا عمل نميكنه فقط كليداش كار ميكنن.بگيد چي كارش كنم.كممممممممممممممك
کد ها هم توی 4-5 تا پست اخر هست...
اول بعضی اوقات بود که زود خوب میشد منم زیاد جدی نگرفتم اما الان یک روز که اصلا کار نمیکنه.الان که تاچش کار نمیکنه چه جوری کد وارد کنم؟
نمیتونی..:31:باید صبر کنی خوب بشه...بعد سری کد رو بزنی....حتی من کد رو توی دفتر تلفن سیو کردم...وقتی قاطی میکرد برم از توی دفتر تلفن بزنمش....اما نمیشد...ارور میداد...نقل قول:
اول بعضی اوقات بود که زود خوب میشد منم زیاد جدی نگرفتم اما الان یک روز که اصلا کار نمیکنه.الان که تاچش کار نمیکنه چه جوری کد وارد کنم؟