عزیز این عکسی که دوستمون انداخت و زیرش نوشته kuyt مال 2009 هست نه 2010!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
عزیز این عکسی که دوستمون انداخت و زیرش نوشته kuyt مال 2009 هست نه 2010!!!!!!!!!!نقل قول:
PES 2010 از نظر بصری بهتر از فیفای NEXTGEN هست حالا نمیخواین قبول کنین یک مسئله دیگه هست!نقل قول:
نه دوست عزيز اونجوري كه بوش مياد گرافيكش مصنوعيه يعني اون كيفيت چمن عكسه انداختن شما به استيل ايستادن كويت دقت كن با سال گذشته فرقي نكرده
انگار استاديوما بهتر شده
چی ؟؟ هی میگم جواب ندم باز ... !! آدم چه چیزایی میبینه !! شما یه تریلر هم فکر نکنم از فیفا10 دیده باشی!نقل قول:
بعد اونوقت کی اینو به شما گفته ؟ :31:
من که چنین چیزی رو نشنیدم. این مسئله برای بعضی تیم ها بود مثل لیورپول و منچستر و غیره که لباس سومشون رو توی CL می تونستی بپوشی. ولی این که میگی منبع رسمی نداره شما بگو از کجا شنیدی تا من بگم شایعه اس یا حقیقتنقل قول:
این عکس ها خیلی وقت پیش منتشر شده بود. ولی شما یک چیز رو باید توجه کنید که گذاشتن عکس های به این سنگینی زیاد جالب نیست بهتره عکس کوچیک رو بذاری و یا اگه عکس کوچیک هم نداری لینک عکس ها رو داخل تگ کد قرار بدی و بالای هر لینک توضیح بدی. البته ممنون بابت عکس ها قبلا با این کیفیت ندیده بودمشوننقل قول:
مهران فعلا باید صبر کرد باید هر دو بازی بیاد بعد. من فکر نمی کنم امسال هم PES بتونه از رقیبش پیشی بگیره. ولی خوب هنوز برای این نظر هم زوده باید ببینیم هر دو رونقل قول:
دوست عزیز. این تاپیک زیر مجموعه اخبار و رم بازی ها هست این یعنی اینکه بازی منتشر نشده وقتی منتشر بشه این تاپیک به تالار بازیهای کامپیوتری منتقل میشه. تازه پست اول واسه همینه که این اطلاعات ابتدایی هی پرسیده نشه. شما برای دونستن اطلاعاتی از قبیل زمان عرضه نام ناشر و سازنده پلتفورم های موجود به پست اول باید مراجعه کنی. نه اینکه پست بزنینقل قول:
فکر کنم شما فکر میکنید فیفای کنسول یک حجت و نشانه از طرف پروردگارتان هست که هیچ بازی نتواند آن را پشت سر بگذارد!نقل قول:
چی ؟؟ هی میگم جواب ندم باز ... !! آدم چه چیزایی میبینه !! شما یه تریلر هم فکر نکنم از فیفا10 دیده باشی!
بعد اونوقت کی اینو به شما گفته ؟
خیر داداش من از این خبرا نیست شما دوتا اسکرین شات از PES 2010 و فیفای کنسول نگاه کنی درکش خیلی ساده است که PES 2010 امسال از نظر بصری بهتر از فیفا هست!
خواهشا برید 4 تا اسکرین شات نگاه کنید بعد بپرید این میان و از حجت و نشانه پروردگارتان دفاع کنید!
آخه آرمین جان چی منتظر باشیم مشخص هست از اسکرین شاتها که گرافیک بصری PES بهتر هست!نقل قول:
مهران فعلا باید صبر کرد باید هر دو بازی بیاد بعد. من فکر نمی کنم امسال هم PES بتونه از رقیبش پیشی بگیره. ولی خوب هنوز برای این نظر هم زوده باید ببینیم هر دو رو
ضمنا من گیم پلی را نمیگم بلکه گرافیک بصریشبهتر هست
بابا به خدا بعضي چيزا هم سليقه ايه
خيليا هستن هنوز دارن pes 6 بازي مي كنن و هنوزم اونو بيشتر از 2009 دوست دارن
گيم پلي كه صد در صد سليقه ايه و بستگي به اين داره كه كدوم رو بپسندي
گرافيك هم درسته كه ميشه راجع بهش اظهار نظر كرد ولي باز خيلي تابع سليقه افراده
من يادمه اين prince of persia آخريه كه اومده بود خيليا ميگفتن اين بازي كارتوني و مسخرس خيلياي ديگه هم ميگفتن كرافيك هنري و بي نظيري داره.
من خودم توي خونه هم پي سي دارم هم 360 و هم با فيفا حال مي كنم و هم pes رو دوست دارم
البته به دلايل شخصي pes رو به فيفا ترجيح ميدم ولي اين قضيه ديگه داره لوث ميشه
هر تاپيكي كه راجع به اين 2 تا بازي هست 95 درصدش بحثه اينه كه كدوم اينا بهترن
من از عقيده داداش krauser خيلي خوشم مياد چون با وجودي كه فيفا رو ترجيح ميده توي تاپيك pes هم اونهمه زحمت كشيده كه همه فكر كنم شاهدش بودن.
تو رو خدا بياين اين بحثا رو تموم كنيم
قربونت ، شما میخوای جواب من رو بدی خب بیا پروفایل ، حالا منم مجبورم اینجا بگم(شرمنده تاپیکتون بهم ریختم)نقل قول:
ببین عزیز من تمام تریلر ها و گیم پلی هر دو بازی رو دیدم !! پس به راحتی میتونم تشخیص بدم گرافیک کدوم بهتره ! {نمونش گیم پلی های گیمز کام ، که کاملآ واضح بودآ !! }
نیاز هم ندارم اسکرین شات ببینم ، که البته اسکرین شات هم اینقدر دیدم که بتونم تشخیص بدم.
در ضمن منم فرق گیم پلی و گرافیک رو میدونم لازم نیست خیلی تاکید کتی:31::31:
100 البته فیفای کنسول نشانه ای از پروردگارمان !! :31::31:
{اگر کسی خواست جواب من رو بده بیاد پروفایلم ، خواهشآ تاپیک رو خراب نکنید، با تشکر}
خوب اگه به اسکرین شاته که فیفا نکست اسکرین شات هاش از اسکرین شات های PES امیدوار کننده تر که. یه سر به سایت رسمی بازی فیفا 10 زدی؟ می خوام اسکرین شات ها و ویدیو های جدید بازی رو ببینی اونوقت با من موافق می شی که فیفا نسخه فیلم سینمایی فوتبال هست و PES نسخه انیمیشنی فوتبال. واقعا اگه بخواییم این دو تا رو مقایسه کنیم همینطوریه واسه همینه که بچه های کم سن و سال قیافه بازی PES رو می پسندن این طبیعی هست که بچه ها از کارتون بیشتر خوششون میاد تا فیلم و چون PES بیتر از فیفا ظاهر کارتونی داره واسه همین به نوعی جذاب هست البته ذات انسان طوری هست که انیمیشن براش بیشتر چشمگیر هست . چون یه حالت متفاوتی داره. به هر حال بارها گفتم اینا همه اش سلیقه ای هست. یکی دوست داره گرافیک شفاف و پر رنگ و پر از آب و لعاب یکدست باشه مثل PES و برخی می خوان بازی حالت واقع گرایانه و سینماتیک داشته باشه که فیفا اینطوریه حالا یکی از هر کدوم خوشش بیاد که جرم نمی کنه هر کس طبق روحیاتش از یک چیز خوشش میاد اینکه کسی از جنبه بصری هر کدوم از اینها خوشش بیاد عین علاقه به یک رنگ هست. به نظر من بحث روی جنبه بصری بازی بیخود هست چون سلیقه ای هست اما اگه به لحاظ گرافیک بخواییم حرف بزنیم واقعا هر دو زیبایی ها و ویژگی هایی دارن مثلا قیافه ها توی PES خیلی جالب تر و واقعی تر هست این انکار ناپذیر هست واقعا همین عکس های صفحه قبل رو نگاه کنید بین بین 9 تا بازیکن فقط قیافه یکیش رو گند زده اونم قیافه ماسکرانو هست که بیشتر شبیه Carrager شده ماسچرانو قیافه اش بدتر شده به نظرم ولی بقیه فوق العاده شدن. در حالیکه توی فیفا قیافه ها زیاد خوب نیستند. البته تا چند سال پیش فیفا بهتر بود ولی چند ساله که توی زمینه فیس سازی PES بهتر داره عمل می کنه. اگه از لحاظ گیم پلی هست که دیگه بحثی نداره همه عشق PES ها هم ازتون معذرت می خوام اینو می گم : PES حالا حالا ها باید سوار لامبورگینی گازشو بگیره تا بیاد فیفا رو توی گیم پلی بگیره. دیگه همه می دونیم که گیم پلی PES واقعا توی مقایسه با فیفا شرایط اسفناکی داره (البته فیفای نکست رو می گم) بیش از 50 نوع حرکت تکنیکی فردی 10 ها حرکت تاکتیکی تیمی موشن های متفاوت و منحصر به فرد هر بازیکن توی فیفا باعث شده که PES فاصله زیادی تا این گیم پلی داشته باشه. و به قول معروف حالا حالا ها باید بدوه که به فیفا نکست برسه من واسه همین می گم که نمره PES امسال از 9 کمتر خواهد بود. چون گیم پلی توی بازی ها بیشترین نمره رو می بره.نقل قول:
موفق و گیمر باشید.:40:
من 2 ساله دارم FIFA کنسولی بازی میکنم درسته این بازی بسیار بسیارشرفت کرده ولی همچین بی ایراد هم نبود این بازی و ایراد زیاد داشت موضوع اینه که PES تو سال های قبل اصلا از موضوع پرت بود یکی از ایراد ها ی وحشتناک 09 FIFA نکست جن این بود که کامپیوتر ضربه استگاهی مستقیم امکان نداشت حتی یک دونه هم بتونه گل بزنه . چه بکام باشه چه یک بازیکن ضعیف و دیگه این که کات سن ها ی بسیار ضعیف این بازی . افت فرم هنگامی که دروازه بان توپ رو به وسط زمین میفرستاد . اگه در منجر مود قهرمان بشی در لیگ خوشحالی و جشن قهرمانی وجود نداره که ببینی سیستم نفس ضعیف این فو تبال . من اینارو نگفتم که بگم این بازی از PES ضعیف تر بود نه خیلی خیلی هم بهتر بود چون PES کلا راه خودش رو گم کرده بود ولی FIFA به درستی قدم برداشت و نکات مثبت بسیار زیادی داشت ولی این که بگیم لطف پرودگار بود واینا دیگه یکم .......... لطف پروردگار PES 5 , PES 6 بود در زمان خودشون شاهکاری بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکس کاملا مشخه جلوه بصری pes 2010 بهتره
حرف زدن اسونه
خواهشا با مدرک صحبت کنید
اگر ما اشتباه میکنیم شما یه عکس به اصطلاح سینمایتون را از fifa بزارید
ممنون
این هم لینک بزرگ شده عکس
کد:http://img268.imageshack.us/img268/4365/pesvsfifa.jpg