براي ه . ك كردن اين مدل بايد از چه نرم افزاري استفاده كنيم ؟
.
Printable View
.
N97 چیپ گرافیکی نداره. ولی ساتیو چیپ گرافیکی داره به همراه 600 مگاهرتز CPU
:31:
بله هست اما متاسفانه فعلا کرک نشده:41: مطمعنا تا چند رو کرک میشه و میتونی ازش استفاده کنی :46:نقل قول:
نرم افزار HelloOX2v203نقل قول:
شنیدم رابط کاربری ساتیو یه خورده کار باهاش سخته و اذیت می کنه. منظورم اینه که با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه و علاوه بر اون همه چیش قاطی پاتیه!!!:13: حالا از شماها که ساتیو درین می پرسم: واقعا همینطوره؟
چاکریم :11:
همه چیز قاطیه یعنی چی؟ من که اولین گوشیه تاچمه خیلی باش راحتم :27:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم همون سیمبین هست فقط سونی اریکسون کمی منوها رو شخصی سازی کرده مثل ظاهر منوها و غیره . فکر نمیکنم سخت باشه . اینو هم در نظر بگیرید که حتی پیچیده ترین گوشی ( از نوع رابط کاربری ) بعد از مدتی کاملا بهش عادت میکنید که حاضر نمیشید گوشی دیگه ای دستتون بگیرید .نقل قول:
شنیدم رابط کاربری ساتیو یه خورده کار باهاش سخته و اذیت می کنه. منظورم اینه که با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه و علاوه بر اون همه چیش قاطی پاتیه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا از شماها که ساتیو درین می پرسم: واقعا همینطوره؟
چاکریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من یه سوال دارام !
من میخواستم ویواز بگیرم ولی تو فیلمهای یو.تیوب که دیدم به نظر میرسه تاچ ساتیو بهتر باشه از طرفی اسپیکر ویواز هم که میگن مشکل داره واسه همین دو دل شدم . مشکلی هم که با ساتیو دارم این کاور دوربینشه که به نظرم کمی قطر گوشی رو زیاد کرده چون من عادت دارم همیشه گوشی تو جیب شلوارم باشه اونم شلوار جین . حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟
بله دوست عزیز تاچ ساتیو خیلی بهتره چون خازنی هستشنقل قول:
در دوربینش فنر که نداره:31: ولی در کل نرم باز میشه ولی اگه مشکلتون با باز شدنش هست باید بگم اگه گوشیو تو کیف خودش قرار بدین هیچ مشکلی از این نظر نخواهید داشت :20:
مطمئنید ؟ تا اونجایی که من میدونم تاچ ساتیو مقاومتی هستنقل قول:
بله دوست عزیز تاچ ساتیو خیلی بهتره چون خازنی هستش
سلام.نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات نادرست نده:46:
ساتیو تاچش از ویواز بهتر نیست و خازنیم نیست مقاومتیه.:46:
نقل قول:
بله عذر میخوام از دوستان عزیز ولی من قبل اینکه ساتیو بخرم هم با این گوشی کار کرده بودم هم ویواز که من تو مقایسه دیدم که ساتیو بهتر از ویواز بود تاچش :46: این تیکه حرفم غلط نبود خداییش :27: