هر برنامه ای که به صدا مربوط میشه هنگ میکنه اگه بازش کنم .:41::41::41::41::41:نقل قول:
اینم عکسه davice manager & sound :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترو خدا کمک کنید:41::41::41:
Printable View
هر برنامه ای که به صدا مربوط میشه هنگ میکنه اگه بازش کنم .:41::41::41::41::41:نقل قول:
اینم عکسه davice manager & sound :
ترو خدا کمک کنید:41::41::41:
یه مشکل دیگه هم دارم . چرا ویندوز 7 به سیستم من نمیتونه rate بده و ارور میده در صورتی که ویندوز 7 rtm میداد :
اینم عکس ارور :
بخاطر اینکه به اینترنت وصل نیستیدنقل قول:
مشکل صداش رو درست کردم یه فایل dll مربوط به کارت صدا مشکل پیدا کرده بود . دوباره نصب کردم درست شد فقط همین rate نمیتونه بدهنقل قول:
الان با اینترنت متصل هم امتحان کردم نمیتونه rate بده همون ارور رو میده:41::41:
حالا این Rate چقدر برات مهمه؟ ازون مهمتر چیه؟
با تشکر از پاسخ شمانقل قول:
دوباره برای ریکاوری تست کردم نشد که نشد!!!
چک دیسک ویندوز 7 هم انجام دادم اتفاق خاصی نیافتاد
با سی بوت کاسپر اسکای که چک دیسک هم داره، چک دیسک کردم و خیلی هم طول کشید باز درست نشد! و همان پیغام hal.dll را میده، دیگه نمیدونم چکار کنم! خیلی هم برام ضروریه که xp درست بشه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من چیزی به ذهنم نمیرسه.خیلی جالبه.یعنی شما اصلا همچین صفحه ای رو نمیبینی(زمان بوت با سی دی ویندوز):
شما با یه سی دی دیگه امتحان کردی برا ورورد به ریکاوری کنسول یا با فلاپی بوت xp (این برنامه فلاپی بوت مبسازه برات) البته اگه فلاپی درایو داشته باشی.کد:http://download.bleepingcomputer.com/bootdisk/xpboot.exe
اگه نشد:
حالا که به این مرحله رسیده که تو منوی بوت ویندوز اومده ولی با ارور مواجه میشی این کارو انجم بده شاید شد:
البته با دی دی دی 7 این مراحل رو برین(command prompt ریکاوری 7).کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4322743&postcount=18
سلام
من adsl دارم، وقتی می خام به اینترنت وصل بشم، روی آیکن کانکشن که تو task bar هست کلیک می کنم، کانکشن هامو میاره، به جای adsl یا چیزی شبیه اون ، نوشته وی پی ان و dial up ، وقتی هم کانکت رو می زنم، چند دقیقه طول میکشه، تا وصل بشه، ولی قبلا که وی پی ان ننوشته بود سریع وصل میشد، چند بارم کانکشن رو پاک کردم دوباره ساختم بازم نوشته ، --- T انتی ویروس کاسپراسکی 2010 آپدیت شده هم دارم ..
اگر کسی می دونه دلیلش چیه ، ممنون
آقا الان این ویندوز سون من ظاهرا خودش خود به خود یک آپدیت هایی رو دانلود میکنه چون وقتی میخوام خاموش کنم سیستم رو میزنه Installing Updates ...
میخواستم ببینم اولا این آپدیت ها چه فایده ای داره و اینکه چه طور میتونم غیر فعالشون بکنم چون ظاهرا وقتی این داره کار میکنه U.95 از کار میفته...
من امروز ویندوز BUILD 7600 رو که از قبل داشتم نصب کردم ولی اصلا یه جور دیگه شده بود ! یه سری چیزاتش اصلا کار نمیکرد هی هم ارور میداد که ویندوز رو اکتیو کن در صورتی که قبلا به این شکل نبود ! کلا هیچ بک گراندی هم نمیتونستم بندازم ! مشکلش چیه !؟