عزیز برو تو تاپیک شرکت لایزر دوستانی که اونجا هستند بهتر میتونند راهنمایی کنندنقل قول:
به این آدرس برو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202341
Printable View
عزیز برو تو تاپیک شرکت لایزر دوستانی که اونجا هستند بهتر میتونند راهنمایی کنندنقل قول:
به این آدرس برو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202341
نقل قول:
من نمایشگاه نبودم اما برادرم با یکی از مهندسان همین شرکت اشنا هست گفته بود که بیا اونجا برسی کنیم ببینیم میتونیم بدیم یا نه اینرنت وایرلس رو گفت
فکر کنم گفت بیا می خواسته ببینه مسافت اوکی هست یا نه
من شماره و ادرس شرکت رو نداشتم ممنون که دادی حتما تماس می گیرم و صحبت می کنیم.:11:
خیلی خیلی ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این رو یکی از دوستان بهم آدرس داد دیدم
تو گوگل بود و یادم نیست دقیقا مربوط به کدوم سایت میشد
سلام.
بچه ها کار من با ابنترنت تقریبا دانلود و واسه ی تفریح هم وبلاگ نویسی هست.
در روز 4-5 ساعت هم توی اینترنتم.
حالا نطر شما چیه؟:
1.چون بیشتر با دانلود سر و کار دارم --- بگیرم.
2 . یا ADSL با پهنای نامحدود بگیرم .
اگه هم قرار ADSL بگیرم کدوم شرکته که هم ارزون باشه (منظورم نه بندازه نه کیفیتش کم باشه) هم پهنای باند نامحدود بده؟
ما خونم بلوار فردوس هست . پیش شمارمون هم 4414
ببیلید آقای فلدوسی پول :20:نقل قول:
من راستش با دی وی بی کار نکردم ، اگه می خوای آنلاین بگیری ، هر کی داشته ناراضی بوده ، هزینه بالا ، افت کیفیت و سرعت سرویس ، بعد از اتمام حجمی مشخص :41: آفلاین بحث اش جداست ، دان شما دست شما نیست ، هر چی بقیه دان کنن ، شما می کنی ، اما باز بهتره با یه آفلاین کار مشورت کنید :46:
چون دان دارید ، من نا محدود رو پیشنهاد می کنم .
بابا وفور نعمته که ... :31:
QUOTE]شهراد شبکه
انتقال داده های آسیا تک
اطلاع رسان داتک
لایزر
طلیعه فنون گیتی - گیتی نت
سپنتا
پارس آنلاین
صبا نت[/QUOTE]
من نمی دونم کیفیت آی اس پی ها تازگی ها چه تغیراتی کرده ، یه چرخ بزنید ، ببینید کدومش رو بچه ها راضی اند ازش ...
مرسی
سلام دوستان يكي جواب منو بده (عجله دارم ميخوام برم بگيرم)منظورم نقل قولي كه بالا كردمهنقل قول:
من درست متوجه نشدم مگه ميشه 3ماهه هم بگيري؟! ببينم بره من يه سوال پيش اومد ميشه با اين سرويس دهنده ها يه جور تا كنيم كه مثلآ اينترنت256 با محدوديت 5 گيگ بدن اونم بره سه ماه ؟؟؟!!!!اگه بشه كه خيلي عاليه(=_=) و يه سوال ديگه يكي از دوستام ميگفت از يه شركتي سرويس گرفته كه 3 تومن ميده واسه شارژ يعني هر گيگ 3 تومن اونم بدون محدوديت زمان يعني هر وقت كه اون يه گيگش تموم بشه. اين چه جوريه؟! شما اسم شركتشو ميدونين ؟ (اون خودش اسم شركت اصليشو نميدونست آخه از يكي از نمايندگيهاش گرفته بود)
دوست عزیز، به جرات میشه گفت که تمام شرکتهایی که خدمات اینترنتی پرسرعت ارائه میدن، سرویسهای بالا رو در لیست خدماتشون دارند.نقل قول:
به جز اون سرویسی که گفتید حجم مخصوص برای زمان نامحدود؛
در مورد اون باید بگم که دوستتون درست متوجه نشدند.:46:
موفق باشید :11:
دوست عزیز من --- دارم و آفلاین کار میکنم ولی این رو باید بدونی که اگه بخوای آفلاین کار کنی فایده نداره چون دانلود دست خودت نیست ولی خوب من شب تا صبح که بزارم روی دانلود 20 گیگابایت حداقل دانلود میکنم روی ماهواره W3 ولی نصف بیشترش بدرد نمیخوره و دردسرهای خاص خودش رو داره مثلا یک پارت از یک فیلم ناقص میاد و باید خودت بری تکمیلش کنی درکل اگه بتونی اینترنت نامحدود بگیری خیلی بهترهنقل قول:
تو مطقهبولر فردوس فکر کنم صبانت ساپروت کنه من که اسفند و فروردین همین امسال داشتم خیلی راضی بودم ولی در حال حاضر دیگه ندارم که بدونم کیفیتش چطوره
خيلي خوبه ولي تو صفجه هايي كه تعرفه ها نوشته شده اينو ننوشتن بايد بهشون زنگ زده بشه تا اين تعرفه را بدن.نقل قول:
دوست عزیز، به جرات میشه گفت که تمام شرکتهایی که خدمات اینترنتی پرسرعت ارائه میدن، سرویسهای بالا رو در لیست خدماتشون دارند.
ولي دوستم الان 3 ماهه داره استفاده ميكنه و همونجوري كه من گفتم داره سرويس ميگيره.(البته تو تهران نيست) يعني هر 3 تومن 1 گيگ تا زماني كه حجمش تموم بشه.نقل قول:
به جز اون سرویسی که گفتید حجم مخصوص برای زمان نامحدود؛ در مورد اون باید بگم که دوستتون درست متوجه نشدند.
پارس آنلاین (همون آفلاین ) یکماه اینترنت ADSL رایگان میده (به تهرانیهایی که تو مناطق 2 و 7 مخابرات هستند) :18:
کد:http://www.parsonline.net/fa/services/adsl-free