دو روز نبودیم تاپیک چقدر شلوغ بوده
دو روز نبودیم تاپیک چقدر شلوغ بوده
بله منم مثه شما 18 اسفند اعزام بودم و رفتم 2 ماه عقب انداختم الانم رو برگه سبزم نوشته ارديبهشت بايد برم.ولي الان دارم دوره تكميلي بسيج رو ميرم تا 1 ماه ديگه برگه كفايت از آموزشم رو ميگيرم.حالا برام سواله كه ارديبهشت ميروم يا تيرماه!؟نقل قول:
شما كه گفتي تمديد كردي .پس چي شد؟؟؟؟؟
برو نظام وظيفه 2 ماه رو حتما تمديد ميكنن .
براي بسيج هم فكر نميكنم عقب بندازن ولي اگر كارت سبز بسيج رو گرفته باشي ديگه دوره ي آموزشي رو نداري كه اگر اينطوري باشه وقت آزاد زيادي براي خوندن داري.
18 اسفند اعزامم . كسي نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تا اونجا كه من ميدونم بايد ارديبهشت بري . از نظام وظيفه هم سوال كن . :41: ولي شما كه يه بار تمديد كردي خوب يه بار ديگه شانست رو امتحان كن و برو نظام وظيفه شايددوباره تمديد بكنن. سنگ مفت ، گنجشك مفت . اميدوارم مشكلت حل بشه چون ميدونم كه بد درديه.
:11:
سلامنقل قول:
دمپايي جون دلم واست تنگ شده بود. كجايي شما؟؟؟؟
اگر تصميم بگيري و يه كم بيشتر تلاش بكني نتيجه ميگيري. مطمئن باش هيچ محدوديتي وجود نداره.
زندگي شما در همان لحظه اي كه تصميمي نو ، متعهدانه و سنجيده مي گيريد تغيير ميكند.
هيچ محدوديتي را درنظر نگيريد.قبل از اينكه ببينيد چه چيزي امكان پذير است ببينيد چه چيزي صحيح و دلخواه شماست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کنکوره دیگه!!
ممنون از راهنمایی
حالا ایشالله می خونیمو یه چیزی می شه!!
دی:نقل قول:
18000 ؟؟؟؟؟ :blink:
چیه؟
کمه؟
وقتي رو برگم مهر تمديد خوردش احتمال اينكه دوباره عقب بندازن خيلي كمه ولي بازم سنگ مفت گنجيشك مفت!نقل قول:
تا اونجا كه من ميدونم بايد ارديبهشت بري . از نظام وظيفه هم سوال كن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي شما كه يه بار تمديد كردي خوب يه بار ديگه شانست رو امتحان كن و برو نظام وظيفه شايددوباره تمديد بكنن. سنگ مفت ، گنجشك مفت . اميدوارم مشكلت حل بشه چون ميدونم كه بد درديه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من می خوام یکی از درس ها رو غیر حضوری بگیرم میخواستم بدونم امتحان ترمش باید کی بدم؟؟و اینکه شنیدم کسی که درسی رو عیر حضوری میگیره 1 بار بیشتر نمیتونه در کنکور شرکت کنه.راسته؟؟؟
شما پیش هستین ؟!نقل قول:
راستش متوجه سوالتون نشدم...
اره پیش دانشگاهی.میخوام یکی از درس ها رو غیر حضوری بگیرم برای ترم دومم.یعنی الان.نقل قول:
فک نمی کنم مدرسه این اجازه رو بهتون بده که سر یکی از درسا غایب باشین!:46:نقل قول:
مگه اینکه کلا ترم 2 رو غیر حضوری بخونین ...
من پارسال ترم دومم رو غیر حضوری خوندم :20:
یعنی همه رو باهم باید غیر حضوری گرفت؟؟؟؟؟نقل قول: