سلام!
کسی میتونه بگه که چه جوری میشه IP یک شخص رو به دست آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin:
متشکرم.
نقل قول:
Don`t Forget me!!!!ِ
Printable View
سلام!
کسی میتونه بگه که چه جوری میشه IP یک شخص رو به دست آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin:
متشکرم.
نقل قول:
Don`t Forget me!!!!ِ
بابا این یا هو مسنجر من حدود یک هفته است که وصل نمی شه؟ من چیکار کنم!؟؟
کسی چیزی نمی دونه؟
دوست من سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط Setareh 2006
نصيحه بنده به خانم ها اين هست كه وارد اين مقوله ها نشن... مگه مجبور باشن... شما هم اگه خانم تشريف دارين براتون صدق مي كنه!
اما اگه به هر حال استعدادش رو دارين و مهم تر از همه چيز دوست دارين ياد بگيرين بايد 1- ابتكار داشته باشين 2- خودتون بيشتر چيز ها رو امتحان كنين...
به هر صورت تاپيك زير هم كمك بزرگي مي تونه باشه براي شروع:
.. بحث ها و معرفی ها در مورد هک و نفوذ به شبکه و سیستم های عامل ...
faramoosh shode عزيز...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=61898
در صفحات قبل اين بار ها توضيح داده شده (حدود صفحات 40) و در تاپيكي كه بالا هم داده شد اين كار ذكر شده...
اگر از فايروال استفاده مي كنين تنظيماتش رو چك كنين كه مبادا به عنوان برنامه مخرب در ليست رفته باشه...نقل قول:
بابا این یا هو مسنجر من حدود یک هفته است که وصل نمی شه؟ من چیکار کنم!؟؟
کسی چیزی نمی دونه؟
موفق باشين. :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
دوست عزیز و همینطور حسین عزیز
من براتون نوشتم که به فیلم که نگاه کنید مشخصه که کجا باید آیدی خودتون و کجا آیدی طرف رو بنویسید اصلا" مشخصه نوشته از فلانی به فلانی یعنی در صفحه ای که باید کد رو بزنیئ بالای نوشته To که آیدی خودتون و دو سطر پایین تر هست form که آیدی طرف رو مینویسید
در مورد آیدی دیگر هم نوشتم که باید در سایت mail.r اید ی درست کنید
مهم ip هست كه داري ! كله مي خواد اگه كله داشته باشي خيلي راحت ميتوني ياد بگيري ! قسمت خاصي نداره ! قسمت مهندسي اجتماعي !
من دنبال يك مقاله يا آموزش درباره اين هستم كه با دونستن ip و port هاي باز يك سيستم چه كارهايي ميشه انجام داد
و آموزشش البته
ممنون ميشم اگر دوستان راهنمايي كنند
این پچ برای حذف تبلیغات یاهو مسنجر هست!؟نقل قول:
نوشته شده توسط soda
یا کار دیگه ایی می کنه؟
ممنون اميد جون كه توضيح دادينقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
ولي من آيدي در mail.ru هم درست كردم و ايميل زدم ازطريق سايتي كه معرفي كرده بودي و اون كدي را گذاشته
بودي را فرستادم به يك آيدي خودم در ياهو در ياهو نامه آمد ولي بدون هيچ چيز خاصي باز شد اگه امكان داره اون
كدي را كه گذاشته بودي خودت چك كن كار مي كنه يا نه چون من همه ي مراحل را طبق فيلم انجام دادم.
بازم يك دنيا تشكر.
bahal20 عزيز اگه پست بالاش رو نگاه مي كرديم وضوع مولتي ياهو بود نه تبليغات البته چند صفحه قبل تر برنامه حذف تبليغات معرفي شده
اين هم كه سودا جان داده براي باز شدن چند تا ياهو مسنجر هست كه عاليه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
اون پچ برای حذف تبلیغات رو دیده بودم منتهی فکر می کردم برای یاهو8 جواب نمی ده