مگان 2000 اتومات و کمری 2007 دست دوم برای شما خیلی خوبه.
سوزوکی ویتارا ماشین خوبیه ولی قدرت موتورش نسبت به وزن و هیکلش کمه و نسبت به یه suv توانایی های حرکتی خوبی نداره.
ماکسیما اتومات الان حدود 40 تومن هست . ولی یه مقدار تکنولوژیش قدیمی شده و مصرف سوختش تعریفی نداره در عوض توانایی های حرکتی خوبی داره.
مزدا 3 یک خودروی تقریبا روز و زیبا و توانایی های حرکتی و تجهیزاتی قابل قبول و جوانپسند هست. یه عیب داره که سیستم تعلیق نسبتا خشکی نسبت به مگان داره، و در واقع سیستم تعلیقش حالت اسپرتی داره.
مگان 2000 فول اتومات هم یک خودروی خانواده، به نظر من زیبا، با امکانات رفاهی ای که در رنج خودش عالیه، ایمنی و هندلینگش هم خیلی خوبه. و تنها عیبش شتاب اولیه ی کم هست که البته در حالتی که دنده رو در حالت دستی بذارید شتابش بهتر میشه.
کمری 2007: از بقیه بهتره ولی خوب پول شما هم به نوش نمیرسه. البته اگه تمیزش رو هم پیدا کنی خیلی خوبه . و چون این خودرو عمر زیادی نداره معمولا دست دوم هاش هم تمیز هست. پس پیدا کردن کمری دست دوم تمیز کار سختی نیست.
==============
نظر کلی من برای شما:
اگر به دنبال خودروهای suv هستید از ویتارا روی برگردانید و به کیا اسپورتیج روی بیارید.
اگر به دنبال خودرو های سواری هستید حتما مگان رو هم در لیست خودتون جای بدید و از بین مگان و مزدا 3 یکی را با توجه به خود و نیازتون و قیافه خودرو، انتخاب کنید.
اگر میتونید خودروی دست دوم هم بخرید، فکر کنم با 37-38 تومن بشه یه کمری 2007 خیلی تمیز خرید. ضمن اینکه سوناتا هم ماشین خوبیه ولی کمری برتری نامحسوسی داره. من جای شما باشم این کارو میکنم.
از فکر رونیز هم بهتره بیرون بیایید.
:11:
فرشاد واثقی