به خدا من تقصیر نداشتم :37:
میگید نه؟! الان کاملاً توضیح میدم چی شد:
من یک هارد 250 مکستور دارم که روش 2 تا ویندوز داشتم، درایو C ویندوزم با ظرفیت 20 گیگ XP نصب داشتم و روی درایو D ویندوز سون داشتم که حدود 100 گیگ حجم داشت. 3 تا درایو دیگم داشتم که یکیش درایو موزیکم یکی دیگهاشم درایو عکسم و سومیشم درایو Other ام بود که برنامه ها، فایلهای PDF و غیرم رو توش نگه میداشتم. خوب تا اینجا رو داشتید حالا بریم سراغ داستان پریدن درایو Other و عکسم که رو هم حدود 100 گیگی داشتن.
از اونجایی که اکثر درایوام پر شده بودم تصمیم گرفتم ویندوز XP رو حذف و از حجم ویندوز سون هم 50 تایی بکاهیم. DVD ویندوز سون رو گذاشتیم درون درایو و وارد قسمت پارتیشن بندی شدیم. اول XP رو حذف کردم و بعدشم سون رو اما در کمال تعجب دیدم فضای خالی از هم تفکیک هستند یعنی یک 20 گیگ و یک 100 گیگ!!!
هر کاری هم کردیم یکی نشدن :41: از اونجایی که میخواستم از این 120 گیگ دو تا درایو 50 و 70 گیگی بسازم حتماً باید این دو تا فضای خالی یکی میشدن که نشدن :13:
تصمیم گرفتم از اون 100 گیگ یک 50 گیگ بسازم و ویندوز سون رو نصب کنم روش و بعداً از طریق سی دی بوت XP برم و اون 20 تا رو با 50 تا سر هم کنم اما ذهی خیال باطل که باز هم نشد که نشد :45:
گفتم XP رو نصب کنم بعد برم توی مدیریت هادش شاید اونجا بشه کاری کرد که اونجام نشد!
دیگه بیخیال درایو 70 گیگی شدم و گفتم بیخیال فوقش بشن 3 تا درایو بشن؛ 2 تا 50 و یک 20 گیگ.
از اونجایی که میخواستم ویندوزم سون باشه رفتم و سون رو نصب کردم و اصلاً کاری به کار درایوای اصلیم نداشتم، اما چشمتون روز بد نبینه... بعد نصب سون دیدم درایو عکس و Other ام از صفحه روزگار حذف شدن... :37:
حالام که میرم نگاه میکنم میبینم یک فضای 70 گیگ خالی روی هاردم وجود داره که غیر قابل استفاده هست و اصلاً نمیشه تبدیل به درایوش کرد!
دیدیدن من مقصر نبودم هارده خودش مشکل داشت.