نقل قول:عزیزنقل قول:
دوستمون گفتن که رفتن تو setup بایوس ولی همچین گزینه ای ندیدن !:27:
شما منظورشون رو بد فهمیدی ! :46:
Printable View
نقل قول:عزیزنقل قول:
دوستمون گفتن که رفتن تو setup بایوس ولی همچین گزینه ای ندیدن !:27:
شما منظورشون رو بد فهمیدی ! :46:
دوستان راهی هست که بشه از یه جا غیر از try یک device رو safe remove کرد؟
آخه بعضی مواقع که فلش وصله چراغشم روشنه توی ترای اثری از یک device نیست!
بروcomupter managment/ divice manager و در بخش یو اس بی ها آن ها را غیر فعال کن حله!نقل قول:
سلامنقل قول:
فایل زیر را دریافت کنید و هر موقع خواستید فلش را در بیارید این فایل را اجرا کنید و سپس گزینه stop را بزنید .
فایل را پیوست کردم.
موفق باشید .
سلام
من يه فلش دارم وقتي ميزنم ميگه:
insert a disk ,and then try again
يه مموري موبايلمم كه ميگه ديسك محافظت شده جون هر كي دوست داريد يكي يه پيشنهادي واسه اين محافظت شده بگه به هر كسي گفتيم ندونست چشه ...
ممنون
يه سوال ديگه من با آن هيدن يه سري فايلا رو قابل ديدن كردم كه سيستم انفرميشن هم جزوشونه . ميشه برگردوندشون به حالت سيستمي ؟؟
وقتی می خوام درایو هام رو باز کنم یا یه عکس رو نشون بدم سیستم کند عمل میکنه البته ویندوز رو تازه ریختم(تو ویندوز قبلی اینجوری نبود)چندین بار هم ویندوز رو پاک کردم و دوباره ریختم (xp از شرکت های مختلف که همه آپدیت 2008 هستن)البته بعد از نصب درایورها کامپیوتر اینجوری کند میشه.مشکل از کجاست؟
شاید فلش ویروسی شده در اینصورت از safe mode وارد شید داخل تمام درایوها یه پوشه هست به اسم recycler که هیدن و سیستمی هست.و باید یه فایل داخلش وجود داشته باشه بقیه فایلها رو پاک کنید(اونی که باید باشه پاک نمیشه). در تمام درایوها این کارو بکنید.و داخل فلش فیل Autorun.inf و پوشه هیدن و سیستمی recycler رو پاک کنید. این درمورد اکثر ویروسهای فلش ها و مموریها درست میشه.در بعضی موارد آیکون فلش به صورت پوشه در میاد.نقل قول:
در مورد مموری شاید پسوورد داره یا اگه میکرو یا مینی هست خشابش شاید lock باشه
در این صورت باید سیتم عامل کذایی xp رو ریست کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد از ریکاوری یا همون repair که پسوورد ادمین رو میخاد سیستم چه تغییراتی میکنه؟نقل قول:
به شرطی قابل بازیابی هستند که شما ریکاوری تهیه کرده باشید . در غیر این صورت قابل بازیابی نیستند .