بازی داره دانلود میشه به صورت آفلاین البته از پارت 7 به بعد . فقط من نمی دونم چرا حجم کلی بازی 4.5 گیگ زده؟
Printable View
بازی داره دانلود میشه به صورت آفلاین البته از پارت 7 به بعد . فقط من نمی دونم چرا حجم کلی بازی 4.5 گیگ زده؟
بازی رو امروز خریدمنقل قول:
همه چیز در حد خوب کار شده
آقا منم دارم اونو آفلاين مي گيرم فقط چندتاشو نگرفتم ... لينكاشو پيدا كردي ؟؟:10:نقل قول:
ای ول...مبارک...خوش به حالت:21:نقل قول:
یه سوال...دوستان پی سی باز این بازی با دسته هم اجرا میشه؟؟؟اگه میشه یه دسته توپ بخرم!!!!:10:
من که قبلا به شما گفتم این نسخه REPACK بازی که یخورده فشرده شده و .... در کل فرقی ندارهنقل قول:
به خاطر همین حجمش 4.5 هست
لینکاش هم تو دانلود بازی همینجا هست
فکر میکنم موس و کیبورد خیلی خیلی خیلی بهتر از دسته جواب بده!مخصوصا که بازی شوتر هم هست!نقل قول:
یه سوال...دوستان پی سی باز این بازی با دسته هم اجرا میشه؟؟؟اگه میشه یه دسته توپ بخرم!!
آقا من امروز رفتم بازیرو خریدم ولی بغضی از نوشته ها و زیر نویس بازی چینی هست نمیشه کاری کنیم انگلیسی بشه تازه با دسته اصلا حال نمیده تازه بازی از چهارش به مراتب سخت تره
بازی رو خریدم از boyteam
3 تا دی وی دی همین الان دی وی دی 2 رو گذاشتم دو dvdrom.
خیلی ذوق دارم :دی
جالبه در dvd رو 3 gig ریخته.
یعنی چی خوده p30 که با 2 تا dvd میفروشه/..نقل قول:
boys team همونطور که گفتم بیشتر بازیهایی که همه جا 2 دی وی دی هست رو 3 دی وی دی میده (برای صود بیشتر ) ولی واقعا یکی از بهترین شرکت هاست :ایکس میارزه اگه 1 دی وی دی بخوایم بیشتر روش پول بدیم