خوب دوستان دو خبر براتون دارم که مطمئن هستم از عصبانیت بترکین...
1:تورس الاغ در همین دقایق اول بازی کارت قرمز گرفته....
2:په په خان هم زده و یه کارت زرد نوش جان کرده که .....
خوب دوستان دو خبر براتون دارم که مطمئن هستم از عصبانیت بترکین...
1:تورس الاغ در همین دقایق اول بازی کارت قرمز گرفته....
2:په په خان هم زده و یه کارت زرد نوش جان کرده که .....
آرزو هم کارت زرد گرفت.....
هيچي نشده اينا كارت گرفتن:
Guti, Pepe, Torres (Red) For Madrid
Goitom, Arzo Amposta For Murcia
آقا شرمنده دير شد! تو فروم فيلم Chet كرده بودم! :31:
چه عجب چشممون به جمالتون روشن شد بابا کجایید شما ها نه کجای دنیا دیدید که کارگردان گزارشگری کنه ها؟
راستی بر منچستر مبارک و اینکه مث اینکه روبن داره امشب خیلی خوب بازی میکنه پس خدا خیرش بده...
راستی گوتی هم کارت گرفت.
بازی نیمه اول 0-0 به پایان رسید ...
مث اینکه بدجوری داریم دچار بحران میشیم ...اگه خدا رحم نکنه ...نه ایشالا که رحم میکنه و این بازی رو میبریم..
پس این مردکا درن اون تو زمین چه غلتی میکنن خوب مگه مورسیا هم تیمه که مارو متوقف کنه ....اه خدا لعنتش کنه این شوستر رو بابا ببرن این مردک رو بجاش یه ادم رو بیارن ...
خوب اين تصوير گوياي خيلي چيز ها هست! بچه پست بيخود نديد! اگه چيز خاصي مي دونيد بنويسد! اصلا پست يك جمله اي نداريم!!!
ارزو چرا کارت گرفت ؟؟
اگه من داووره رو نبینم...
ظاهرا زير اشنايدر رو موقع زدن ضربه سر خالي كرد! يا اينكه باهاش پريد جفت پا خوابوند تو دماغش :31: خلاصه تو هوا بود :13:نقل قول:
بچه ها اينجا يكي از مهمترين لحظات بازي در نيمه اول شكل گرفت!
Red Card Torres
Ohhhh and Miguel Torres has been sent off! He came in from behind on Dani Aquino and his foot has gone down the back of the youngster, but it didn't look like anything more than a yellow card, it looked like a soft dismissal! Madrid are down to 10 and it will be interesting now!
فكر كنم، اگه درست فهميده باشم، تورس حقش اخراج نبود!!!
نميه دوم شروع شد!
پس خدا لعنتش کنه این داور رو و خدا لعنت کنه کلمنته رو که جنگ روانی بدی رو راه انداخته بود...
میگم برای چی این روبینهو هیچ کاری نمیکنه؟
اخ اخ دارم اتیش میگیرم واس چی داریم اینقدر بد بازی میکنیم واس چی اینقدر کم گل میزنیم واس چی اینقدر کارت قرمز میگیرم لطفآ به من جواب بدید دارم میمیرم...