خیلی فرق میکنه ، هر جایی بهتر از فن آوا هست ...نقل قول:
با این تعرفه و روش کار باید جمع کنه ، به جرات میگم کسی که خطش رو خالی نکنه نمیدونه چه خبره و isp های دیگه چطور هستند یا مجبوره از فن آوا سرویس بگیره .
Printable View
خیلی فرق میکنه ، هر جایی بهتر از فن آوا هست ...نقل قول:
با این تعرفه و روش کار باید جمع کنه ، به جرات میگم کسی که خطش رو خالی نکنه نمیدونه چه خبره و isp های دیگه چطور هستند یا مجبوره از فن آوا سرویس بگیره .
با سلامنقل قول:
من کاظمی هستم، مدیر بازاریابی و فروش تهران شرکت فن آوا
بابت اینکه چرا سرویس 2 مگ حذف شده و چرا قیمت ها افزایش پیدا کرده، باید بگویم که طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور، شرکت ها ملزم به ارائه تعرفه های مصوب سازمان و رعایت سطح کیفیت خاصی به ازای هر سرویس هستند که بابت این موضوع، فن آوا به عنوان اولین شرکتی که موفق به اخذ تاییدیه سازمان تنظیم مقررات رادیویی شده، ملزم به تغییر قیمت و حذف برخی از سرویس ها بوده است. بنده ضمن عرض پوزش بابت این موضوع(افزایش قیمت و حذف برخی پکیج ها)، امیدوارم که با همراهی شما دوستان، بتوانیم کاستی های شرکت را رفع کنیم و با توجه به تغییرات مثبتی که طی چند ماه اخیر اتفاق افتاده، سرویس با کیفیت تری در اختیار شما دوستان قرار دهیم .
خواهش می کنم که مشکلات، نارضایتی یا موارد مثبتی که به نظرتان می رسد را با ایمیل من یا در همین انجمن مطرح نمایید.:20:
متشکرم
با سلامنقل قول:
خواهش می کنم به جای تخریب، انتقاد خودتون را مطرح کنید. با توجه به تعداد کاربران شرکت در تهران، قضاوت شما هم توهین به جمع زیادی از کاربران اینترنت است و هم کاملا از روی بی اطلاعی.
با احترام
کاظمی
با سلامنقل قول:
بابت قطعی در ساعت 2 نیمه شب و 7 صبح، علت آن اعمال شبانه رایگان برای مشترکین است که در دیگر شرکت ها هم این موضوع اجرا می شود. اما قطعی نیم ساعته شما باید بررسی شود. لطفا شماره تلفن ADSL خود را برای من ارسال کنید تا از طریق بخش فنی بررسی کنم و امیدوارم که مسئله حل شود. در مورد افزایش قیمت هم قبلا پاسخ داده شده است.
با احترام
کاظمی
با سلامنقل قول:
لطفا اعلام کنید که در کدام بخش کیفیت خدمات افت کرده تا بررسی و رفع شود.
متشکرم
با سلامنقل قول:
در وحله اول باید بابت توهین به سرکار خانم ترکمان عذرخواهی کنید.
در مورد تماس با پشتیبانی با صدای مشتری هم مطمئن باشید که تاثیر داشته و از سمت مدیریت پیگیری می شود.
با احترام
کاظمی
با سلامنقل قول:
نگران افت سرعتتون نباشید. کیفیت سرویس های یک مگ و 2 مگ فن آوا کاملا شبیه هم است.
با احترام
کاظمی
ممنون که عضو این انجمن شدید آقا یا خانم جلالی
در مورد وضعیت جدید
قبول کنید که هزینه ها سرسام آوره
خیلی گرون شده
الان من تا ماه پیش سرویس 512 داشتم 15 گیگ ماهی 46 تومن
الان سرویس 1 مگ با 6 گیگ + 5 گیگ هم اضافه گرفتم تا حالا 55 تومن برای من تموم میشه
قبلا با سرویس 512 شب 2.5 میگرفتم الان با 1 مگ 2 گیگ میگیرم
پشتیبانی هم میگه در شب نصف سرعت اسمی تضمینی هست
هم کیفیت افت کرده و هم قیمت بالا رفته - بر چه اساس شما میگی کیفیت بهتر شده ؟ کیفیت روز قبلا هم همین بود
من تعرفه های شاتل و پارس انلاین هم مقایسه کردم اونها نوشتند که طبق مصوبه هست و این تعاریف جدید رو در سایت ذکر کردند
ولی هم سرویسها ارزونتر هست و هم تنوع بیشتره !
یا مثلا همه واسه پرداخت سه ماهی 2-3 درصد تخفیف میدند ولی شما تخفیف برای پرداخت سه ماهه رو برداشتید! فکر نمیکنم تخفیف رو هم سازمان مقررات رادیویی مشخص کرده باشه
الان خود من سه تا خط رانژه دارم با این وضعیت به زودی تخلیه میکنم
کیفیت شب چطور ؟نقل قول:
سلام به شما و ممنون بابت عضویت در انجمن و پاسخ گویی به مشکلاتنقل قول:
این چیزی که شما گفتین اصلا وجود نداره من زمانی که 2 مگ سرویسم بود با 350 تا 400 کیلوبایت ریت دانلود میتونستم از اینترنت استفادم رو ببرم اما حالا واقعا هرلحظه اش مثل
سکته ی ناقص هست و معلوم نیست با این بالاو پایین شدن ریت دانلود و سرعت چه بلایی سر فایل بیاد و اینکه چطور شرکت های دیگه سرویس 2 مگ رو ارائه میدن اما شما....