خواهشنقل قول:
داری خیلی شنا میری خسته نباشی ورزشکار :دی
یعنی چی سفید میشه از بازی میندازدت بیروننقل قول:
کسی نمیدونه که مال شرکت مافیا و شرکت Gamespy اصلیه یا نه ؟
اگه آره بازی ناقصه حالا مال هر شرکتی باشه ...
Printable View
خواهشنقل قول:
داری خیلی شنا میری خسته نباشی ورزشکار :دی
یعنی چی سفید میشه از بازی میندازدت بیروننقل قول:
کسی نمیدونه که مال شرکت مافیا و شرکت Gamespy اصلیه یا نه ؟
اگه آره بازی ناقصه حالا مال هر شرکتی باشه ...
منظور mist جان ؟؟؟
بابا منظور چی ؟
یه شوخی ساده بود با آواتارت همین اگه بد متوجه شدی من معذرت میخوام دیگه هم لطفا ادامه ندین که تایپیک منحرف نشه اگر
موردی داشتین تو پروفایلم در خدمتتون هستم
موفق باشی
اها شما ببخش كه من بد متوجه شدم .........
سلامنقل قول:
اینی که گفتم مال یه جا نیست .
مثلا اون یارو هست که چهار نفر رو میخواد اعدام کنه یه مشت حرف میزنه میری میکشیش میری تو اون دنیا یه بارم اونجا میکشیش ( توی مموری بلاک 4 ) اونجا به محض فرو کردن چاقو برای بار دوم ، صفحه سفید میشد و از بازی میومد بیرون ولی امروز نه تونستم رد کنم .
بعضی وقتا یه ساعت میهش نه قلف میکنه نه چیزی بعضی وقت ها هم نیم ساعت نشده قلف شدده بازی !!!
چه کنم !!!!!!!
اقا كسي نفهميد آحر بازي چي شد يكم نامفهوم تموم شد مثلا اون شكلها كه آخر بازي ميشد ببيني ميگم شايد بازي ادامه داشته باشه كسي نميدونه چي شد
به پست اول مراجعه و قسمت پایان داستان و پیغام ها و تصاویر مخفی رو مطالعه کنید.نقل قول:
من تو xbox 360 بازی میکنم تو memory block 4 گیر کردم هرچی viewpoint بوده رفتم.می گه باید با رهبر اسایسن ها تو دمشق یا اورشلیم یا عکا صحبت کنی با اونا حرف زدم می گن برو تحقیقات کن. من ازهمه ی view point ها بالا رفتم و همه را نجات دادم هیچی دیگه نیست.
خوب شما باید همون روشی رو که در Memory قبل انجام دادید رو تکرار کنید یعنی این ماموریتهای اصلی رو انجام بدید:نقل قول:
- استراق سمع كردن
- جیب بری
- بازجویی
- انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس)
کارهایی که شما ذکر کردید جز ماموریت های فرعی حساب میشه.
همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز ماموریت های فرعی حساب میشه.
بعد از اینکه تعداد معینی از ماموریتهای اصلی رو انجام بدید اونوقت به سمت دفتر آدمکشان راهی میشید تا هدف قتل برای شما مشخص بشه.
اخه تو نقشه هیچی دیگه نیست به جز جای رهبر اساسین ها و مردم نجات داده شده.