قشنگنقل قول:
اینو که یه بچه دبستانی هم می دونه
هر کاری می کنم نمی شه
کسی کرکی چیزی نداره برای مشکل من ؟
Printable View
قشنگنقل قول:
اینو که یه بچه دبستانی هم می دونه
هر کاری می کنم نمی شه
کسی کرکی چیزی نداره برای مشکل من ؟
ممنون عزيزم . منم خيلي به اين احتياج داشتم . فقط اين ورژن چنده ؟نقل قول:
سلام
من گشتم این رو گیر آوردم میگن که با این پچ که الان براتون میزارم مشکل حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتش یکی هست هر کدوم رو بگیرین فرق نداره
اگر که احیانا با این پچ هم مشکل حل نشد شما باید درایورهای قدیمی تر کارت گرافیکتون رو نصب کنید فکر کنم با ورژن ها 6x این مشکل وجود نداره
دوستان من در اين بازي هم مشكل داشتم ولي مشكلش اين پيغام نبود . يه پيغامي بود كه از اين X000X00 داشت . گفتم حتما بازي كامل نيست يا كامل نصب نشده . رفتم 7 تومن دادم ضرر مال امپرور و مدرن رو خريدم . باز هم همون پيغام . ويندوز عوض كردم نشد . ورژن كارت گرافيك رو عوض كردم نشد . به يكي از دوستام هم گفتم مشكل كجاست ؟ گفت اين بازي تحت داس اجرا ميشه ! اگه كسي ميدونه مشكل از كجاست بگهنقل قول:
با سلام دوباره
بچه ها یکی لطف کنه بگه این مشکل از چیه (برای بازی riddickحین اجراش)ممنون میشم
در ضمن گرافیک من nvidia Gforce fx5500و با درایور ورزن 8.1.9.5 نصب اش کردم::::از کمک همه شما ممنون میشم:::::
همون مشکل this apilicatio regures grafic driver suport for open gl 1.3or higer
سلام من كرك خود بازي رو دانلود كردم كرك توي سيدي رو هم امتحان كردم ولي فايده نداره همونطوريه ويندوز رو كه هيچي دوتا سيستم دارم رو هردوتا اينطوريه... اين اويل هم داستاني شده!نقل قول:
از کلیه عزیزانی که این بازی رو نصب کردن تقاضای کمک دارم
من وقتی بازی رو نصب می کنم و بازی اجرا می شه تمام مدلهای بازی با رنگ صورتی اجرا می شه.
قابل ذکر است که من قبلا این رو نصب کرده بودم و توی کامپیوترم بصورت کامل اجرا می شد
=============نقل قول:
سلام سیدی خراب هست
ببینید اگه کثیف هست تمیزش کنید و دوباره امتحان کنید اگه نشد سیدی مشکل داره و برید عوضش کنید :)
سلام
سي دي كثيف كه نيست آخه يكي از بچه ها رايت كرده بود پس مشكل از همونه...
خيلي ممنونم:cool:
موفق باشي
يا حق
تحت داس کجا بوده الدورادو جون شما بشنو ولی باور نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این بازی که شما گرفتی چند سیدی بود سه سیدی یا پنج سیدی ؟
بگو تا راحتتر بشه راهنمایی کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
آخرین درایور کارت گرافیکتون رو بگیرید و نصب کنید احتمال خیلی زیاد مشکل حل خواهد شد دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سلام
کمک فــــوری !!
من بازی کانتر روی دستگاهم ریخته بودم و بازی میکردم اما امروز کرمم گرفت که بیام گرافیک بازی رو ببرم بالا....
به خاطر همین هم رفتم توی option و گرافیک بازی رو روی 1600در 1200 گذاشتم
تا همین کار رو کردم یه دفعه از بازی اومد بیرون و دیگه هر چه قدر هم روی ایکون بازی کلیک میکنم...
تا بخواد وارد صفحه کانتر بشه یه دفعه ارور dont sent میده...... و در محل نصب بازی هم دیگه هیچ launcher نیست که بخوام از بیرون دوباره گرافیک رو برگردونم به حالت اولش تا بازی اجرا بشه و فقط توی محل نصب بازی بجز ایکون بازی یه صفحه داس هست که میخوام اگه دوستان میدونن یه رمزی چیزی هست ما توی این داس بزنیم تا شاید دوباره برگرده به حالت 800 در 600
اقا امید شما پست بنده رو نمیبینید حداقل بگید جواب سوال بنده رو نمیدونید
سلام امید جان . ممنون از توجهت . اینی که من گرفتم 3 سیدی بود . مگه 5 سیدی هم داره ؟منکه ندیدم .نقل قول:
تحت داس کجا بوده الدورادو جون شما بشنو ولی باور نکن
این بازی که شما گرفتی چند سیدی بود سه سیدی یا پنج سیدی ؟
بگو تا راحتتر بشه راهنمایی کرد
میگم چطور میشه فهمید گرمای گرافیکت چندهنقل قول:
گرافیکم geforce
اخه نمیدونم کجا برم؟عکس بالا رو نگاه کنید مثل اون:happy: