با قلم برتر نرم افزاری مریم هم میشه: درج آسان جملات دعایی - برای مثال با نوشتن ؟ع؟ بطو ر خودکار عبارت علیهالسلام درج میگردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: maryamsoft.com
Printable View
با قلم برتر نرم افزاری مریم هم میشه: درج آسان جملات دعایی - برای مثال با نوشتن ؟ع؟ بطو ر خودکار عبارت علیهالسلام درج میگردد.
: maryamsoft.com
سلام دوست عزیز . من یه سری تغییرات و اضافات روی فونت زر طبق لیست زیر اعمال کردم . اگه کاراکتر دیگه ای میخوای اضافه کنی بگو برات انجام بدم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه دقت کرده باشی تمام اعداد توی همین فرمی که گذاشتی هست احتیاج به فونت نیست . راه حلش پنج دقیقه کار کردن با فتوشاپه
به فونت این نوشته نیاز فوری دارملطفا راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز از ایران
پیشتر عرض نمودہ بودم کہ در حال طراحی تاج نستعلیق فونت ھستم ۔۔۔۔ حالی توضیحی دربارہ فونت تاج نستعلیق دارم کہ
نسخہ آزمائشی این فونت آمادہ برای اجرا است
انتشار این فونت بمناسبت یوم تولد شاعر ملی پاکستان حضرت علامہ اقبال رحمہ اللہ تعالی علیہ بتاریخ ۹ نوامبر ۲۰۱۲ میلادی میشہ
سلام، این فونتها رو میخواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونتی که در این عکس نوشته فالوده شیرازی
فونتی که در این عکس نوشته پنیر پروسس خامه ای
فونتی که کلمه ی شیر آوران رو نوشته
یا فونتهایی که شبیه اینها باشه. حالت فانتزی و غیر رسمی داشته باشه
فکر کنم همهشان دستنویس باشند و فونت خاصی نیستند.
سلام کسی این فونت رو داره؟
DecoType Ruq'ah
سلام
چه فونت هایی این امکان را دارند که اشکال زیبایی برای دور آیه های قرآن انتخاب کرد
و همینطور فونتی برای شماره آیات