اقا ما یه سری سوال در مورد شرایط معافیت واینا داریم.باید برم از پلیس+10 بپرسم؟جواب میدن؟
میخوام ببینم با شرایطی که دارم معاف میشم یا نه
ممنون
اقا ما یه سری سوال در مورد شرایط معافیت واینا داریم.باید برم از پلیس+10 بپرسم؟جواب میدن؟
میخوام ببینم با شرایطی که دارم معاف میشم یا نه
ممنون
دوستان شرمنده،من نمیتونم بحثهای قبلی رو نگاه کنم،شاید این سوال تکراری باشه،اما تو رو خدا جواب بدید،من بعد از 2 سال کنکور دادن،امسال میخوام دانشگاه آزاد برم،بعد شهری که من میخوام نیست،میشه امسال رو اون شهر رو برم دانشگاه،بعد کنکور سال دیگه آزاد رو شرکت کنم،؟؟
از لحاظ خدمت اشکال نداره؟
برای معافیت باید بری پلیس +10نقل قول:
البته اگه کفالت هست باید بری همون نظام وظیفه در غیر این صورت پلیس +10
دوستان من دفتر چه گرفتم
برای معافیت چشم هم اقدام کردم که چندماهی طول می کشه
غیبت هم ندارم
بهم اجازه دادن 90 کنکور بدم(متولد آبان 70 هستم و امسال پیش دانشگاهی فارغ تحصیل شدم-کنکور89 رو دادم که جالب نشد)
حالا من برای گرفتن گواهی نامه می تونم از دفترچه نظام وظیفه مثلا مثل یک چیزی مثل گ.اهی اشتغال به تحصیل استفاده کنم و گواهی نامه بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(البته بدون توجه به در خواست معافیتم و اینکه می تونم کنکور 90 امتحان بدم)
شما شرایطت رو اینجا بگو بچه ها راهنمایی میکنند.نقل قول:
نقل قول:
اگه برین و ثبت نام کنین و سال بعد وقتی قبول شدین انصراف بدین و برین دانشگاه جدید ، مشکلی نیست
نقل قول:
گواهی اشتغال به تحصیل میشه. برگه ی اعزام به خدمت ( برگه سبز ) هم میشه...
موفق باشید
اقا من مشکل حل شد .نقل قول:
ممنون
سلام من متولد 71 هستم كه ميشه 18 سال تمام ! بايد كي دفترچه نظام وظيفه رو بفرستم اگه دير بفرستم چي ميشه ؟ مثلا من ميخوام وقتي رفتم دانشگاه و دوره ي كارداني رو تموم كردم كه پدرم سنش ميشه 59 ، 60 دفترچه رو ارسال كنم ! راستي شنيدم اگه پدر جبهه رفته باشه براي هرماه 1 ماه كسر ميشه صحت داره ؟ پدر من 7 ، 8 ماه رفته جبهه :27:
بنظر شما من بايد چكار كنم ؟ :13:
ممنون ميشم جواب بدين :8:
من الان می خوام 90 کنکور بدم و گفتن مانعی ندارهنقل قول:
برگه اشتغال به تحصیل هم که معلومه ندارم چون امسال انتخاب رشته نکردم
حالا تا قبل از قبول شدن توی کنکور 90 می تونم گواهی نامه بگیرم ؟؟؟:20:
چطوری؟؟؟:13:
سلام دوستان. خواهش ميكنم اين پست من رو بخونيد و به خاطر طولاني بودنش از روش رد نشيد چون واقعا زندگيم به اين وابسته است !
متاسفانه قوانين نظام وظيفه اونقدر پيچيده و تا حدي غيرقابل اعتماد هست كه براي يك سوال ساده در مورد وضعيت نظام وظيفه ، هزار نوع جواب فقط از شعبه هاي خود نظام وظيفه شهرستان ها و مراكز استان ها شنيدم. از طرفي شرايط نظام وظيفه خود من هم فوق العاده پيچيده هست كه ديگه نميدونم چي درسته چي غلط. ميخوام بيام نظام وظيفه تهران سوالام رو بپرسم ولي گفتم اينجا سوالمو مطرح كنم شايد كسي باشه كه بدونه من بايد چي كار كنم.
من امسال هم كنكور دادم و مهندسي عمران دانشگاه آزاد تونستم قبول بشم ولي من فقط پزشكي دوست دارم و حتي اگه دندانپزشكي تهران هم بدون كنكور بذارن برم اين كار رو نميكنم ! خلاصه تصميم گرفتم كنكور 90 شركت كنم. حالا يه نگاه به اطلاعات زير بندازيد ببينيد ميتونم كنكور بدم يا نه :
تاريخ تولد : 31 شهريور 1370
تاريخ اتمام دوره پيش دانشگاهي : تير ماه 1387
تاريخ ثبت نام در رشته برق-الكترونيك دانشگاه آزاد : شهريور 1387
تاريخ انصراف از رشته برق : 22 شهريور 1388
تاريخ ارسال دفترچه آماده به خدمت : 2 مرداد 1389
تاريخ رسيد برگه اماده به خدمت : 6 شهريور 1389 ------ با تاريخ اعزام 18 آذر 1389
تاريخ ثبت نام در رشته عمران-سازه دانشگاه آزاد : 21 شهريور 1389
تاريخ انصراف احتمالي از رشته عمران : شهريور 1390
تاريخ ثبت نام احتمالي در رشته پزشكي : شهريور 1390
با اين شرايط آيا ميتونم كنكور 90 شركت كنم ؟ اگه جواب مثبت باشه ميتونم يه نامه كه توش همين اطلاعات ذكر شده باشه رو تنظيم و آماده كنم و ببرم نظام وظيفه تهران برام مهر و امضا بزنن كه اگه من بتونم كنكور 90 قبول شم خواهم توانست كه در رشته قبوليم ثبت نام كنم يا خير ؟؟ راستش ديروز براي ثبت نام خيلي اذيتم كردن دو سه بار رفتم نظام وظيفه كاغذ بازي كردم تا گذاشتن ثبت نام كنم خيلي گير ميدادن يكي بود اصلا ميگفت امكان نداره بتوني ثبت نام كني كه خيلي اعصابمو خراب كرد چند روز ديگه هم ازش شكايت ميكنم. نبايد به همين راحتي با روان مردم بازي كرد وقتي يك مسئول با اون لحن و قدرت گفت كه نميتوني ثبت نام كني همونجا داشتم سكته ميزدم بعد فهميدم اقا هيچي سرش نميشه و همه باهاش مشكل دارن ! ميخوام در صورتي كه بذارن سال بعد كنكور بدم از اين مشكلات برام پيش نياد و با زندگيم بازي نكنم ! لطف بزرگي ميكنيد اگه بهم كمك كنيد ! خيلي ممنون !