همونطور که بازیهایی مثل teken .resident evil وخیلی دیگه خیلی راحت برای x360 آمدش
همونطور که بازیهایی مثل teken .resident evil وخیلی دیگه خیلی راحت برای x360 آمدش
نه داداش آقایی. حرف منطقی که ناراحت شدن نداره. خوب اختلافم یه مواقعی پیش میاد دیگه. به هر حال اگه اشتباهی از من سر زده از همه بچه های فروم عذر میخوام.نقل قول:
آقا من میخوام ایکس باکس 360 اسلیم خودم رو که امرو درست شد آپدیت کنم بلاک نمیشه ؟
آخه -- شدست؟!!!
راهش رو هم اگه زحمتی نیست بگید
از کجا بفهمم الان فریمورم رو چیه
البته اونجا اصلا بحث ps3 یا 360 نبود. بحث ژاپنی بودن یا نبودن و توانایی دوستان ژاپنیمون تو ساخت بازی و چیزای دیگه در مقایسه با امریکایی ها بودنقل قول:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
فعلا کپی خور کردن 360 اسلیم تا اومدن نسخه نهایی فرمور به هیچ وجه توصیه نمیشه. باید صبر کنید تا کامل کپی خور شه.نقل قول:
... شدست؟ مگه میشه؟ درایوش عوض شده با درایو فت؟ اگه اره فکر نکنم آپدیتش موردی داشته باشه. اگه مدل درایو کنسلو بگی اساتید بهتر میتونن راهنمایی کنن.
دوست عزیز کی میگه دست به دامن آمریکایی ها نشدند ؟ یکی از دولوپر های اصلی Devil May Cry شرکت Ubi Soft هستش و هیچ کدوم از فیلم های مجموعه ی اویل توسط ژاپنی ها ساخته نشده و مادامی که این بازی توسط دولوپر های آمریکایی دستکاری نشده بود هیچ حرفی برای گفتن نداشت و البته خود سری اولش هم برای انتشار نیاز به مجوز آمریکا داشت چون داستان در رابطه با وزارت دفاع اونها بوده .نقل قول:
و البته کپکام که تولید کننده ی این بازی هست یک کمپانی ژاپنی نیست ، بلکه یک کمپانی چند ملیتی هستش و هد کوارتر هاش در آمریکا و ژاپن و لندن و همین هامبورگی که من درش زندگی میکنم هستند .
در مورد فاینال فانتزی هم هیچ نظری ندارم ، چون نه بازی کردمش و نه ازش خوشم میاد و سری انیمیش هاش هم خیلی طرفدار نداشت (البته تا جایی که من میدونم) .
و باور کنید قبل از GOW بازی های توی اون سبک وجود داشته و خود GOW ترکیبی هست از سه بازی :
Devil May Cry
Chaos Legion
Prince Of Persia
وسطی رو فکر نمیکنم بازی کرده باشید ، شاید هم بازی کرده باشید .
و اگر تم یونان باستان رو نداشت هرگز موفق نمیشد ، چون نمونه اش در دنیای مدرن یا ایران باستان و یا مصر باستان از قبل وجود داشته و کسی سمتش نمیرفته . البته دو تا از این سه تا بازی خودشون در ادامه کار به شدت افت داشتند و خراب کردند ولی GOW افت نداشت ، Chaos Legions هم که اصلا ادامه پیدا نکرد .
صنعت بازی سازی ژاپن یه موقعی خوب و قابل رقابت با غول های بازی سازی بود!نقل قول:
اما الان دیگه این جوری نیست. استدیو های ژاپنی واقعا دیگه حرفی برای گفتن ندارن.
حتی هیدئو کوجیما خالق ابر بازی MGS هست هم قبلا به این مورد اشاره کرده.
جزئیات بیشتر :نقل قول:
Kojima: Japanese games industry is in a “losing” battle
کد:http://www.vg247.com/2010/07/09/kojima-japanese-games-industry-is-in-a-losing-battle/
با همه احترامی که برات قائلم حرفای بالاتو اگه همشو نه 90 در صدشو رد میکنم. اگه تو هم مثل من عادت داری سیو بازی هارو نگه داری یه نگاه به credits همشون بنداز. این بازیا بازم بگم اگه همشون نه 90 درصدشون کار ژاپنه. در مورد final fantasy هم بله اشتباه میکنی باید تجربش کنی.نقل قول:
تازه من که همرو نگفتم اینم بقیش
ico, shadow of the colossus, the last guardian, xenosaga, chrono cross, virtua fighter, tekken, dead or alive,sonic, mario, shenmue, siren, fatal frame, ilent hill, genji
به خدا قسم میتونم ده ها نه صدها اسم دیگه بیارم که توشون زندگی کردم. از دید من ژاپن جایگاه ابدی بازی های رایانه ایه.
prince بله بازی قشنگی بود. همینطور alan wake و crash در کنار بازی های دیگه ولی هرگز به ژاپن نمیرسن. (از نظر من :41:)
آقای کوجیما معتقده که نسل جدید ژاپن (جوان ها) انگیزه کافی رو ندارن. در حالی که جوانان آینده ساز صنعت بازی غرب بسیار با انگیزه هستن. حتی در مورد مانگای ژاپنی. (البته این مورد مانگا از رو یه برنامه تلویزیونی قضاوت کرده)نقل قول:
حرف ایشون بسیار قابل احترامه و در صورت صحت من یکی واقعا آینده بد بخت میشم.:41:
البته زیاد هم حرف دقیقی نیست و واضح حرف نزده. خوب میدونی همه پیر مردا از جوونا شکایت میکنن. خدا کنه زده باشه به سرش:13:
این بازی هایی که فهرست کردید ، یک زمانی بازی های قشنگی بودند ، خود من Tekken رو اصلا خوشم نمیاد ، ماریو که خدا بیامرزه ، سونیک رو دوست داشتم و از آی دیم هم پیداست ولی بعد از اینکه سه بعدی شد دیگه مفتش نمی ارزه ، سایلنت هیل هم دولوپر هاش اینها هستند :نقل قول:
Team Silent (Konami)
Climax Studios
Double Helix Games
Vatra Games
که فقط یکیشون ژاپنی هست و باقی مال جمهوری چک و بریتانیا و و آمریکا هستند .
کرونو کراس رو بازی نکردم و نظری ندارم ، زنده یا مرده یا همون DOA هم به نظر من بازی قشنگی نیست و البته به نظر گیمر ها هم نیست و این رو میشه از امتیازش دید :
و البته این بازی رو از روی یک فیلم آمریکایی با همین نام ساختند .کد:http://www.gamespot.com/xbox360/sports/deadoralivextreme2/index.html
و در کل تمام این بازی های فایتینگ توی سبک Tekken باید برند جلوی Mortal Kombat لونگ بندازند .
شما هر بازی ژاپنی رو روش دست بذاری به جز یک سری بازی های سبک مانگا و انیمه مثل سونیک و یا ماریو و یا جدید ترهاش ، همه و همه با کمک آمریکایی ها ساخته شدند و به تنهایی نمیتونستند نتیجه ی خوبی داشته باشند .
ژاپنی ها توی ناروتو ساختن و دیجیمون ساختن و این مدل بازی ها واقعا موفق هستند ولی توی بازی های سنگین تر شاهکارشون سری متال گیر بوده و هر چی از این بازی آدم تعریف کنه باز هم کم گفته و در مقابلش آمریکایی ها اسپلینتر سل رو ساختند و با اینکه من یکی حالم ازش بهم میخوره ولی خیلی طرفدار داره ، خیلی خیلی زیاد .
دوست من از شما بعید ....ما داریم بحث می کنیم "به خورد مردم میدین" یعنی چه؟؟تو پستتون هم کلی تیکه به بنده انداختین که مشکلی نیس ولی یه بحث ارزش این کارا رو نداره.......نقل قول:
+
در مورد اماری که گذاشتم هم این بار دقیقتر میذارم تا واسم بگی ببینی این کجاش ایراد داره؟بازم یه نقل قول سادس :
طبق خود امار سونی تا اخر june 2010 تعداد 38.1 کنسول فروخته:
Hardware Q1 Q2 Q3 Q4 FY LTD
FY 2010 2.4 ? ? ? 0.0 38.1
ولی طبق گفته سایت vgchartz تعداد فروخته شده حدود 37,345,110 بوده یعنی یه فرق بیشتر از 700 هزار تایی(تازه من از 17 نوامبر 2006 گرفتم تا 3 جولای یعنی سه روزم بیشتر از اعلام خود سونی)
اینم منابع:
کد:http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=22597382&postcount=1
[]=PS3®[]=Total&start=39040&end=40363کد:http://www.vgchartz.com/hwtable.php?cons
کلا یه سرچ کنید تو گوگل در مورد وی جی چارت و آمارای حدسیش بکنید تا کلی مطلب و گلایه از سایتای خارجی که شما بیشتر بهشون علاقه داری بیاد........ .
+
در مورد فروش اروپا بله من در اروپا نبودم و اگه همونطور که شما می گید مایکروسافت بازیهاش رو میشه اونجا اجاره کرد و فلان بله میشه گفت میزان فروش بازی رو نمیشه ملاک قرار داد....... .
+
سعید منظورش من بودم که گفته رشتشونو به رخ می کشن..........بله من در اون رشته ای که درس خوندنم و واحدهای اقتصاد پاس کردم(نه اینکه منبعش ویکی پدیا باشه)میتونم قاطعتر نظر بدم(نه اینکه حرفم حتما درس باشه) درسته تو ایرانیم دانشگاهامون رو حساب نمی کنن و کلا ضعیفیم و مسایل رو نمی فهمیم و فلان....... ولی بالاخره کتابایی که خووندیم مبتنی بر یه اصول کلی هستش کتابا ترجمه همون کتابای خارجیه .......نقل قول:
همه میدونن شیپ با فروش فرق داره اگه فرق نداشت که از دو کلمه جدا استفاده نمی کردن:31:ولی مساله اینه که وقتی بنگاه تولیدی سفارشی رو از یه جایی میگیره به تعداد سفارش به اون جا جنس میده مثلا 10 تا........حالا اون جایی که اون 10 تا سفارشو گرفته شاید چند هفته طول بکشه اون 10 تارو بفروشه و شاید برگردونه(بعد از زمان خاصی) یا فروش نرفته ها رو اصلا برنگردونه.......... .
حالا اون بنگاه تولیدی مثلا تو حسابش مینویسه من 10 تا فروختم دیگه کاری نداره این 10 تا ماه بعد برگردن یا نه.......اونو تو مقدار ماه بعدش لحاظ می کنه که اره مثلا از ماه قبلی فلان مقدار هم برگشت خورده پس کسر کنین(اگه جنس برگشتنی باشه)
این شرکتای بازیسازی هم اینطورین میگن اینقدر شیپ کردن اکقرا هم یمدونن که این مقدار فروش خواهد رفت چ یک دقیقه بعد چه یک هفته بعد(شرکتی مثه مایکروسافت یا بنز یا ایران خودرو بیکار نیستن که برن بشمرن هر مغازه چند تا فروخته بیان با هم جمع کنن ....مقدار سفارشای مغازه های متقاضی رو به عنوان فروش اعلام می کنن)
این یه اصله ربطی هم به آلمان و استرالیا و ایران نداره..........چیز خاصی هم نیس که بری از ویکی پدیا واسش منبع بیاری............ .
.
.