عزیز رنگین نت دزدیه اصلا شبانه کار نمیکنه هر چی دانلود کنی میگنه تو پاچت از حجم اصلیت مثل کره آب میکنهنقل قول:
هر چی شکایت زنگ میزنیم درست پاسخ گو نیستن حجم عادی رم خیلی زودتر تموم میکمه کلا از وقتی پرتال مخابرات عدض شد سرویساش جیب خالی کن شد
Printable View
عزیز رنگین نت دزدیه اصلا شبانه کار نمیکنه هر چی دانلود کنی میگنه تو پاچت از حجم اصلیت مثل کره آب میکنهنقل قول:
هر چی شکایت زنگ میزنیم درست پاسخ گو نیستن حجم عادی رم خیلی زودتر تموم میکمه کلا از وقتی پرتال مخابرات عدض شد سرویساش جیب خالی کن شد
نت شما هم چند دقیقه یک بار مثلا هر ده دقیقه میپره و بعد از چند دقیقه برمیگرده؟ البته من ممکنه مشکل سیم کشی پیدا کرده باشم برا همین شک کردم.
خیر مشکلی نیست فعلا ، نویز خط و کشش خط رو تو ستینگ مودم بررسی کن.نقل قول:
آره تلفن بوق نداره، چند روز پیش هم همینطوری شد اومد گفت داخلیه، باکس تلفن داخل خونه رو انگولک کرد رفت باز دوباره همونطوری شده. جالبه که نت دارم با پینگ 112 از 4.2.2.4 ولی قطع و وصل میشه هر ده دقیقه یک بار.نقل قول:
از ساعت 3 امروز برای من اینجوری شده هر 5 دقیقه نتم قطع میشه
دوستان اگه پرش لینک دارید یعنی مودم ریستارت میشه مشکل از مخابراته زنگ بزنید شکایت کنید ،تا زیاد شکایت نشه و تعداد بالا نره درست نمیکنن میگن دوسه نفر که بیشتر مشکل ندارن ،ولی اگ شکایتا زیاد بشه بهشون فشار میاد درست میکنن
بله دوست عزیز مشکل مخابراته با این اوضاع داره بدترم میشه روز به روزنقل قول:
یعنی چطور مشکل سیم کشی ؟سیم کشی عوض شده؟ اگه یه مدت خوب بوده و بعد یهو خراب شده چه ربطی به سیم کشی داره مگه اینکه جدیدا تو سیم کشی دست برده باشید.نقل قول:
والا امروز زنگ زدم بهشون گفتم الان 3 هفته ای هستش هر 3 یا4 ساعت پرش لینک دارم و امروز طی این 3 ساعت هر 5 دقیقه قطع شده و همچنین گفتم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن تو مناطق مختلف
جواب داد شبکه هیچ مشکلی نداره مودمت رو عوض کن اشکال از مودمت هستش مسخره کردن ملت رو معلوم نیست رو چی دارن کار میکنن
سلام
اگر امروز ثبت نام کنم تا قبل از تعطیلات وصل میشه؟
کلا چند روزه وصل میکنند؟