دوستان این نامردا توی گزارش مصرف برای 2 ساعت زدن 1271 مگ در صورتی که من جز وبگردی توی سایت های معمولی کار خاصی نکردم , نه دانلودی نه ویدئویی هیچی نه گیم آنلاین فقط وبگردی آخه چجوری 1271 باید اینجوری کسر بشه ؟
Printable View
دوستان این نامردا توی گزارش مصرف برای 2 ساعت زدن 1271 مگ در صورتی که من جز وبگردی توی سایت های معمولی کار خاصی نکردم , نه دانلودی نه ویدئویی هیچی نه گیم آنلاین فقط وبگردی آخه چجوری 1271 باید اینجوری کسر بشه ؟
من 5 گیگ و 300 مگ گرفتم سرعت 1 مگ
دوستان من سرعت بالاتر از 128 اگه بخام مدرک اضافه ای میخاد ؟؟؟ با سرعتای بالا رو همین طوری هم به مشترکان خانگی میدن ؟؟؟
از توی پنل کاربری خودتون ارتقا بدین هیچی نمی خواد. اگر حضوری ارتقا بدین مدارک می گیرننقل قول:
دقت کنید که از چه ساعتی تا چه ساعتی این مقدار مصرف شده ! شاید ساعتتون تنظیم نبوده و شبانه این مقدار دانلود شده ! چون اصولا تو یه ساعت دانلود غیر رایگان، این مقدار حجم میشه گرفت !نقل قول:
حدودا 3-4 روزی میشه که سرعت دانلود شبانه من خیلی خوب شده ! متوسط شبی 4 گیگ گرفتم ! دیشب هم 5.3 گیگ گرفتم ! سرویس 512 بود که برای طمع بیشتر :d یک مگ تمدیدش کردم !
دوستان آیا 1.45 تا 2 و 7 تا 7.15 همچنان رایگان حساب میشه؟
آخه دیشب فکر کنم از دو شروع شد
میگن وی پی ان ها رو پارس انلاین باز شده.درسته؟
با عرض سلام خدمت دوستان پارس آنلاینی : من از پارس آنلاین سرویس ندارم . تو عید مهمون کسی هستیم اون پار آنلاین داره. دو تا سوال دارم
1.می خوام بدونم برای دانلود شبانه باید یوزر و پسورد رو عوض کنیم ؟
2.بعد باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا اتوماتیک است ؟
ممنون:n12:
نه یوزر پسورد جدا گانه ندارهنقل قول:
وقتی میخوای بخوابی یه خاموش روشن بکنی جهت اطمینان بدی نیست کار از محکم کاری عیب ؟ >>>> نمیکنه
نقل قول:نیازی به خاموش روشن کردن نیست ! مشکلی پیش نمیاد که حالا بخواید بتن کاریش هم بکنید ! :n02:نقل قول: