متوجه نمیشی چون بدون تحقیق حرف میزنی ، سانتا مونیکا تنها یکی از استدویو هایی هست که در ساخت بازی GOW نقش داره .
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_%28series%29
زین پس به جای واژهای غریب و نا مانوس موضع ، تم ، کاراکتر و سین بفرمایید سناریو :27:
در مورد Clash یک بار جوابتون رو دادم - دوباره بخونید .
ولی در مورد ساخت یک بازی و عوامل موفقیتش حرف میزنیم و بخش هایی از پروسه ساخت یک بازی ، با پروسه ی ساخت یک فیلم یکی هستند ، پس ربط داره .
شما هم یک دور تشریف ببرید نسخه های UNCUT رو تهیه کنید بازی کنید ، Directors Cut هم بهشون میگن ، متوجه میشید که داستان چیه .
اسم بازی Resident Evil قبل از ساخت ، سلاح بیولوژیکی بوده ، موضوعی که داشته به کل با چیزی که برای اولین بار دیده شد فرق داشته و اینها رو شما زمانی متوجهش میشید که Time Line بازی و کتابهایی که در رابطه باهاش منتشر شده رو مطالعه کنید .
GOW چون هنوز خیلی جدیده و نخستین نسخه ی بازیش سال 2005 منتشر شده نه 1996 ! هنوز اطلاعات خیلی زیادی از قبلش و تم اولیه و ... اش در نیومده .
مهم ژانره ، که مثل هم هستند .
شرمنده داداش ، شما تا زمانی که منبع نشون ندی اطلاعاتت از روی آب و با کمال پوزش حرفت - حرف مفته .
بحث کردن الفبایی دارد و فرقی هم نمیکنه که موضوع بحث چی باشه - اون الفبا باید رعایت بشه - یکی از اونها اینه که شما برای اثبات حرف خود مغلطه نکنی که شما چپ و راست داری این کار رو میکنی !
پس یک دور اون فهرست رو بخون که این طوری بی ربط حرف نزنی .
اشتباه تایپی بود ، Ship to / Sold to
ربطش اینه که آمار واحد های فرستاده شده رو در اروپا با آمار واحد های فروخته شده یکی نمیدوند .
توی یک پست ، دو تا تناقض !
بله اونها هم فروش میرند ، ولی همون طور که دیدید 14 میلیون دستگاه Ship شده و 10 میلیون دستگاه فروخته شده .
یعنی Unit Shipped با Unit Sold یکی نیست .
افتاد ؟!
من جایی نگفتم شماهایی که توی ایرانید بیسوادید ! بلکه گفتم نظام های آموزشی دنیا ، دانشگاه های ایران رو قبول ندارند و این معنیش اینه که نظام آموزش ایران مفتش گرونه و شخص بعد از انتقال به یک دانشگاه در خارج از کشور باید یک دوره کالج بگذرونه و در کنار زیان واحد های ریاضی و فیزیک و بیولوژی و واحد هایی در مورد رشته ای که میخواد توش ادامه تحصیل بده رو از اول پاس کنه .
من جایی نمیبینم حرف بیربطی زده باشم ، ولی برعکس شما بی ربط که زیاد حرف زدی هیچ ، مغلطه هم کردی و وقتی که بهت تذکر میدم و راهنمایی میکنم که بری یه جایی رو بخونی که الفبای بحث کردن رو یاد بگیری باز مغلطه میکنی (مغالطه دلیل نامربوط) و میگی ما داریم در مورد 360
بحث میکنیم !
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
عزیزم شما خودتو گرفتی یا ما رو ؟
اینکه شما اقتصاد خوندی شد منبع ؟
یا معنی منبع رو نمیدونی ، یا فقط میخوای یه چیزی گفته باشی .