پس چرا شب ها هیچ کاری نمیکنن؟ همه صبح تا ظهر انجام میشه...نقل قول:
ویرایش: فرشاد من مشکلمو چجور به اینا حالی کنم؟ نمیفهمن.
میترسم بزنن کار رو خراب تر از این کنن.
Printable View
پس چرا شب ها هیچ کاری نمیکنن؟ همه صبح تا ظهر انجام میشه...نقل قول:
ویرایش: فرشاد من مشکلمو چجور به اینا حالی کنم؟ نمیفهمن.
میترسم بزنن کار رو خراب تر از این کنن.
من هر وقت خواستم دان استريممو بالا ببرن شب تماس ميگرفتم همون لحظه هم واسم بالا ميبردنقل قول:
شما با آقاي عابدي بايد صحبت كني همه كاره پشتيباني خودشه اينا واستون يادداشت ميكنن ميدن به اون بهش بگو با بي رس بندازت رو يه روتر ديگه البته منظورم با ماناماد بود چون تو پشتيباني ماناماده
اگر هر شرکتی پشتیبانی خودش را می داشت چه قدر خوب می شد. راحت به مشکلمون رسیدگی می کردنقل قول:
بچه من وقتی دانلود میکنم پینگ میره رو 3000 شما همچین مشکلی دارین؟
دوستان کسی راهی برای جلوگیری از پرش لینک داره ؟
اقا این طرح بهار مخابرات خوبه؟؟؟ بریم؟ 2024 ماهی 10 گیگ 23000 یکساله رو قبض میاد
من بش بگم آقای عابدی، بم میگه گریلاخ :n09: من اونموقع اومدم بگم بش با پشتیبانی آقا صحبت کنم، نیم ساعت بحثمون شد، چه برسه به اینکه شخص خاصی رو بگم. :n37:نقل قول:
معمولا اگر سرعت سرویس، از استریم بالاتر باشه، اینجوری میشه، مثلا استریم روی 2 مگ هست و شما سرویس 5مگ خریدی، وقتی دانلود کنی، چون تمام باند رو پر میکنی، راهی برای دیتای دیگه ای نمیمونه و پینگ سر به فلک میکشه.نقل قول:
من هر موقع زنگ زدم واسه استریم همون لحظه واسم انجام دادن , حتی یکدفعه 9 شب زنگ زدمنقل قول:
این چیزا اصلا به دیتا ربطی نداره
اما اینی که پشتیبانی میگه یادداشت میکنیم به این خاطر نیست که بدن دیتا انجام بده بلکه به این خاطره که بپیچونن کاربرا رو و انجام ندن:n09:
اره منم اکثر اوقات که فقط شبا خونه هستم و مشکلی پیش بیاد زنگ میزنم واسم ردیفش کنن و درست هم میکنننقل قول:
مگر اینکه طرف مشکل رو درک نکنه که میپیچونه و باید زنگ زد و یه کاربلدشون صحبت کنی
من اگه جای شما باشم قرارداد یکساله نمیبندم با این جماعتنقل قول:
ریسکش بالاس