سلام ، ۹ مگ بسته شد ، کشش خط هم ۹/۵ هست. حدودا روزی ۲ بار.نقل قول:
Printable View
سلام ، ۹ مگ بسته شد ، کشش خط هم ۹/۵ هست. حدودا روزی ۲ بار.نقل قول:
اینترنت من تمام شده . پیش پرداخت هست سرویسم . قبلا سیستم روی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. اما جدیدا رفته روی adsl.tci.ir
قبلا که روی سیستم ecare بودم . یکبار تغییر سرویس انجام دادم اما اصلا داون استریم توی مودم تغییری نکرد . با 2020 تماس گرفته بودم . میگفت اصلا رو سیستم تغییر بدی برای ما نشون نمیده و باید بری مرکز محابراتی فرم پر کنی !
خلاصه
حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه سیستمشون رفته روی adsl.tci.ir الان اگر تغییر سرویس بدم به صورت اتوماتیک تغییری میکنه داون استریم ؟ یا مثل قدیم باید برم مرکز مخابراتی !
بله دوست عزیز تغییر میکنه من 16 مگ سحر خیز داشتم تغییر دادم به 8 مگ سرشارنقل قول:
از دوستان تهرانی کسی بوده که وضعیت احراز هویتش درست شده باشه و تایید شده باشه؟ (از دوستانی که قبلا تایید نشده بود)
چون دوباره موقع خرید سرویس میگه چون احراز هویت نشده امکان خرید سرویس نیست
مرکز تندگویان هستم و دو روزه نت قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه داره قبل از اینکه به زیباییای تماس با پشتیبانی بپیوندم؟
سلام. بله برای من زده بودم انجام نشده احراز هویتم.نقل قول:
زنگ زده بودم ۱۹۵ شکایت بابت چند مورد و یکی هم همین بود. بالاخره درستش کردند.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
طرحتون چیه و سرعت و نویز مودمتون چقدر هست؟معمولا چندبار و کی ها قطعی دارین؟نقل قول:
امشب خیلی تایم اوت ها زیاد شده
سلام.
تو بخش ریز مصرف که میرم از ۱ تا ۲۱ اسفند رو انتخاب میکنم.
تو اون جدول پایین یک قسمت نوشته ترافیک محتوا.
ترافیک محتوا دقیقا چی هست؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
میخوام برای اولین بار از مخابرات سرویس بگیرم ، دو مگ چهل گیگ حجم ، پس پرداخت ، 25 تومن
سرعتش باز میزارن یا اسمی میدن؟
خونه قبلی فن اوا داشتم راضی بودم (هفت سال)
الانم چند ماه تیدی ایرانسل بودم حجم کم میارم و گرونه
الان درخواست بدم واسه چند روز باقی مونده اسفند باید پول یک ماه بدم چون پس پرداخت هست؟