بچه ها ساعت الان تو time.ir ساعت 2 نشون میده در حالی که PC ساعت 1 هست الان قضیه چیه؟ یعنی ساعت 1 باید دانلود کنیم که ساعت 2 حساب میشه؟ و اونور هم تا 6 صبح دانلود بیشتر نکنیم؟
Printable View
بچه ها ساعت الان تو time.ir ساعت 2 نشون میده در حالی که PC ساعت 1 هست الان قضیه چیه؟ یعنی ساعت 1 باید دانلود کنیم که ساعت 2 حساب میشه؟ و اونور هم تا 6 صبح دانلود بیشتر نکنیم؟
من اتصالم رو قطع و وصل کردم و پارس انلاین بر اساس همون ساعت قبلی تو پنلش ثبت کرد ! الان باید چند مگی دانلود کنیم تا ببینیم که حجم کم میکنه یا نه ! اگه حجم کم کرد امشب رو با ساعت قدیم باید دانلود کرد !نقل قول:
دوستان هم تست کنن لطفا
امشب مثل قدیمم باید دانلود کرد
تا ببینیم فردا درستش میکنن یا نه
درسته حجم کم میکنه ! باید با ساعت قدیم دانلود کرد
600-1100:n12:نقل قول:
من سرویس 256 نامحدود دارم . ولی 3-4 روزه سرعتم روی 32 مونده . سرعتم قبلاً روی 200 بود .چرا اینجوری شده ؟
سرعت 256 نا محدود تا 33 گیگ سرعتش بالاست و بعدش به سرعت واقعی بر میگرده و تا دوباره تمدید نکنید درست نمیشه.نقل قول:
اینجا بیشتر توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب اینترنت من قطع شد بعد 30 دقیقه وصل شد پینگ خیلی خوب شده ! پینگ با 4.2.2.4 بین 270-290 بود الان شده 170 :n01: پینگم با تهران هم بهتر شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من میخوام نا محدود 128 پارس بگیرم . نوشته بعد از 20 گیگ سرعت محدود میشه و به سرعت اسمی میرسه. حالا می خوام بدونم وقتی 20 گیگ تموم شد سرعت میاد رو 128 یا کمتر از 128. ممنون میشم زود جواب بدید
آقا ما 1 گیگ ترافیک خریدیم یخوردش مونده ، اگر قرارداد فعلیمو بسوزونم ترافیکی که خریده بودم منتقل میشه به ماه بعد ؟؟؟