اشتباه !!!نقل قول:
من ایمیل و شماره موبایل رو وارد و کد تصویری رو وارد کردم بار اول گفت درخواست شما ثبت ، بعد دیدم ایمیلی نیومده یه بار دیگه زدم نوشت در حال پیگیری
تو قسمت اسپم ها اومده اسم فرستنده هم POLPORTALADMIN فکر میکنم بود
Printable View
اشتباه !!!نقل قول:
من ایمیل و شماره موبایل رو وارد و کد تصویری رو وارد کردم بار اول گفت درخواست شما ثبت ، بعد دیدم ایمیلی نیومده یه بار دیگه زدم نوشت در حال پیگیری
تو قسمت اسپم ها اومده اسم فرستنده هم POLPORTALADMIN فکر میکنم بود
در سرور داخلی بله وای خارج اصلا فکرشو نکن:n16:نقل قول:
اقا نگفتی شب چقدر میگیری مونده تو دلمنقل قول:
1 سال اشتراک آنتی ویروس میخوام چیکار؟؟!:n21:
یه برنامه واسه ریستارت کردن مودم بود، واسه وقتایی که سرعت نامحدودا میاد رو 15! یکی زحمت لینکشو میکشه؟
مودمم اینه: TPlink - w8901g
اقا بشون فشار نیومده یه گیگ عیدی دادن؟!!!!
یه سوال ساعت شبانه از چند میشه؟!!!
از 2 تا 7 شبانه استنقل قول:
اون محدوده و تا 4 گیگ می تونید با سرعت بالا دانلود کنید و بعدش کلاً تموم میشه و باید سرویس جدید بخرید.نقل قول:
شبانه هم رایگان داره ولی شبا سرعتش خیلی افت می کنه.
آره اگه ماهی 5-6 گیگ دانلود داری همین کار رو بکنی خوبه. البته اگه زیاد وب گردی نمی کنی.
دوستان من کار اصلی ام تو نت دانلود فیلم هستش و همونجور که همه میدونید شبانه ی رایگان پارس آنلاین برای سرویس های محدود واقعا افتضاحه ! حداقل برای من یکی که اصلا خوب نیست و شبی نهایتا 750 مگابایت اگه دانلود داشته باشم ! یعنی ماهی تقریبا 23 گیگ ! حالا خواستم ببینم اگر سرویس نامحدود 128 ( یا 256 ) بخرم به صرفه تره یا همین روال رو ادامه بدم ؟ با کدوم میتونم دانلود ماهانه ی بیشتری داشته باشم ؟
شما پارسال این موقع عکس از دانلود رایگانتون میذاشتی و اگه اشتباه نکنم با همین 256 محدود شبی 3 تا 4 گیگ در شب دانلود میکردی.شما اون موقع گفتی از یه ترفند استفاده میکنی که کسی ازش خبر نداره (به غیر از اون ترفند 6 تا 7 صبح).حالا نمیخوای اون ترفندو برامون توضیح بدی؟ شاید برا دوستانی که از شهرهای دیگه هستن و سرویس 256 محدود دارن جواب بده.این اول عیدی ثواب داره ها.:n02:نقل قول:
در مورد سوالتون هم با 128 نامحدود ماهی 20 گیگ میشه دانلود کرد.(قبل از اینکه سرعتو محدود کنن) و با 256 نامحدود هم 33 گیگ.تنها تفاوتی که میمونه پولشه.
پارسال من واسه اولین بار که از پارس سرویس گرفتم ایام عید بود ، و به ازای یه سرویس 6 ماهه 128 با 12 گیگ حجم ، 12 گیگ هم عیدی داد ، خیلی خوب بود ، ولی امسال اصلا انتظارات رو براورده نکرد!!!