سلام ممنون آقا امیر گل
از حمید اقا هم تشکر میکنم که خیلی خیلی مزاحمشون شدم
بله کاملا درست میفرمایید
سیستم قبلی بنده
امپ hertz hdp4
sub rs12
comp hertz 165 xl
unit alpine 9886
بود که تقریبا یک ماهی را با این سیستم سر کردم تا اینکه واقعا احساس تیزی بیش ازحد و همچنین بعد ازکمی گوشکردن ٬از موسیقی زده میشدم و بعضی مواقع پخش را خاموش میکردم . با مشاوره های بسیار زیاد و کمک گرفتن از دوستان گلی مثل اقا امیر دست بکار شدم و در اولین مرحله پخش را با سونی xb100 تعویض کردم (ویدیوی ارسالی اقا امیر کارساز شد)همزمان آمپلی را هم با rockfortd t600_4 ( قیمت مناسب و تمیز بود و فرصت را غنیمت شمردم،) و گرفتم . کامپها و ساب بدون تغییر٬٬
تست صدای اولیه با تنظیمات کامل دیفالت کارخانه،( پخش و امپلی) بود
چیزی که شنیدم wowwww داشت برام
صدا به کل زیرو روشد
اصلا باورم نمیشد صدایی که میشنوم واقعا همون xl هایی هست که هزار بار میگفتم بم هستند و بد صدا . الان طوری صدا ازشون در میاد که اگر شب باشه و برند اسپیکر مشخص نباشه تشخیص اینکه xl داره چنین صدایی میده بسیار سخته
پخش xb100 هم درمقابل آلپاین ۹۸۸۶( سلیقه بنده) بسیار بروز تر و بسیار خوش صداتر و طبیعی پخش کردن موزیک را داره . فلک پخش کردن هم جای خود
انشا.. در روزهای اینده کلیپ های هر دو پخش را میزارم
مقایسه با خود دوستان
یک نکته فراموش کردم که اقا امیر گل فرمودند
واقعا چهار نفر که قصدخرید پخشهای ( نام نمیبرم) که خیلی معروف هستند و حدود ۱/۵ قیمت دارند با دیدن ویدیو ها سونی را تایید کردند و یکیشون فاکتور خرید از فروشگاه .... شاپ را برام فرستاد
پخش سونی مشکلی که داشت کوچکی صفحه نمایش و سخت بودن تنظیمات از رویپخش را داشت که با نرم افزار سونی برای موبایلsongpal
دیگه هیچ نیازی به صفحه نمایشش وکلیدهای سخت افزاری پیدا نمیکنید
کلیه کارها توسط گوشی انجام میشوند .حتی کلیه فولدرهای فلش براحتی توسط گوشی جابجا و پخش میشوند بدون کوچکترین وقفه ای در کار
ببخشید طولانی شد
با مشاوره اقا امیر گل کامپها هم با dls upi6 ( به سلیقه بنده بسیار نزدیک بود ) تعویض شد
انشا... در روزهای آینده کلیپهای مقایسه ای را قرار میدم
شب دوستان بخیر