نقل قول:
آمار vgchartz کلا خیلی حدودی هستش و گهگاهی هم خیلی شوت اینم دلیلش تا واستون ثایت بشه:
این پستو اگه کامل بخوونید(از حرفای مدیر سیاتش هست تا تناقض بزرگش) فکر نکنم جای هیچ نوع شک وشبهه ای براتون باقی بمونه:
اون پستتون رو خوندم ، اول از همه اینکه شما منبع ندادید و تازه باید اثبات کنید که اون حرفها ، حرفهای مدیر سایت هستش .
در ضمن من یک بار تذکر داده بودم که اعتبار آمار یک سایت رو با 4 تا فروم ایرانی نمیسنجند و باز شما میای از بازی سنتر مثال میزنی !!!
نقل قول:
آمار 47.9 سونی در ماه فوریه اعلام شده نه ماه دسامبر اینهم منبع:
نه عزیزم در همون دسامبره این هم منبع :
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3
و جالبه که لینکی که خودتون میدید رو یک دور هم نمیخونید !
PlayStation 3 sold 6.3 million units in the three months ending December 31, down by 0.2 million units on the same time period from last year, although Sony has already met its sales projection for the year.
کد:
http://www.vg247.com/2011/02/03/sony-gains-564-million-in-profit-ps3-sells-6-3-million-in-q3/
و وقتی که این طوری سطحی به مسایل نگاه میکنید معنیش اینه که در باقی موارد هم همین طوریه و آمار ها رو چپ و چوپ متوجه میشید .
آمار 50 میلیونی رو هم که من هم همین رو نوشتم این هم منبع :
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
نقل قول:
بنده خودم مهندسی صنایع خووندم و فکر کنم به حد کافی فرق فروش با شیپ رو بدونم ......همه شرکتا در هر کاری از لفظ شیپ استفاده می کنن چرا؟؟؟چون محصولی که به مغازه ها فرستاده میشه(یعنی شیپ میشه) تقریبا براورد شده که اون مقدار فروش میره و در نتیجه میان میگن ما اینقدر شیپ کردیم...........
همونطور که همین الان شما تو کارخونه ای باشی میگن مثلا 200 کیلو سیم جوش فرستادیم واسه مغازه علی آقا ...دیگه شرکت کار نداره علی آقا چقدرشو میفروشه چون شرکت اینهمه رو به علی آقا فروخته ...خودشم چون کنسولو برگشت نمیزنن پیش اون مغازه دار میمونه...... .
اگرم به امار فروش همه سایتا نگاه کنید میگن شیپ مثلا مایکرو گفته تا الان 8 میلیون کینکت شیپ کردم سونی میگه 4.1 میلیون موو شیپ کردم مایکرو میگه بیشتر از 50 میلیون کنسول شیپ کردم کونامی میگه بیش از 2 میلیون بازی کستلوانیا شیپ کردم و .................
البته واسه امار ماهانه اجناس خرده مثه فروش ماهانه گیم و اینا میشه امار فروش رو در آورد ولی واسه کنسول و اینا که تو دنیا پخش میشه در اوردن آمار درست و حسابیش تقریبا غیر ممکنه و شرکتا از لفظ شیپ استفاده می کنن........... .
در اسطلاح Unit Sold با Unit Shiped فرق داره دوست عزیز - اینها دیگه ابتدایی ترین اصول تجارت و یک سری قوانین مشخص و گلوبال هستند و اگر شما مهندس صنایع که جای خود ، استیون هاوکینز هم بودید نمیتونستید تعاریف رو عوض کنید .
نقل قول:
در مورد اروپا چون به جز انگلستان آمار دقیق داده نمیشه هر کی به یه چی استناد می کنه ولی اگه شما فروش random بازیها رو تو یه هفته یا یه مدت خاصی بگیری می بینی تو اکثر کشورها فروش سونی بیشتر بوده(البته آمار من مال سال 2010 هستش ولی تازگیهاهاشم تغییر خاصی نداشته پیدا می کنم جدیداشم میذارم):
باز هم این رو میشه با پای بی اطلاعی شما از اروپا و وضعیت خرید و فروش بازی ها گذاشت و البته شما یک مغلطه ی آماری هم کردید .
ما داریم در مورد فروش کنسول صحبت میکنیم نه فروش بازی های کنسول !
و در مورد همین بازی ها هم شما چند نکته رو رعایت نکردید !
1 - فروش بازی مالتی رو با هم مقایسه میکنند نه فروش بازی های انحصاری .
2 - وقتی قراراه مقایسه ای صورت بگیره باید فروش هر دو پلتفرم رو در نظر بگیرید نه فقط یکی - و همون طوری که پیداست شما فقط در یک جا این مقایسه رو درست انجام دادید و اون در مورد کال آف دوتی هستش و بقیه همه بازی های انحصاری هستند و قیاستون هم قیاس مع الفارق هست !
3 - طبیعی هست کنسولی که دیرتر کپی خور شده ، آمار فروش بازیهایش هم بیشتر باشد به خصوص که مایکروسافت اجازه ی اجاره ی بازی هایش توسط کتابخانه های عمومی در اروپا داده است ولی سونی این مجوز را نداده و اگر کسی این کار رو بکنه باهاش برخورد میشه . من خودم قبل از اینکه یک بازی رو دانلود کنم اول میرم اجارش میکنم ببینم چی هست ولی در مورد Ps3 از این خبر ها نیست .
نقل قول:
خواهشا میخواهین بحثو ادامه بدین با لینک و آمارمعتبر بگین تا بشه بهش استناد کرد نه vgchartz یا سایتی که یکی از کاراش بازی فروختن واینا...................... .
بحث اگه با امار پیش بره سریع به نتیجه میرسه و گرنه میشه یه بحث احساسی و نتیجه ای نداره
شما هم خواهشا آن چیزی را که لینک میکنید قبلش یک دور مطالعه بفرمایید و خودتون هم به این گفته تون عمل کنید ، نه اینکه یک چیزی رو بدون لینک و منبع نقل کنید و بعدش بگید رئیس فلان سایت گفته ! از روی هوا حرف زدن کاری نداره .
توی لینکی هم که از اون بحث گذاشتید پاسختون رو دادم و اینجا هم مینویسم :
شما یک نقل قول بدون منبع رو نقل کردید - در نتیجه تا زمانی که منبعش رو ندید فاقد اعتبار هستش .
در مورد چارتی هم که مدعی شدید که VGCHARTZ آمار کمتر از آمار سونی در همون ماه اعلام کرده ، اولا که یک عکس آپلود شده به یک سایت شیرینگ هست (یعنی میتونه ساختگی باشه) دوما اگر ساختگی نباشه تاریخ انتشارش معلوم نیست - یعنی باز دوباره بدون منبع است و سند معتبر محصوب نمیشه .
پس شما بر خلاف آن چیزی که آنجا و اینجا ادعا کردید که با منبع ثابت کردید ، هیچ چیزی را ثابت نکردید و از آنجایی که هیچ منبع معتبری هم در رابطه با ادعایی که کردید معرفی نکردید ادعا و حرفتون فاقد ارزش و اعتبار هستش مادامی که این کار رو بکنید .
یعنی شما تا به اینجا به هیچ عنوان با آمار و منابع معتبر سخن نگفتید (بر خلاف من و بر خلاف خواسته خودتان) و آن یکی دو لینکی هم که فرستادید خودتان مطالعه نفرموده بودید .