من نتم 20 دقیقه پیش وصل شد از دیشب ساعت 12 تا 9 امشب قطع بود. فکر کردم فقط برای منه
دان استریم را هم درست نکردن هنوز روی 3 مگ هست
Printable View
من نتم 20 دقیقه پیش وصل شد از دیشب ساعت 12 تا 9 امشب قطع بود. فکر کردم فقط برای منه
دان استریم را هم درست نکردن هنوز روی 3 مگ هست
نقل قول:
اقا علکی امید ندین به ملت مثل من می شن بعد 18 روز از تاریخ سرویس هنوز برام روی 10 مگ نذاشتن:n28:
من بیش از 90 درصد اوقات روی 5.223 هستم باقی اوقات روی 37.221 تا حالا روی ای پی 5.233 نیومدم
آقا دوستانی که از اکسین نت دارن یه راه حلی برای باز کردن سایتهایی مثل خبرانلاین یا فارس بگن... مسخرست که باید با فیل...برم بازشون کنم؟؟!!! 33372525 هم جواب نمیده
دوستان چند روزه فکر می کنم چرا این مخابرات این کار را می کنه چرا اینا اینقدر اذیت می کنند برای 10 مگ
احتمالا کاربرای زیادی از این راه حل 10 مگ استفاده کردن که این مخابرات به راحتی دیگه دان استریم را روی 10 نمی ذاره
معلوم هم نیست چقدر کاربر داره تو استان و کشور . نمی تونن هر روز بیان ببین دان استریم کاربر با سرویسش یکی هست یا نه
من اکسین دارم خبر انلاین وباقی سایت ها برام باز می شن راحتنقل قول:
دوستان کسی اینجا اینترانت 2مگ شمس رو فعال کرده؟؟ واسه کاربرای معمولی کار میکنه؟
دوستان، چند روش امتحان کردم.
1) مودم دیگه ای رو آوردم و تست کردم، نتایج همون بود، کمی بهتر شد.
2) Firmware مودم رو آپگرید کردم، الان بازم بهتر شده ولی هنوز هم باقی هست مشکل.
3) اسپلیتر رو عوض کردم، باز هم بهتر شد ولی همچنان باقی است مشکل.
4) مدولاسیون رو عوض کردم هم اتفاق جدیدی نیفتاد.
چیزی که واضح هست برام اینه که Time Out بخاطر Send اتفاق میفته نه Receive یعنی تو آپلود مشکل هست.
زنگ بزنم به 2020 کارم حتما درست میشه؟ :n37:
بچه ها کسی این سرویسو فعال کرده اینترانت شمس 2048 یکساله 48 گیگ پس پرداخت؟؟؟؟
منظور از پس پرداخت چیه؟
یعنی پولش رو قبض میاد.نقل قول:
پیش پرداخت یعنی میخری تا برات فعال بشه.
آقا مدلاسیون رو اومدن خود بخود گذاشتن رو جی دی ام تی و دان استریم و ماکسیمم ریت رو کم کردن
آی پی 5.233
کسی میدونه کلا چه خبره ؟:n04: