دوستان مگه پشتیبانی 7 روز هفته و 24 ساعته نیست ؟! الان زنگ میزنم پشتیبانی فنی تهران میگه در حال حاظر تعطیل میباشد !!!! مسخره کردن ! پینگم با تهران 150 ! میخوام زنگ بزنم ببینیم چرا اینطوری آخه :n29::n15:
Printable View
دوستان مگه پشتیبانی 7 روز هفته و 24 ساعته نیست ؟! الان زنگ میزنم پشتیبانی فنی تهران میگه در حال حاظر تعطیل میباشد !!!! مسخره کردن ! پینگم با تهران 150 ! میخوام زنگ بزنم ببینیم چرا اینطوری آخه :n29::n15:
کمتر از 20 ساعت به پایان اسفند ماه مونده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش لحظه ای کل دانلودهای من تو اسفند ماه.البته تو گزارش هم مشخصه که اکثر شبها ساعت 3 یا 4 بیدار شدم و دانلودو شروع کردم و از کل 5 ساعت رایگان استفاده نکردم.
به هر حال کل دانلود رایگانم تو این ماه 104 گیگابایت بود.چون در قالب عکس حجمش 6 مگابایت بود توی فایل اکسل قرار دادم.دوستانی که جزو اعضای با سابقه و قدیمی تاپیک هستن میدونن که من همیشه توصیه میکنم اگه قصد خرید سرویس 512 نامحدود پارس رو دارین (با قیمت ماهانه 90 تومن) به جای اون 1024 محدود بخرین.خوبیش اینه که قیمتش 20 تومنه و بدیش اینه که شبها باید بیدار بشین و دانلود کنید.هر کسی حوصله و وقت لازم برای بیدار شدن تو شب رو داره بهتره بجای 512 نامحدود بره سراغ 1024 محدود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من parsonline 256kb نامحدود شرکت دارم که روزهای تعطیل گاهی سرعت گاهی تا ۳۰۰ کیلو بایت (با بیت اشتباه نشه ) هم تو دانلود میرسه..سوالم اینه که من برای خونه هم پارس بگیرم سرعتم تا این حد میاد ..؟
خوب خداروشکر مثل اینکه پینگ خوب شد . سرعت هم خوبه . مثل اینکه ایندفعه دورغ نگفتن مشکل از سمت مرکز مخابراتی :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دان استریم شما چقدره؟نقل قول:
4096.روی 4 مگابیت بسته شده.نقل قول:
بالاخره من 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم یا نه؟
مرکز مخابراتی شهیدبهشتی منطقه7:n13:
کسی هدیه نوروزی رو دریافت کرد ؟
سلام . بله مشكلي نداره . مگه براي شما نيومده ؟نقل قول:
برا من چیزی به عنوان حجم اضافه نشدهنقل قول: